Отговори
# 570
НЕ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИ ЗА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ.

# 571
Нямам нищо против да дават на възрастните хора парички за празниците,заслужили са ги.Мисля че е редно и за децата да помислят,далеч съм от мисълта че друг е ДЛЪЖЕН да се грижи за моите деца,но малко помощ не би ми била излишна.
Грижа се  за дете с увреждане,  но забелязвам  че  майки със здрави  и прави  деца яко реват за  пустите 35лв, а.......уф чак  не ми се  пише.
Стига с тези  пенсионери за разлика от нас , те нямат възмъжност да отидат и да препечелят , някой и друг лев.А пък , като им раздаде ББ по 50лв  пак ще скътат за  нашите  деца.
А и още нещо ме възмути   , изказването  някъде  тук в темата "Ще ми искат те  деца, ама  -няма / вие деца раждате защото държавата  ви задължава ли?
Беше нещо от рода на да си остави детето в парламента ,те да го изгледали с 35лв

Виж ,ставаш жалка вече .

# 572
САМО ПО КОЛЕДА ЛИ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЕЩА ЗА ДЕЦАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.САМО ПО КОЛЕДА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧВАТ ЧУДЕСА.

# 573
  • София
Мисля, но  виждам  , че не  прави нищо  . За това аз си се грига за детето, завърших логопедия и сама съм му логопед. Но не  ходя да рева пред социалните  за  помощи, а сигурно трябва.
Лично на мен и на моето  дете  тази държава  никога няма да може да се изплати защото неини здравни работници са виновни  детето ми да е увредено и какво да тегля сиктира на държавата ли.
Извинявам се за спама

# 574
Не мога да ви разбера бе хора!Прочетете заглавието на темата.Защо продължавате да я пълните с такива неща?Отворете друга тема и там обсъждайте такива проблеми....

# 575
  • София
Илиана  сериозно ли  някоя  е написала, че ще си остави детето. Боже  пази  децата от такива "майки".
А пък на една друга и трябвали  парите на точната дата, че ще пропусне откриването на МОЛа Simple Smile

# 576
СТИГА С ТЕЯ ДЕТСКИ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ИЛИ НЕ ЩЕ ГИ ПОЛУЧИМ.

# 577
Не мога да ви разбера бе хора!Прочетете заглавието на темата.Защо продължавате да я пълните с такива неща?Отворете друга тема и там обсъждайте такива проблеми....

И аз това се чудя  Thinking!
Вече съжалявам,че пускам продължението на темата,ама вече няма да го правя-нека го стори някой друг!То,някой вече се чудят за какво да се захапят......

# 578
САМО ПО КОЛЕДА ЛИ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЕЩА ЗА ДЕЦАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.САМО ПО КОЛЕДА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧВАТ ЧУДЕСА.
Има друг подфорум ако искаш да направиш нещо по въпроса/за децата в неравностойно положение/ лично ти пиши там.
Чудеса се случват непрекъснато стига да ги подпомагаш .

Темата наистина е за детските и е редно да се пише за тях .
Илиана  сериозно ли  някоя  е написала, че ще си остави детето. Боже  пази  децата от такива "майки".
А пък на една друга и трябвали  парите на точната дата, че ще пропусне откриването на МОЛа Simple Smile

Тя ,че няма да си го остави няма ,ама да си мисли ,че детските добавки трябва да стигат за пълната издръжка на детето несериозно ми се вида.

И аз това се чудя  Thinking!
Вече съжалявам,че пускам продължението на темата,ама вече няма да го правя-нека го стори някой друг!То,някой вече се чудят за какво да се захапят......
Аз пък ви пожелавам да няма продължение темата т.е. да няма забавяне вече. Peace

# 579
# 580
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.

# 581
  • Mediterraneo
Тонелита, капса на клавиатурата може и да се изключва. Писането с големи букви е равнозначно на крещене и е грозно.

# 582
  • Лондон/Пловдив
Днес видях ,че  е 14 дали ще си получим преди празниците детските или след нова година . newsm78

# 583
  • Габрово
Днес видях ,че  е 14 дали ще си получим преди празниците детските или след нова година . newsm78

Ще поживеем, ще видим.

# 584
едвали хем знаят че идват празници и почивни дни .Сигурно с това ще се оправдаят че по празниците соц. почиват и не са могли да ги преведът на време Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт