® E-bay - тема 42

• 36 441
  • 770
  •   1
Отговори
# 105

В предната тема го препоръчах - вгражда се в Мозила (ако си с нея) - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5571
Досега не е пропускал  Peace

Аз също съм много доволна от него, с едно изключение - до скоро зареждах да стреля на 2сек,но явно точно тогава не успя да направи връзка. Сега го оставям на 5 сек. и всичко е ОК Peace

значи нагласям до 2.50 напр. и той стреля до тази сума и спира така ли  newsm78

# 106
здравейте,искам да ви попитам как да процедирам при положение че ми липсва част от това което съм поръчала.става въпрос за едно дистанционно  за радиоправляем въртолет от тези макетните ,комплект с моторчет  и някакви други части.липсва  електромоторчето.пакета беше цял ,явно продавача не го е пратил.имам снимка на обявата в която пише че го има.сега ще му пратя запитване ,а след това мога ли да направя нещо друго.благодаря
По принцип е добре първо да пишеш на продавача и да се опиташ да постигнеш някакво споразомение с него - или да ти изпрати липсващата част допълнително, или да ти върне част от парите. Ако не достигнете до разбирателство, отваряш диспут по причина, че стоката не отговаря на описанието, трябва да посочиш и какво искаш като компенсация.

значи нагласям до 2.50 напр. и той стреля до тази сума и спира така ли  newsm78
Да.

# 107
  • Варна
Здравейте,
Имах една поръчка, за която продавача ми върна парите на 26.11, защото така и не пристигна в БГ. Колко време отнема, за да се появят в картата ми, защото днес е 1.12 и все още не е отразена по картата ми тази сума.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 108
Тази вечер май аз съм на горещата линия  Mr. Green

Здравейте,
Имах една поръчка, за която продавача ми върна парите на 26.11, защото така и не пристигна в БГ. Колко време отнема, за да се появят в картата ми, защото днес е 1.12 и все още не е отразена по картата ми тази сума.
Отнема до 5 работни дни. Освен това има вероятност продавачът да ги е върнал не като Refund, а като Goods и тогава си остават в акаунта и можеш да ги ползваш при следващо плащане през Пейпал. В акаунта ти трябва да пише как са върнати.

# 109
Здравейте,

Зависи от банката,аз съм ДСК и най много за 4 дни са в картата,ако е през седмицата и за 2 идват.
ЦКБ са много бавни с тези работи. За другите незнам.

# 110
  • София
Zapis Wink po-kasno shte se pohvalq.

# 111
  • Варна
Благодаря ви за отговорите. В акаунта ми в ПП са като Refund, но не мога да плащам още с тази сума.

# 112
  • ПЛОВДИВ
ПОМАГАЙТЕ!!
купих зарядно за фотоапарат което трябваше да доставят най-късно началото на декември.
но сега отварям профила и го няма в спечелените,а миналата седмица беше там.
платих с пейпал.
за продавача пише ,че вече не е регистриран потребител и няма никакви стоки за продан .
става дума за  garethvl   #2gunfire
казвайте какво да правя,изгорях ли с парите или има начин да си ги върна?

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 22:11 от vesi_m

# 113
  • Сливен
благодаря за отговора  Peace.
някой може ли да ми помогне с превод на английски на писмото до продавача.от 2 часа се мъча с преводача ,а ми изписва че 2900 заявки чакат преди моята.горе долу така изглежда,но нямам идея как се пише  на английски

'здравейте.днес получих дистанционното.в обявата ви пише също така че има  и електромотор,но той не беше в пакета.явно не сте го изпратили.чакам отговор за да реша  как да процедирам.благодаря"

нещо от този сорт  newsm78
благодаря

# 114
благодаря за отговора  Peace.
някой може ли да ми помогне с превод на английски на писмото до продавача.от 2 часа се мъча с преводача ,а ми изписва че 2900 заявки чакат преди моята.горе долу така изглежда,но нямам идея как се пише  на английски

'здравейте.днес получих дистанционното.в обявата ви пише също така че има  и електромотор,но той не беше в пакета.явно не сте го изпратили.чакам отговор за да реша  как да процедирам.благодаря"

нещо от този сорт  newsm78
благодаря

Hi! I got the remote control today. Anyway the description said that an electric motor was included, but there was none in the parcel. I suppose you've missed putting it in. Please, let me know, what the problem is and how we'll deal with it, so i can take a decision for my further actions. Thanks and best regards!

# 115
Мацки, имате ли забавяне на пратките от Англия? Имам 3 поръчки от 16.11, поръчах 3 чифта ботуши от различни продавачи - двата пристигнаха на 26.11, а третия още никакъв го няма  newsm78 . Доколкото си спомням на 2-рия или на 3-тия ден от плащането, продавача отбеляза в ebay, че ги е шипнал.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 22:25 от lilluu

# 116
Още един подарък за милото
На търг не успях да го спечеля, но то стигаше /даже веднъж надмина/ цената за моментално купуване.

# 117
мога ли да не се възползвам от оферта Секънд ченс и нося ли някакви негативи от това
как трябва да я откажа  Rolling Eyes
играх за една рокля за Стефания и ме биха с половин паунд, сега ми я предлагат на 11, но аз намерих още една такава изтичаща след близо час на 7,50 все още
та ако спечеля другата, мога ли да игнорна предложението за първата

# 118
  • varna
никакви негативи не носи,играй си за другата ако не можеш и ако искаш тогава приеми офертата Peace

# 119
мога ли да не се възползвам от оферта Секънд ченс и нося ли някакви негативи от това
как трябва да я откажа  Rolling Eyes
играх за една рокля за Стефания и ме биха с половин паунд, сега ми я предлагат на 11, но аз намерих още една такава изтичаща след близо час на 7,50 все още
та ако спечеля другата, мога ли да игнорна предложението за първата

Да, не си задължена в никакъв слу4ай да приемаш офертата! Peace

Общи условия

Активация на акаунт