® E-bay - тема 42

• 36 436
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Да се похваля и ас
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303479 … ame=STRK:MEWNX:IT
за рожденния ден на моята принцеса.
Искам да ви питам-понеже предварително се разбрахме шипинга до БГ да е 2,50,сега да чакам ли продавача да ми изпрати инвойс или да си попълня полето което е за шипинга и така да платя?  bouquet

# 91
pinka222, няма нужда да чакаш инвойс-може и така да платиш.

# 92
  • Home is where the heart is...
pinka222, честито за рокличката, много е хубава.

Можеш да попълниш сама шипинга.

Peace

# 93
Благодаря момичета сега отивам да си платя  newsm51 newsm44 newsm44

# 94
И аз съм се поболяла по тоя и бей. Немога да се спра и все глупости купувам. Толкова потници и рокли лятото не съм си взимала. Обаче нищо от което имам нужда немога да си харесам, не че нещо ми липсва де ама....
Ето да се похваля и аз - рокличка, къс панталон естествено и един от потниците.

# 95
Най -после си получих и аз якенцето.Къде  да напиша положителна оценка на продавача. smile3521

# 96
От gixen  някой има ли скорошни впечатления? Надявам се на добри такива Sunglasses

# 97
  • Пловдив
Аз се появявяам на хоризонта отново с тъп въпрос , но ми е спешно чче търга след малко свършва:
когато някой е дал цена 4.99 примерно , но отдолу пише Enter £5.19 or more, ако дам 5.00 а не 5,19 кой ще спечели , аз или този който е наддал 4.99 , при положение че се иска от мен минимум 5.19.
Мнохо мерси  Flutter

# 98
  • Sofia
Аз се появявяам на хоризонта отново с тъп въпрос , но ми е спешно чче търга след малко свършва:
когато някой е дал цена 4.99 примерно , но отдолу пише Enter £5.19 or more, ако дам 5.00 а не 5,19 кой ще спечели , аз или този който е наддал 4.99 , при положение че се иска от мен минимум 5.19.
Мнохо мерси  Flutter
няма да ти приеме залога,ако сложиш 5,00
Трябва да е поне стъпката,която пише отдолу

# 99
  • Пловдив
  bouquet

# 100

В предната тема го препоръчах - вгражда се в Мозила (ако си с нея) - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5571
Досега не е пропускал  Peace

Аз също съм много доволна от него, с едно изключение - до скоро зареждах да стреля на 2сек,но явно точно тогава не успя да направи връзка. Сега го оставям на 5 сек. и всичко е ОК Peace

# 101
а как се работи с него? свалих го и го инсталирах, ама нещо не мога да разбера как се настройва

п.с. оправих се Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 18:30 от Марчето

# 102
  • Варна
Искам да ви попитам някой ползва ли си кода за 10% отстъпка на ибей и има ли значение в кой ибей се ползва?

# 103
Искам да ви попитам някой ползва ли си кода за 10% отстъпка на ибей и има ли значение в кой ибей се ползва?
Аз го използвах вчера, но беше в английския.

# 104
  • Сливен
здравейте,искам да ви попитам как да процедирам при положение че ми липсва част от това което съм поръчала.става въпрос за едно дистанционно  за радиоправляем въртолет от тези макетните ,комплект с моторчет  и някакви други части.липсва  електромоторчето.пакета беше цял ,явно продавача не го е пратил.имам снимка на обявата в която пише че го има.сега ще му пратя запитване ,а след това мога ли да направя нещо друго.благодаря

Общи условия

Активация на акаунт