® E-bay - тема 42

• 36 439
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
# 541
ивъх, колко време никой не е писал
да попитам някой беше си купувал мъжка гривна кожена със сребърни елементи линк нещо към добър продавач  Hug

# 542
Момичета помощ  Shocked
Не мога да Бидна за нищо. Защо така?
Дава ми това

This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.
You are unable to bid on or buy this item because:
#
   You are registered in a country to which the seller doesn't post to.

Note: If you are still interested in bidding on or buying this item, you may contact the seller and ask that they exempt you from any buyer requirements.

В началото мислех, че е ограничение от продавача, но така става вече на няколо търна в които са ми дали доставка до БГ.
Не разбирам.

# 543
Ето и какво намерих във примерните въпроси на Ebay:

Въпрос
I can't bid on any more items. Why is there a limit?

отговор:
Here's some information about: Buyer Activity Limits
We've set buyer activity limits in the eBay system to encourage safe and responsible buying. If you come up against activity limits, the best way to remove them is to put a valid credit card on file as additional verification. You may be charged an authorisation charge of £1, but this will be refunded back to your card after seven to ten days.

Here's how to place a credit card on file:

1# Go to Site Map > My eBay - Selling > Place or Update Credit Card on File and sign in.
2# Enter your information on our secure form and click 'Continue'.

Какво да правя?

# 544
  • София жк Бъкстон
Момичета помощ  Shocked
Дава ми това
This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.
You are unable to bid on or buy this item because:
#
You are registered in a country to which the seller doesn't post to.
Note: If you are still interested in bidding on or buying this item, you may contact the seller and ask that they exempt you from any buyer requirements.
В началото мислех, че е ограничение от продавача, но така става вече на няколо търна в които са ми дали доставка до БГ.
Не разбирам.
Регистрационният ти адрес е в държава до която продавача не праща.
Ако регистрационният ти адрес е в Бг, затова не можеш да наддаваш. Най-вероятно продавача е дал ограничение за наддаване само от УК.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 02:27 от hellborn

# 545
  • морето
Moмичета, днес си закупих това, след оспорвано наддаване:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130349540 … ame=STRK:MEWAX:IT

Комплекта е изцяло оригинален и въпреки, че платих 100$, поотделно тези рапърски дрехи на Кроун Хоудър щяха да ми излязат двойно.

Също искам да ви помоля да стискате палци да ми пристигнат всичките 7 чифта очила-щори, които неразумният китаец ми е пуснал самостоятелно, като единични пратки.  7 единични пратки и то по това време на загуби - да го питам тоя с кой акъл?!! 5 дойдоха, 2 се бавят, но дано и те пристигнат.  Praynig

# 546
ами благодари се че ти ги е пуснал поотделно, иначе щеше да мачкаш каскета на някое гише в митницата.
Пуснал ти ги е отделно, щото има експортна такса за него и мито и ддс за теб ако са 5 на куп - търговско количество. За тези неща спокоино можеш да им се довериш, знаят си работата

# 547
Добро утро и успешен ден.Бихте ли ме осветлили по въпроса,кога да очаквам да  ми се появят по картата( дебитна на ДСК) върнати ми вчера от продавач  пари,заради пуснат от мен клейм за непристигнала пратка. Praynig

# 548
Моята карта е на ПИБ, последно като ми връщаха пари беше миналата седмица в четвъртък, тази седмица във вторник бяха в сметката ми, около 3-4 дена са нужни  Peace

# 549
ТрендаФила КуКуригова много приятно ме изненада с отговора,а аз си мислех че трябва много повече време.  bouquet Вижте какво изпуснах снощи http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150395526 … ame=STRK:MEWAX:IT Много ме е яд,главно за цената де. Дали има шанс да си намеря друго подобно на тази цена ooooh! Сега започвам да търся.

# 550
Ще следя за стим мопа. Давайте отзиви и аз искам много да си купя.

# 551
Момичета помощ  Shocked
Дава ми това

Според мен продавачите при публикуване на обявата не отбелязват това ограничение, а то е автоматично. И на мен ми се случваше да не мога да наддам при положение че са ми дали доставка до БГ и дълго си комуникирах с една англичанка докато се усети  какво да премахне.
Сега си смених регистрационния адрес и няма проблем  Peace

# 552
  • Home is where the heart is...
Ограниченото наддаване не е автоматично (ако беше, нямаше да имаме възможност да наддаваме за нито едно нещо от тук).  Laughing

При оформянето на обявата има опции за рестрикции на купувачите - по регистрационен адрес, по отрицателни оценки, за фидбек по-нисък от 5 (нали сте виждали обяви където пише, че който има фидбек по-нисък от 5 - или не може да наддава или първо трябва да се свърже с продавача) и др. Всеки продавач си избира дали да постави някакво ограничение (демек за по-сигурно).

Peace

# 553
И аз се надявам да има отзиви за стийм мопа-а!  Peace

Не само, че са ПЪТИ по-евтини от предлаганите тук, но доколкото знам стийм моповете от познатата ТВ реклама не стават, изтича вода и други оплаквания.

# 554
На 03.12 спечелих една флашка и незнам дали вече ми е изпратена. Писах на продавача, но от него няма ни вест, ни кост.... ooooh! Купих и едни маратонки на 08.12 и вчера писах на продавача да го питам дали ги е пуснал и ми отговори веднага, а днес вече ги получих. Rolling Eyes
Да пия ли една студена вода за флашката или има надежда? Tired Питам, защото припървата ми покупка от ebay, получих email от продавача, когато ми шипна стоката, а за другите 2 покупки нямах нищо. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт