Отговори
# 720
хайде стига със заяйдането с пенсионерите вече все пак хората цял живот са се трудили за тези мизерни за някои от тях пенсии които не им стигат само за да си купят лекарствата.

# 721
Проверих си сметката по интернет - детските са преведени- ТЕЛК-овете ни НЕ СА, Общинска банка Благоевград

# 722
За В.Търново днес ще има детски  Simple Smileно телк-не Cry

# 723
  • гр. Шумен
хайде стига със заяйдането с пенсионерите вече все пак хората цял живот са се трудили за тези мизерни за някои от тях пенсии които не им стигат само за да си купят лекарствата.
Всъщност противопоставянето пенсионери-деца го правят именно малоумните ни политици и не по-малко малоумните журналя от 20 години насам. ДА не припомням заглавия в пресата от рода на "бебета подяждат бабите" и пр. олигофрении. Както и да е.
Някой има ли информация дали в Шумен са преведени, защото аз не съм на карта и да не бия път напразно до банката.

# 724
[Някой има ли информация дали в Шумен са преведени, защото аз не съм на карта и да не бия път напразно до банката.
Не ,няма.

# 725
От София съм. В пощата в Дружба 2 има пари.

# 726
В каква държава живеем не зная. Постоянно се говори за това как трябва да има деца, а нищо не се прави. Повечето майки стоим и чакаме да ни пуснат прословутите 35 лева, които за някои мами са много необходими. Винаги съм се чудила обаче на едно - защо по Коледа, когато се раздават толкова премии, целеви награди, 13 и 14 заплати, добавки на пенсионерите, как никой, ама НИКОЙ не се сети да даде поне по 20 лева допълнително на малките деца. Все пак 1,1 млн пенсионери ще получат по 25 лева коледни надбавки. Нямам нищо против тях, но как на никой през толкова години не му хрумна поне идеята да дадат на децата до 3 г. поне по 25 лева за Коледа. От това се възмущавам. Но те децата не гласуват, защо му е на някой да им дава нещо. Вярно е, че пенсиите са малки, а една самотна майка на дете до две години, която получава 260 лева майчинство как се справя? Защото има и доста жени, които реално са в това положение. Не знам дали може да се направи нещо по въпроса, но смятам, че е крайно време някой да се замисли и за бъдещото поколение на тази държава, защото както е тръгнало след 20 години 60 % от хората в държавата ще са пенсионери и тогава и да искат няма от къде да вземат пари за коледни 25 лева.
Да вземе да ги гръмнем тези пенсионери ,че да не ядат хляба на децата ви!
Ако тези 35лв. са ви жизнено необходими спрете си нета бе хора.

# 727
А някой има ли информация за Габрово?

# 728
  • somewhere over the rainbow
Ако не чета в Красива мама, темите за месечните доходи и коледните подаръци, щях да помисля, че чакате точно тези 35лв. за да изкарате празниците. Сигурно има жени, за които тези пари за жизнено необходими, но едно 80% тук само се реве за спорта. Че сигурно само нета ви е 30-ина лева. Компютри и лаптопи на изплащане... Иначе чакаме детски за да не умрем от глад ooooh!
Преигравате вече Tired
Хайде да се пуска нова тема, в която да се пишат смислени неща, че в тая сме бетер циганите ooooh!

ПП. Който е умрял за двайсетте и пет кинта на пенсионерите, да ми пише ЛС, ще му ги отстъпя Peace

ПП2. Детските също ги увеличават.

# 729
  • у дома...
Като чета постовете на някой майки, в които се дразнят на колосалната сума от 25 лв. за пенсионерите, се срамувам, че съм българска майка. Cry

# 730
Все пак ако някой има информания за Пловдив да казва бърже!

# 731
  • Габрово
А някой има ли информация за Габрово?

До снощи нямаше.

# 732
И аз нямам - Пощенска - Сандански ама вчера се охарчих за лекарства и се надявам днес да получа малко парички че трябва да се купуват подаръци  Laughing

# 733
# 734
Вие неможете ли да разберете че никой не е против пенсионерите и техните 25 лева и то не за всички,просто и за децата да се помисли.Вчера висшите магистрати си гласували по още една заплата ,защо парламента не гласува за двойни детски за дечицата.

Общи условия

Активация на акаунт