® E-bay - тема 42

• 36 460
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
Имам пак един тъп проблем ама ако може някой да ми отг ще съм мн благодарна...та за прословутия код се отнася отидох 2 седмици след регистрациата в банката да си търся номера, но тази погледна там транзакциите и каза,че няма номер поисках аз да ми разпечата пък аз ще си го намеря като гледам от първия пост амааа гледам, гледам то изобщо го няма това от пейпал отразено, а вече си плащах от акаунта. Сега се чудя възможно ли е да са променили нещо или пак да ходя до банката  ooooh! И ако има значение картата ми е на ЦКБ  Rolling Eyes  

Понякога не се появява кода, аз имах такъв случай, можеш да го изискаш 2ри път от ПП  Peace

# 526
Alyona мен ми се видя че нямат голяма разлика и аз си взех най-евтината. Още не съм я получила и след две седмици пак ще се разправям ако не я получа до тогава.

# 527
пак да помоля за помощ  Praynig
Как да публикувам снимки в Resolution Center при диалога м/у продавача и купувача при отворен диспут?

ooooh! newsm78

# 528
  • София
Ох и аз да питам нещо. Заложих с Gixen за една чанта, но е спечелил купувач с по-ниска цена от моята. в Gixena пише "AUCTION RESTRICTED: REQUIREMENTS NOT MET"
Аз по-принцип съм с английски регистрационен мейл, а и стоката пише че се доставя навсякъде - има обявена цена за България. Ще ми обясни ли някой за какви рестрикции става дума   Rolling Eyes newsm78

# 529
  • софия
Не съм 100% сигурна, но може да има рестрикции и за бидване със снайпер.

# 530
Alyona, относно костенурките гледай поне в обявите да пише, че е в кутия, защото вчера получих моята строшена, все едно някой е стъпил върху нея.Беше в найлон с балончета и мека опаковка.Писах на продавача, но нищо не отговаря.Чудя се пиша ли и до e-bay, защото все пак ако беше опакована добре, вероятно нямаше да пристигне в този вид Thinking.
Иначе костенурките са супер, свети с три цвята светлини.

# 531
  • софия
Alyona, току-що се сдобих с калинка. Водих се от фийдбека, но пък за пекидж нищо не пише  newsm78

# 532
Alyona, относно костенурките гледай поне в обявите да пише, че е в кутия, защото вчера получих моята строшена, все едно някой е стъпил върху нея.Беше в найлон с балончета и мека опаковка.Писах на продавача, но нищо не отговаря.Чудя се пиша ли и до e-bay, защото все пак ако беше опакована добре, вероятно нямаше да пристигне в този вид Thinking.
Иначе костенурките са супер, свети с три цвята светлини.
 Стига де,  Shocked  счупена ли?
А сега,  newsm78 калинка или костенурка? Скъпа или евтина?  Thinking Май няма да бързам, ще чакам да споделите . така или иначе май няма да я получа до празници.  

Поръчах това боди поло за приятелка, а се оказа боклук. Много е дефектно , с някви страни конци не знам как е на български,  плат излиза от шева и най много ме ядоса , че има дупка . Писах му не не отговаря.  
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400086703 … ame=STRK:MEWNX:IT

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 17:16 от Alyona

# 533
  • В света на мечтите
Това какво е според вас и каква работа върши

http://cgi.ebay.co.uk/BNEW-1500W-DELUXE-STEAM-MOP-BATH-KITCHEN-F … sh=item3efaa6c390

# 534
Вместо запис - днес получих от продавача това съобщение

Hi, Thanks for bidding. Do you need to receive this item for Christmas? The last post date to Eastern Europe is the 10th and Western Europe on the 11th. Please let me know and we can look at the possibity of changing the item to a BIN. Regards

Интересно, че ми предложи BIN толкова, колко съм наддала. Платих и официално приключих с покупките от e-bay за тази година santa2 .

# 535
Това е Моп , парочистачка.

# 536
  • Home is where the heart is...

Това е подобно на стим мопа дето го рекламират по телевизията (даже и то се казва Steam Mop), за почистване на подове с пара. Демек сипваш вода и почваш да лъскаш.  Mr. Green

Peace

# 537
Трябват ми момчешки боти номер 37-38 , но нещо не мога да се ориентирам на кой UK номер отговаря това. Thinking Може ли някой да ми помогне какво точно да напиша в търсачката на ebay, че с тези таблици вече станах разногледа. ooooh!
Благодаря! Hug

# 538
# 539
  • В света на мечтите

Това е подобно на стим мопа дето го рекламират по телевизията (даже и то се казва Steam Mop), за почистване на подове с пара. Демек сипваш вода и почваш да лъскаш.  Mr. Green

Peace

Това го разбирам, че е стийм моп
Ама дали е същото като онова дето рекламират и дали ще върши работа - цената му е повече от добра
Някой взимал ли е някаква парочистачка от и е бей да препоръча
Чудя се за Коледа какво да си подаря - парочистачка или преса за коса
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт