® E-bay - тема 42

• 36 361
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • морето
Durango, не си прав. Паралелно с тези отделни седем бройки дойде общ пакет от 7 черни очила-щори. Поръчвал съм над 10 пъти очила и то в брой 6 в пакет. Поръчвал съм дори 18 бройки наведнъж - всичко е общо (3 слепени пакета х 6 бройки).

Тук не си прав. Това не е търговско количество, от митницата го освобождават, защото теглото на пакета е под 2.5 kg. За сведение - същия търговец ми е пращал 2 слепени пакета по 6 очила .... ти представяш ли си да ги бе пуснал 12 очила поотдлно?! Че човек е по-добре да се гръмне докато ги дочака - половината я дойдат, я не!

Няма проблем, ще се погрижа от следващия път да не ги освобождават да не се чувставаш онеправдан
 Joy

Всъщност ти може би от сега си се погрижил, защото както казах ми липсват 2 бройки очила.  Laughing Сигурно заради теб.

# 586
  • София
Кажете моля, как бяха размерите:
дънки 28 номер = 38 по фр. = 10 по англ. = колко по амер.?
 Simple Smile

# 587
обвиняваш ме в кражба ли ?
моля те, не ме карай да ставам от стола
уверявам те че загубата на 2 чифта очила е минимална - само попълването на декларация ще ти струва към 12-15 лв, отделно превода е 2 лв
 Joy

# 588
  • някъде там

АААА не така бе душо,аз искам само да си оправя ПП нищо друго и от време навреме да се съветвам с теб Simple Smile
Ти регистрира ли си картата в Пей Пал?
Ако не си я регистрирала няма как да ти дръпнат 1.5 евро. Съответно при регистрацията в картата трябва да има пари... Simple Smile

# 589
И след като си регистрирала картата в Пейпал, в табличката отляво търсиш: Verify my card. Кликаш върху него, за да ти изтеглят 1.50 евро.
Преди това няма как да стане.

# 590
  • Тук и там
Похвалвам се с първата получена /но не първа направена такава Peace/ поръчка от 4-ти декември с едно Фърби:

Набързо го огледах и пак го метнах в кашончето, но изглежда интересно  Peace
Не успяхме да си поприказваме, но пък както пишеше от описанието му е вечно гладно  ooooh!
Само май ни е малко рано за такива играчки - ще остане за следващата година  Crazy

# 591
И след като си регистрирала картата в Пейпал, в табличката отляво търсиш: Verify my card. Кликаш върху него, за да ти изтеглят 1.50 евро.
Преди това няма как да стане.
Peace ето това май е моят проблем newsm78
сега ще задействам отново системата

# 592
ох, Ша извинявате, ама пак имам нужда от съвет!!! поръчах 1 блуза и 1 колан от продавач от Хонг Конг, в обявите пишеше, че срока за доставка е 15-19 дни, но те не дойдоха в рамките на този период и продавача ги прати наново с DHL, получих ги за 3 дни, но вчера ги получих пак в пощата, пътували са 5 седмици, та сега какво да правя, той излезе коректен, ама не ща да се набутвам да му ги връщам за моя сметка, та ви моля за помощ

# 593
Похвалвам се с първата получена /но не първа направена такава Peace/ поръчка от 4-ти декември с едно Фърби:

Набързо го огледах и пак го метнах в кашончето, но изглежда интересно  Peace
Не успяхме да си поприказваме, но пък както пишеше от описанието му е вечно гладно  ooooh!
Само май ни е малко рано за такива играчки - ще остане за следващата година  Crazy
Моля те кажи от кой продавач е харесва ми идеята да пристигне толкова бързо  Praynig

# 594
  • Тук и там
Little.miss-Sunshine - Фъргито се продаваше от частно лице в UK и няма повече Peace

# 595
  • София
Момичета, купували ли сте мобилни телефони от e-bay? Можете ли да ми препоръчате продавач? И също - разкодирани ли са?   bouquet

# 596
  • Home is where the heart is...
ох, Ша извинявате, ама пак имам нужда от съвет!!! поръчах 1 блуза и 1 колан от продавач от Хонг Конг, в обявите пишеше, че срока за доставка е 15-19 дни, но те не дойдоха в рамките на този период и продавача ги прати наново с DHL, получих ги за 3 дни, но вчера ги получих пак в пощата, пътували са 5 седмици, та сега какво да правя, той излезе коректен, ама не ща да се набутвам да му ги връщам за моя сметка, та ви моля за помощ

Т.е. сега имаш 2 еднакви блузки и 2 еднакви колани, така ли? Освен да му пратиш още веднъж сумата чрез "Send money", друго не мога да се сетя.  Rolling Eyes

# 597
Е майка ми ме изяде. Поръчай та поръчай и току що спечелих това.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2704932 … ame=STRK:MEWNX:IT
и може би това
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2704932 … me=STRK:MEBIDX:IT
Не съм ги поръчала на БГ адрес но ако спечеля второто ще ги помоля за корекция в пощенските.
Ще дам отзиви като пристигне.

# 598
Добре си ги  поръчала Grinning -после ще ни дадеш впечатления и оценки.

# 599
  • Пловдив
Имам въпрос към вас.
Спечелих едно костюмче на дядо Коледа за малкия на 2.11. Чаках, чаках и към 20-и реших да питам продавача дали е пратено. Но като се опитах да се свържа с него, ми изписва The form is not available at this time.. Сто пъти пробвах и не става. Почаках още заради стачките, но до сега го няма. Трябваше да пристигне чрез Емпреса.
На някого случвало ли се е това? Какво означава това съобщение. Трябва да пусна диспут, то е ясно. Но все пак първо исках да се свържа с продавача.
Много ме е яд, защото от това чакане малкия остана без костюмче на дядо Коледа. Sad Не ми е до парите, те са 6 и нещо паунда. Мога и директно да сложа отрицателна оценка.
Но се чудя защо не мога да му пиша. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт