Отговори
# 555
Да -точно го обясняваш.До сега работодателят ми е бил лоялен и съм си получавала майчинството навреме.

# 556
  • Луната ни пази
Да -точно го обясняваш.До сега работодателят ми е бил лоялен и съм си получавала майчинството навреме.
Моя работодател е доста стриктен и лоялен, майчинството ми не закъснява, като изключим моментите с подаване на нови документи!

# 557
Не мога да разбера защо винаги на пенсионерите им дават 13 пенсия а за децата няма.

# 558
  • Стара Загора
Децата се смята, че имат родители, които да се погрижат за тях.
Пенсионерите, първо, са работили средно по 35 години за тези пенсии, и второ, в 80% от случаите разчитат само на тези пари.

Цитирам от другата тема,  и аз не мога да разбера защо постоянно гледате пенсионерите. Леля ми получава 120 лв пенсия. Майчинството е 240 лв след 1 година на детето

# 559
Вече стана средата на декември, а аз още не съм получила детските, които трябваше да получа около 20 ноември.
Има ли и други мами с моя проблем, или да го търся другаде.  newsm78

# 560
Аз мисля ,че вече всички ги получихме,даже и тези който ги получават от пощата.

# 561
  • Mediterraneo
Не мога да разбера защо винаги на пенсионерите им дават 13 пенсия а за децата няма.

Айде и тук! Стига сте гледали в паницата на пенсионерите, бе! Не ви ли е срам- става дума за нашите родители и баби и дядовци ooooh!

# 562
Пенсионерите, първо, са работили средно по 35 години за тези пенсии, и второ, в 80% от случаите разчитат само на тези пари.

Цитирам от другата тема,  и аз не мога да разбера защо постоянно гледате пенсионерите. Леля ми получава 120 лв пенсия. Майчинството е 240 лв след 1 година на детето

smile3501

# 563
Нямам нищо против да дават на възрастните хора парички за празниците,заслужили са ги.Мисля че е редно и за децата да помислят,далеч съм от мисълта че друг е ДЛЪЖЕН да се грижи за моите деца,но малко помощ не би ми била излишна.

# 564
Далеч съм от мисълта да не им дават но наистина трябва да помислят и за децата.

# 565
Не гледам в паницата на пенсионерите и аз ги имам двама в къщи,но имам и две дечица и засега имам възможност да ги зарадвам за коледа с подаръци,но някой родители нямат.

# 566
Нямам нищо против да дават на възрастните хора парички за празниците,заслужили са ги.Мисля че е редно и за децата да помислят,далеч съм от мисълта че друг е ДЛЪЖЕН да се грижи за моите деца,но малко помощ не би ми била излишна.
Браво бе ,колко си великодушна .
Далеч съм от мисълта да не им дават но наистина трябва да помислят и за децата.
Да де, как може за коледен подарък за децата си  да не помисли държавата . ooooh!
Ей ,срам нямате!

# 567
Вече стана средата на декември, а аз още не съм получила детските, които трябваше да получа около 20 ноември.
Има ли и други мами с моя проблем, или да го търся другаде.  newsm78
Бондан, да не ти е изтекъл едногодишния срок и да си пропуснала да подадеш нова молба?  newsm78

Peace И стига все сте се драли бре, хора, не мисля, че някой сериозно може да му мине мисълта да не дават добавка, 13та песния или каквото там да се води на тия хорица, които поне 20-30, че и повече години са работили за тая държава, и ние след време ще сме на техния хал, дано не е и по-зле положението ни, че на тия минимални заплати и осигуровки, които са мн хора - не е за приказване.

Ако се не лъжа някой беше писал, че до края на декември бива да получим декемврийските детски, че нали се отчита годината и бля-бля поне някаква такава асоциация правя с местоработата си примерно, където гледат да направят отчетите и да пуснат заплатите за месеца до края на годината.

# 568
  • Луната ни пази

Стига с тези пенсионери! Ами моето дете получава пенсия- 102,06 стотинки! Наследствена! При положение, че мъжа ми го осигуряваха на реална заплата (1200 лв)! 10% на тези 102 лева са колко???10 лв! И с тях и без тях все тая! За 10 лв ли сте?

# 569
  • София
Грижа се  за дете с увреждане,  но забелязвам  че  майки със здрави  и прави  деца яко реват за  пустите 35лв, а.......уф чак  не ми се  пише.
Стига с тези  пенсионери за разлика от нас , те нямат възмъжност да отидат и да препечелят , някой и друг лев.А пък , като им раздаде ББ по 50лв  пак ще скътат за  нашите  деца.
А и още нещо ме възмути   , изказването  някъде  тук в темата "Ще ми искат те  деца, ама  -няма / вие деца раждате защото държавата  ви задължава ли?

Общи условия

Активация на акаунт