Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 4

• 43 185
  • 399
  •   1
Отговори
# 210
niki6899, конкретно кой искаш да ти помогне и как?
Тук не се предписва нищо от никой. Само говорим за хомеопатията - кажи-речи общи приказки...
Направи си труда да прочетеш за хомеопатията, след това се ориентирай към класически хомеоапат, който би могъл да помогне.
А ако въпросът ти е принципно дали хомеопатията помага в случаи като твоя, то тогава хомеопатите в темата ще кажат Wink
Здравей, но защо така грубо отговаряш на жената. Нали точно името на темата е "Въпроси към хомеопати", не "Общи приказки за хомеопатията" Ако жената е от малък град и няма такъв лекар/както е в повечето случаи/? Тя просто иска съвет....Ако някой е имал подобен проблем, може да сподели нещо все пак Peace

# 211
Dream, никак не е грубо  Naughty
Отговарям така, защото много малко хора си правят труда да четат за хомеопатията. А никак не е приятно през две страници в темата да се обсъждат същите неща Wink
И наистина не виждам как някой може да й помогне чрез Интернет /освен ако не пишем в темата на д-р Михайлов, който си позволява да дава съвети за щяло и не щяло из форумите  Twisted Evil/
Като търси съвет, дала съм й - да чете и да се срещне с класически хомеопат  Peace
Весели празници на всички  Hug  И много здраве от тук нататък

# 212
Ползва ли се в хомеопатията някаква форма на извлек от исоп и за какво. Благодаря за отговорите.

# 213
Изключая боаронските предписания на д-р Михайлов, страшно уважавам способностите и знанията му да лекува с билки Peace

# 214
Искам да попитам има ли смисъл да заведа на хомеопат бебе, което има наследствено предразположение (в нашия случай към алергии, астма), но все още не е имало никакъв здравословен проблем? Искам да предотвратя нещата преди да са се случили, естествено не мога да съм сигурна дали някога ще се случат.
И ако примерно е пило антибиотик без видими последствия (и антибиотикът е бил даван напразно, поради съмнения за инфекция, оказали се неоснователни), има ли смисъл да се води на хомеопат заради това на този етап? Пак става въпрос за превенция. И мислите ли че за такава превенция е разумно бебето, което е на 2 месеца, да се изчака да порасне още малко, за да може да се даде повече информация за характера му? Благодаря ви предварително!

# 215
  • София
Искам да попитам има ли смисъл да заведа на хомеопат бебе, което има наследствено предразположение (в нашия случай към алергии, астма), но все още не е имало никакъв здравословен проблем? Искам да предотвратя нещата преди да са се случили, естествено не мога да съм сигурна дали някога ще се случат.
И ако примерно е пило антибиотик без видими последствия (и антибиотикът е бил даван напразно, поради съмнения за инфекция, оказали се неоснователни), има ли смисъл да се води на хомеопат заради това на този етап? Пак става въпрос за превенция. И мислите ли че за такава превенция е разумно бебето, което е на 2 месеца, да се изчака да порасне още малко, за да може да се даде повече информация за характера му? Благодаря ви предварително!
Заведи го!!!Точно заради гореспоменатите неща.Не чакай.

# 216
Изключая боаронските предписания на д-р Михайлов, страшно уважавам способностите и знанията му да лекува с билки Peace

Д-р Михайлов има един много хубав  чай с орехи.Съчетан с класическа хомеопатия върши чудеса Peace

# 217

Д-р Михайлов има един много хубав  чай с орехи.Съчетан с класическа хомеопатия върши чудеса Peace
Laughing

# 218
А знаете ли защо при разболяване се дава последното изполвано хо л-во? Примерно ако сме давали силика в продължение на 1 месец по веднъж на ден и се разспополиви детето да започнем лечението със силика по 3-4 пъти на ден? каква е логиката?

# 219
Нивеа, това е предписание по боаронски. Не знам иначе, сигурно знаещите ще пишат.... newsm78

# 220
А знаете ли защо при разболяване се дава последното изполвано хо л-во? Примерно ако сме давали силика в продължение на 1 месец по веднъж на ден и се разспополиви детето да започнем лечението със силика по 3-4 пъти на ден? каква е логиката?

Мисля,че при разболяване се дава конст.лекарство,а не лекарството което е давано при предишния остър случай,но нека хомеопатите се произнесат Simple SmileАз лично винаги се консултирам с хомеопатичката си Peace

# 221
Става въпрос за мен.Имам си лекуващ лекар хомеопат но нещо не се засичаме .Аз говоря за едно тя ми дава за друго и така всеки месец по 50 лв. а полза никаква.Можете ли да ме насочите към някого или вие да ми помогнете проблема е психичен.

# 222
Откъде си? Ще те насочат, разбира се. Александър ще ти даде координати.
(Брееей, 50 кинта пък тази твоята #Crazy)

# 223
от Варна съм знам че са по скъпи тези услуги и за това си мислех че 50 са нормални

# 224
  • град-държава
Да попитам,ако съм направила страхотна лечебна криза означава ли че хомеопата ми е на грешен път  Sad

Общи условия

Активация на акаунт