ПАК ЛИ НЯМА ДЕТСКИ?!

• 34 698
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
И мен винаги  ме  е било  яд ,защо  за  пенсионерите  има  ,а за  децата  нищо.Коледа  не е ли за всички.? newsm78

# 511
Децата се смята, че имат родители, които да се погрижат за тях.
Пенсионерите, първо, са работили средно по 35 години за тези пенсии, и второ, в 80% от случаите разчитат само на тези пари.

# 512
Пенсионерите, първо, са работили средно по 35 години за тези пенсии, и второ, в 80% от случаите разчитат само на тези пари.
Много точно казано.
И миналата година имаше спор на тази тема. Защо да има за пенсионерите, а за децата не... Като развален грамофон сме. Не е правилно да се противопоставят пенсионерите на децата.
Аз пък искам да има реално семейно-подоходно облагане... Ако седнете и помислите добре така ще е в пъти по-добре и по-реално. И изобщо няма да има нужда от детски.

# 513
Знам  че е  така  .

# 514
  • София
И мен винаги  ме  е било  яд ,защо  за  пенсионерите  има  ,а за  децата  нищо.Коледа  не е ли за всички.? newsm78
Пенсионерите са се наработили навремето, за разлика от младите хора в днешно време.
Нали гледам как по цял ден се виси по кафенетата и кръчмите. Безработицата е само оправдание за безделниците!
Радвам се, че ще има добавки за пенсионерите. А и милите ни прабаби и прадядовци, като вземат добавките, ни ги дават на нас  Hug

# 515
И мен винаги  ме  е било  яд ,защо  за  пенсионерите  има  ,а за  децата  нищо.Коледа  не е ли за всички.? newsm78
Пенсионерите са се наработили навремето, за разлика от младите хора в днешно време.
Нали гледам как по цял ден се виси по кафенетата и кръчмите. Безработицата е само оправдание за безделниците!
Радвам се, че ще има добавки за пенсионерите. А и милите ни прабаби и прадядовци, като вземат добавките, ни ги дават на нас  Hug

мен не ме е яд на хорицата-те си купуват лекарства,прехрана,сметки,деца,внуци и т.н.Не им стигат.Целта на изказването ми бе друга-има хора като мен,които разчитат САМО на майчинство и детски,за да гледат децата си.Има други,които са със семейства и нямат живи пенсионери,за съжаление.Та има нужда да се даде и някоя година нещо на децата ни. Това ми беше идеята-да са живи и здрави всички пенсионери и да помагат,колкото могат. Peace

# 516
По време на финансова криза най-малко очаквай пари.
Тази вечер в новините премиерът каза, че ще има пари само за най-бедните песионери.

# 517
Извинявам се не  съм искала  да  засягам никого.Не  чакам на детски  даже не съм ги  теглила  от миналия месец  ,не  съм и  проверявала  да ли ги  има.Да  не  дават на  моето  да  дадат на  тези по  домовете  ,дете  няма  и една  вафла  кой  да им купи.Не ме разбирайте  погрешно.Извинявам се  спама.

# 518
Момичета някой теглил ли е тоя месец детските, до коя дата трябва по принцип да ги превеждат?

# 519
Момичета някой теглил ли е тоя месец детските, до коя дата трябва по принцип да ги превеждат?

За ноемврийските пари ли питаш?
След 15-ти ги чакай. Няма определена дата, на която ги изплащат. На мен от Районната социална служба ми казаха между 15-ти и 23-ти.
По закон забавянето може да бъде до 30-то число на месеца.

# 520
  • Mediterraneo
Извинявам се не  съм искала  да  засягам никого.Не  чакам на детски  даже не съм ги  теглила  от миналия месец  ,не  съм и  проверявала  да ли ги  има.Да  не  дават на  моето  да  дадат на  тези по  домовете  ,дете  няма  и една  вафла  кой  да им купи.Не ме разбирайте  погрешно.Извинявам се  спама.

Уф, айде да не зачекваме темата за децата по домовете   Stop Не мисля, че са толкова зле, колкото си представяш. Не само не мисля, ами знам- в една част работата ми е свързана точно с такива деца. Има деца, които се гледат от родителите си, и са в пъти по- зле от тези на държавна издръжка.

# 521
  • София
Уф, айде да не зачекваме темата за децата по домовете   Stop Не мисля, че са толкова зле, колкото си представяш. Не само не мисля, ами знам- в една част работата ми е свързана точно с такива деца. Има деца, които се гледат от родителите си, и са в пъти по- зле от тези на държавна издръжка.
Извинявай, но не мога да си представя нещо по-ужасно от това да нямаш родител до себе си и да получаваш цялата обич, всеотдайност и топлина.
Жалко, че работата ти е свързана с "такива" деца.
Изказването ти е гадно  Peace

По темата - детските всеки месец ги получавам различно, въпреки че от Общината ми бяха казали да ги чакам в интервала 20-25 число. Добре, че не разчитам изобщо на тях, но все пак винаги следя дали са преведени.

# 522
  • Варна
Уф, айде да не зачекваме темата за децата по домовете   Stop Не мисля, че са толкова зле, колкото си представяш. Не само не мисля, ами знам- в една част работата ми е свързана точно с такива деца. Има деца, които се гледат от родителите си, и са в пъти по- зле от тези на държавна издръжка.
Извинявай, но не мога да си представя нещо по-ужасно от това да нямаш родител до себе си и да получаваш цялата обич, всеотдайност и топлина.
Жалко, че работата ти е свързана с "такива" деца.
Изказването ти е гадно  Peace

По темата - детските всеки месец ги получавам различно, въпреки че от Общината ми бяха казали да ги чакам в интервала 20-25 число. Добре, че не разчитам изобщо на тях, но все пак винаги следя дали са преведени.

Не е гадно изказването.
Има деца, които въпреки, че имат родител до себе си, не получават от тях "обич, всеотдайност и топлина".
Сблъсквала съм се с такива случаи и мисля , че тях има предвид Тарталета. Peace

# 523
  • София
Така ги плещите, все едно децата са ви виновни, а не родителите  Confused
Спирам, че ми е болна темата за дечицата по домовете.
Сега остава да изкочи и някоя друга защитничка на тезата, че децата в домовете са си много добре.

# 524
  • Mediterraneo
Изказването ми беше по повод липсата на вафли, подчертавам вафли, демек- материалното!!! За топлина и обич никъде нищо не съм споменавала.
И не, децата по домовете не са си "много добре", но наистина има и по- зле от тях.

Общи условия

Активация на акаунт