Почитатели на Майкъл Джексън 17 - BEAT IT

• 21 144
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
China at 4:04 am on December 1, 2009
China loves Aguilera!!!we're voting 4 her like crazy!! Here is our fan community for her.visit www.christina-a.cn/bbs

Хайде да им хакнем сайта на кристина  Twisted Evil

# 301
# 302
Това гласуване не е реално. Гласувам за Майкъл, а точките на Кристина се покачват, това е някакъв абсурд! Close

# 303
Момичета, това е загубена кауза  Sad

# 304
China loves Aguilera!!!we're voting 4 her like crazy!! Here is our fan community for her.visit www.christina-a.cn/bbs

Хайде да им хакнем сайта на кристина  Twisted Evil

Joy Joy EmbarassedМайкъл ще ни се разсърди ако го направим.Едва ли сме единствените които го мислят това в момента Mr. Green

аз малко спрах,заболяха ме ръцете Confused

# 305
При предното гласуване, когато победи Уитни не обърнахме внимание дали победи честно newsm78  И дали нещата не станаха като сега?

# 306

Хайде да им хакнем сайта на кристина  Twisted Evil

Joy Joy EmbarassedМайкъл ще ни се разсърди ако го направим.Едва ли сме единствените които го мислят това в момента Mr. Green

аз малко спрах,заболяха ме ръцете Confused

Сисе, и аз не го мисля сериозно. Вече ми причерня от долната игра, в която въвлякоха името на Майкъл  #Cussing out И ние я играем  Embarassed Rolling Eyes

# 307
Ей на и китайци и виетнамци се включиха и пак не става.Борим се за стотните.Това е нелепо,те спят Crossing Arms

# 308
# 309

АЗ САМО ДА ПРОДЪЛЖА...... БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 12:00 от stelass

# 310
уауууууууу  тези снимки ми докараха сърцебиене Kissing Heart
stelass имай милост към нас с слабите сърца Grinning

# 311
Ами аз продължавам да гласувам, но съм сигурна, че няма ефект. Не знам защо го правя - от инат сигурно.
Въобще що за класация е това, щом можеш да гласуваш по милион пъти? Ако беше сериозно, щяхме да имаме право на един глас.

# 312
ох почвам да дишам по леко.Давайте  Party

# 313
ангел Cry   

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 12:34 от ani_220778

# 314
MJ forever more at 10:38 am on December 1, 2009
Australia loves you and we are voting for not only the greatest entertainer that ever walked on this planet but for the gentlest soul who paid the highest price for fame and stardom.

FlagAnn at 10:20 am on December 1, 2009
I love you Michael,you are the best singer and the best dancer in the world!You are so beautiful...=)I know that you are alive and I believe that you'll come back for us!I voted for you!!! I love you=) P.S. Please,don't forget us,Michael...

FlagAnn at 10:20 am on December 1, 2009
I love you Michael,you are the best singer and the best dancer in the world!You are so beautiful...=)I know that you are alive and I believe that you'll come back for us!I voted for you!!! I love you=) P.S. Please,don't forget us,Michael...

Flagdangeroustour at 10:15 am on December 1, 2009
Portugal is voting for MJ. GO MICHAEL YOU ARE THE BEST AND A TRUE LEGEND! WE LOVE YOU!!!

Flago yessss at 9:57 am on December 1, 2009
vote for mj at 4:53 am on December 1, 2009 mj fans --i want let you know ??some people maybe used Software For Brush Vote ?SO they can 't do anything ?but the rate was more higher and higher

Flagvote for mj at 9:53 am on December 1, 2009
mj fans --i want let you know ??some people maybe used Software For Brush Vote ?SO they can 't do anything ?but the rate was more higher and higher?

FlagInnaMJ at 9:46 am on December 1, 2009
VOTE 4 MJ!!!

Flag  next >

И други се питат какво става и кой какво прави с вота  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт