Отговори
# 30
  • Русе
Даааааммммм, не само че няма детски, ами и майчинство няма. До сега винаги ми превеждаха първия вторник или четвъртък на месеца, днес е вторник, 1-ви дек. НО пари няма. Май наистина ще трябва да караме на фотосинтеза  newsm61 smile3512

# 31
и днес в габрово ги няма

До  момента ли ги няма или изобщо днес няма да ги пуснат?

# 32
  • Mediterraneo
Я си представете ако се излъжат и ни преведат и за декември. Нещо май не съм наред с главата  Laughing

Изобщо няма как да се случи това.

# 33
Добро утро надявамсе  днеска и другите да ги вземете донякаде и банките имат вина вчера тука в Русе едни ги взеха на обед други вечерта а ПИБ не са им ги пускали newsm17 newsm17 newsm17
от ПИБ взех в4ера, към 15.40 са ги превели Peace

# 34
Превод нямам все още, но......банката не е пропуснала да си вземе таксата за месеца за обслужване на картата ми........Ех, защо наистина един път не стане така - да се излъжат да дадат по-рано, повече и пр., и да не си вземат  вземането, което имат.......

# 35
  • Русе
Маме, с твоята армия трябва спец. бюджет. Източваш хазната  Mr. Green
Да са ти живи и здрави  Heart Eyes

# 36
Моите са преведени преди малко. Simple Smile От Габрово съм.

# 37
  • Mediterraneo
Превод нямам все още, но......банката не е пропуснала да си вземе таксата за месеца за обслужване на картата ми........Ех, защо наистина един път не стане така - да се излъжат да дадат по-рано, повече и пр., и да не си вземат  вземането, което имат.......

Това установих и аз преди малко  Laughing

# 38
Идиотска държава, а искат прираст. Имало демографски сриф. ..
Ако всичко продължава така,  ще изчезне от картата.
И без това повечето българчета вече се раждат в чужбина.

newsm11

# 39
Добро утро момичета!Дано дане ни излъжат и днес!Най-голямото ми синче днес става на 22г  smile3510
Да ти е жив и здрав newsm59

# 40

Коя е банката?

# 41
Маме, с твоята армия трябва спец. бюджет. Източваш хазната  Mr. Green
Да са ти живи и здрави  Heart Eyes

Ели, грешиш......Това ми е проблем - комплексирам се,че не мога качествено и количествено да източа хазната.......Ама само да ми падне един път тази хазна - всички дето са били във власта ще ги оставя на едни детски и на една минимална пенсия и РЗ........И няма да им превеждам парите, а ще ги храня с Утре.......

Hug

# 42
Aз нямам детски, но пък получих майчинство ....  newsm44 И то не беше идвало цял месец  Joy

# 43
  • до реката
Здравейте,в Русе са пуснати днес всички детски надбавки.Туко що се обаждах в Дирекция Социално Пот помагане.За мое съжаление интеграционите на децата с ТЕЛК не са преведени/става въпрос който са към инвест банк/ не мога да разбера та нали това са пари за болни деца.Нямам думи.....!И да ви питам предната седмица имаше подписки готвиха се майките за срещи Б.Б. ,какво стана отказаха ли се?

# 44

Коя е банката?

Пощенска банка.

Общи условия

Активация на акаунт