® E-bay - тема 42

• 36 474
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Здравеите!
Днес спечелих първият си търг в английския Ebay.Продавачът беше посочил в обявата цена на доставката до Бг от 4 паунда,а сега ми задава въпроса дали мога да проверя каква е цената на пратка до тук.Понеже цената си е включена в обявата,аз вече платих доставката и в крайна сметка исках да питам-при това положение длъжна ли съм въобще да преговарям с купувача?

Не, при обявена доставка, продавачът е длъжен да ти я прати на тази цена! Пиши му, че си чакаш пратката! Е мило де  Mr. Green

# 151
Момичета имам право на отстъпка от 10%,но не ми е ясно дали задължително трябва да я ползвам при първата покупка(след получаването на имейла за отстъпката) или аз мога да си избера при коя покупка да я ползвам.

# 152
  • София
Веси, пусни диспут - ще се разреши в твоя полза след като продавача е с изтрит акаунт! Ще ти възтановят парите от неговата карта, стига да не я е блокирал... В случай, че е блокирана, PayPal трябва да ти върнат паричките от техния личен фонд.

Доколкото знам, парите се възстановяват само, ако са налични в акаунта, а той е изтрит. Как така ще му теглят от картата без негово разрешение...

terzieva , 10-те % използваш когато искаш, стига да не им изтече срока.

# 153
уф за малко да ме зарибят да спечеля една рокля уж за 3 долара ама и доставката 25 ис става 30 долара .....не че е много ,ама не ми хареса чак толкоз ,че да ги пожертвам!!!!!!!!!!!!!!!! -
 изтрих си последния бид ,та така да се каже да спя спокойно ,че мъжа ми ме обяви за разсипница
Да се похваля ,че успях да преборя изкушението един вид !А то толкова много стоки ,че винаги има нещо по- готино дето ще ми хване окото! 

# 154
...И понеже нямам познати в Англия ,май съвсем няма да стане... ИЛИ ?
Ползваш фирмa посредник  Peace
Тази е на Chocha  Wink

# 155
аз пак с проблем, тръгнах да плащам, точно на потвържаването в пейпал ми се разпадна връзката към страницата и ми даде пейдж кен нот ...
няма транзакция от картата, няма отразена и в пейпал, артикула ми стои Пей нау в акаунта в Ибей  Rolling Eyes какво да правя сега

# 156
Привет и от мен Simple Smile Да взема да се разпиша и аз  Laughing

Ни кост, ни вест от продавача на столчето
, писах му, ама не ми отговаря, а уж е голям магазин, със 100 % рейтинг  newsm78

Мини, според мен трябва да платиш пак, щом стои PAY NOW  Peace

Miss_Butterfly, преди да родя колко търсих количка от Англия и само 1 продавач се беше съгласил срещу сумата от около 100 лири и в крайна сметка си взех от тук  Peace Така че само с куриер. Между другото има доста колички на добри цени с доставка до БГ в италианския ибей  Peace

Тази вечер заложих един снайпер (видях го от тук и си го свалих) - да видим дали ще се разпиша с нещо  Joy

# 157
  • София
Moмичета, след като веднъж купите нещо чрез посредник и разберете, че е супер лесно, удобно и евтино - спирка няма да имате и хич няма да ви интересува доставят или не до БГ.  Laughing

# 158
явно е забила страницата на пейпал, защото като се пробвах пак да платя одеве, ми даде че е в процес плащането
сега всичко е наред  Rolling Eyes уж

# 159
аз само наминавам да видя какви ги вършите, малко контрол и спирачки
 Joy
всъщност като жени се нуждаете поне веднъж седмично от нахокване, ей тъй, профилактично
 Joy Joy

# 160
аз само наминавам да видя какви ги вършите, малко контрол и спирачки
 Joy
всъщност като жени се нуждаете поне веднъж седмично от нахокване, ей тъй, профилактично
 Joy Joy
Иеее, това все едно мъжа ми го казва, същия е hahaha

# 161
  • Варна
Mda, и никой никакви картинки не показва.
Аз току-що купих някакви маратонки Лакоста за сина ... дребната като ме ядоса и почвам да разглеждам мъжките неща. Отдавна вкусовете ни не съвпадат ама аз продължавам да го изненадвам къде приятно, къде не. Laughing

Отказах се от кукли и играчки, последно измислих да подарявам бяла дъска за стената/като в училище. И без това все рисува или пише нещо, може между другото да и се прииграе на учителки и да реши и някоя задача. Mr. Green

# 162
Смятам да стресна малко един продавач, цял ден го чакам да ми отговори дали ще ми достави до Бг  Crossing Arms Толкова много го искам това нещо, че търпение нямам, а той мълчи, ще го купя накрая и ще му покажа английско адресче, амахаа  Crossing Arms Тъкмо ще си направя сефтето с доставка чрез посредник, за две години не съм ползвала такава услуга...

# 163
  • Варна
Лошо няма, аз май всички ползвах вече... и е супер, че има и директно до Варна посредници. Peace

# 164
Мацки, пейпал са ми върнали едни пари за ннеполучена стока! Парите още не са отразени в картата ми! Какво се правеше, за да излезнат не само в пейпал, но и в картата ми newsm78

Общи условия

Активация на акаунт