® E-bay - тема 42

• 36 479
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
И на мен ми се случи да срещна читава мома англичанка Rolling Eyes.
Преди почти месец бях си купила една блузка на Kookai, но получих нещо съвсем различно.След като писах на продавачката, за грешката тя веднага ми изпрати  моята покупка.Аз съответно и върнах нейните неща, като платих не повече от 5лв. пощенски и писах, че няма нужда да ми праща разноските както искаше.Да, ама -не, преди малко гледам някакъв Refund  от 3.5 паунда  се мъдри в пей пал акаунта ми Shocked.
Не зная освен да и благодаря друго май не мога да направя, защото отдавна съм и поставила оценка newsm78.
И похвал: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1603807 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2304036 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1503918 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3204511 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 121
  • Плевен
Здравейте!
Пускам горещ линк  Simple Smile
Някой случайно да е пазарувал от този селър Simple Smile или изобщо от този тип бельо?
Ето това изглежда симпатично,особено за тези парички,как смятате ?

# 122
  • Пловдив
Здравейте
Имам следния проблем. Преди няколко месеца си закупих една стока. Като дойде се оказа дефектна. Свързах се с продавача и той ми каза да му я прата и че ще ми прати друга. И от както ми каза че е получил стоката не ми отговаря. Пуснах диспут, но той беше затворен поради изтичане на срока. Сега се опитвам да пусна пак диспут за да го превърна в жалба, но вендага ми го затваря и ми пише, че са истекли 45 дни от транзакцията. Някой може ли да ми каже как да процедирам? Постоянно се опивам да се свържда с купувача, но не ми отговаря.

# 123
  • В сърцето на ММ
loa ,освен да му поставиш отрицателна оценка,не знам какво друго може да се направи.

# 124
Здравейте
Имам следния проблем. Преди няколко месеца си закупих една стока. Като дойде се оказа дефектна. Свързах се с продавача и той ми каза да му я прата и че ще ми прати друга. И от както ми каза че е получил стоката не ми отговаря. Пуснах диспут, но той беше затворен поради изтичане на срока. Сега се опитвам да пусна пак диспут за да го превърна в жалба, но вендага ми го затваря и ми пише, че са истекли 45 дни от транзакцията. Някой може ли да ми каже как да процедирам? Постоянно се опивам да се свържда с купувача, но не ми отговаря.

Нищо не можеш да направиш повече.
Пиши на Ибей, обясни случката и те ще те посъветват.
Предполагам, че ще кажат да се обърнеш към полицията.

# 125
Добро утро момичета, вчера и аз спечелих своя първи търг   Blushчетох тук,че трябва да получа фктура -в която ще има
pay now и чрез този бутон ще извърша плащането-но засега имам само уведомление от пей пал,че съм спечелила търга,в което също има бутонче "pay for it"-та въпроса ми е да плащам ли през него или да чакам фактура  ooooh! Whistling?!

# 126
  • В света на мечтите
Добро утро момичета, вчера и аз спечелих своя първи търг   Blushчетох тук,че трябва да получа фктура -в която ще има
pay now и чрез този бутон ще извърша плащането-но засега имам само уведомление от пей пал,че съм спечелила търга,в което също има бутонче "pay for it"-та въпроса ми е да плащам ли през него или да чакам фактура  ooooh! Whistling?!

Плащай спокойно!
Фактура се получава само ако си спечелила повече неща от 1 продавач и чакаш да ти намали шипинга
А някои си имат политика и си пращат и само 1 нещо да си купила от тях
Общия случай обаче е това което си получила в момента  Peace

# 127
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от малко помощ!
Ще наддавам за едно яке. Чрез е-mail се уговорихме, че ще направи доставка до БГ. Каза за ми и колко ще иска за шипинг. Обаче, аз ако спечеля, няма как да платя шипинга, понеже в обявата не е отбелязал доставка за BG. Как ще стане работата!  Mr. Green
Много ще съм ви благодарна!   bouquet

# 128
.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 10:17 от agent me

# 129
  • Шумен
Момичета, имам нужда от малко помощ!
Ще наддавам за едно яке. Чрез е-mail се уговорихме, че ще направи доставка до БГ. Каза за ми и колко ще иска за шипинг. Обаче, аз ако спечеля, няма как да платя шипинга, понеже в обявата не е отбелязал доставка за BG. Как ще стане работата!  Mr. Green
Много ще съм ви благодарна!   bouquet

Няма проблем, когато тръгнеш да плащаш, ще имаш едно празно поле, предназначено за шипинга и там ще си напишеш сумичката. Или продавача ще изпрати фактура с уговорения шипинг  Peace.

# 130
Мишката ,разгледах линка ,китайски са ,хората дето са недоволни пишат ,че са много малки рамерите като за деца ,така че аз не бих рискувала понеже съм едра ...но всеки си решава за себе си
да ви питам добре де като спечелиш нещо за 0.95 изпращат ли го ,изобщо какъв е смисъла да го продават на тая цена ???????не мога да разбера ...

# 131
  • Пловдив
vi ki,  благодаря ти!  Hug

# 132
  • виртуално
Мишката ,разгледах линка ,китайски са ,хората дето са недоволни пишат ,че са много малки рамерите като за деца ,така че аз не бих рискувала понеже съм едра ...но всеки си решава за себе си
да ви питам добре де като спечелиш нещо за 0.95 изпращат ли го ,изобщо какъв е смисъла да го продават на тая цена ???????не мога да разбера ...
бях спечелила на детето нови шапка и ръкавици George за 0.99 с free shipping - получих ги  Peace

# 133
бях спечелила на детето нови шапка и ръкавици George за 0.99 с free shipping - получих ги  Peace
ти ме разби  newsm78

# 134

Смисълът е, че това е Ибей! Щом продавачът е пуснал артикула с начална цена 0.99, той си е преценил риска! Можело е и да получи много по-висока цена !

Аз иначе съм печелила много неща за по една лира/евро, дори и с безплатна доставка! Дали продавачът печели или не, това не е мой проблем !

Последно бях спечелила яке на Сисли за 1 лира. Взимала съм си колани на Манго пак за по лира, с безплатна доставка ! Сума ти му бебешки неща на Mothercare, George, Next да не изброявам !

Общи условия

Активация на акаунт