® E-bay - тема 42

• 36 517
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
  • София
elita ,по принцип нещата от Китай за същата цена на доставката и на твош си адрес можеше да ги пратиш.

# 481
# 482
  • Хасково
Момичета преди 1 седмица пуснах диспут за два часовника на обща сума 22 долара , изтъркали са продавача и а ги чакам от октомври Sad
Какво да направя сега, той не е писал повече каза да изчакам седмица а ги няма а и не са за мен и .. знаете как е  Hug

# 483
  • София
anincenceto, ескалирай диспута.

# 484
  • София
elita ,по принцип нещата от Китай за същата цена на доставката и на твош си адрес можеше да ги пратиш.

Права си, ама като не гледам навреме...

# 485

Мила- За колко време пристигна?
за 2 седмици . Но имай в предвид че пощите са натоварени в момента,заради празниците. Peace

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 20:45 от Мил@

# 486
  • София
Моля за спешна помощ  Praynig
От един продавач купих, 4 неща, но цената на доставката не ми е като за комбиниран шипинг. По принцип има цена за доставка на 1 продукт и по -ниска цена за всеки следващ..

Как и къде да го помоля да ми преизчисли шипинга?

# 487
Моля за спешна помощ  Praynig
От един продавач купих, 4 неща, но цената на доставката не ми е като за комбиниран шипинг. По принцип има цена за доставка на 1 продукт и по -ниска цена за всеки следващ..

Как и къде да го помоля да ми преизчисли шипинга?
Изчакай да ти прати инвойс .Обикновено щом са посочили комбиниран шипинг ще е такъв или му пиши че си приключила с покупките от него и чакаш инвойс за да платиш .

# 488
Пиши му да ти пусне инвойс за сумата с доставката

Аз сутринта питах един продавач за доставка до България, каза че ще прати и ми е писал цена, но като се опитам да купя играчката ми дава Please enter the correct information for the following fields: въвеждам сама сумата, която ми е казал, но не дава да платя и това си е

# 489
Виж да не пишеш запетайка вместо точка.

# 490
  • София
Похвалвам ето този продавач http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4000753 … ame=STRK:MEWAX:IT. Вратовръзките му са много хубави ( аз взех от тези по 4-5 лири за проба и са супер, дойдоха за 5 дни). Доставката до Бг е БЕЗПЛАТНА

# 491
Завръзката: Момичета, моля за спешен съвет (търгът свършва след 5 мин), 2 пъти писах да питам дали праща до бг, никакъв отговор. Да участвам ли, какво да го правя тоя льолю? Лошото е, че след 20 мин. пък свършва друг търг със същия артикул ама поне 20 паунда отгоре и сега се чудя та да не оттърва и двата.

Развръзката: Не посмях да бидвам на първия търг, бидвах на втория и го спечелих, дано си струва роклето и да пристигне навреме, че иначе ще си ударя д-то в тавана от яд. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3003719 … ;autorefresh=true

Декември и януари - месеци на тотално разорение

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 18:49 от lilluu

# 492
може ли да помоля за малко помощ  Praynig

отворих диспут за неоговаряща на описанието стока, направих и снимки............ но не мога да ги кача в Resolution Center, в Post New Message за доказателство. Как да го направя?  Rolling Eyes newsm78
Опитах с [ url][ /url], опитах и само адреса за сложа, но не се активира линк.

# 493
Момичета моля ,ако знаете този р-р SIZE 24 R / KEG 29" на кой европейски такъв отговаря, да ми помогнете.

# 494
  • София
Момичета моля ,ако знаете този р-р SIZE 24 R / KEG 29" на кой европейски такъв отговаря, да ми помогнете.

Я дай инк към нещото!

Общи условия

Активация на акаунт