Отговори
# 675
  • София
 Joy Какви са тези овчи работи, вълци разни се разхождат...а седемте козлета къде са, а Червената шапчица...добре че поне за Храбрият Шивач сте се сетили  Crossing Arms

А двете дъщери на ХТ поне малко да бяха наследили от красотата на майка си

Е, те пластичните "подобрения" не се предават още генетично...и слава богу  Praynig...

# 676
  • В средата на времето
Joy Какви са тези овчи работи, вълци разни се разхождат...а седемте козлета къде са, а Червената шапчица...добре че поне за Храбрият Шивач сте се сетили  Crossing Arms

..а Попай моряка, ах, забравили са за него.. smile3544 Joy

Това, че едната не се е справила идеално добре, не значи, че не се е справила най-добре от всички наоколо  Crazy

Да се поупражнявам и аз малко в словестна еквилибристика Laughing

Ако едната се е справила най-добре, значи е била най-добра от всички около нея, нали? Не би трябвало след това или преди това да се допукса, че всъщност не е била идеално добра Crazy Grinning

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 15:40 от Izida

# 677
Привет.
Поглеждам тук и какво да видя - "фена" пак писал простотии  Laughing
Определено друга няма да догони Брук скоро за титлата "баш уфтсъ" в ДиК  Joy
Тази награда еднолично й я признавам  Wink

# 678

Ако едната се е справила най-добре, значи е била най-добра от всички около нея, нали? Не би трябвало след това или преди това да се допукса, че всъщност не е била идеално добра Crazy Grinning

Изида, караш ме да се повтарям и всъщност не мога да направя друго, освен пак да кажа същото Crossing Arms
Ако някой се е справил най-добре от всички около него, това не означава, че се е справил идеално и няма пропуски Crazy
Ако кажа, че ученик Х се е справил най-добре от целия клас и има примерно 4,69, това значи ли, че не мога да допусна, че не се е справил идеално и би могъл да има повече  Whistling

# 679
  • somewhere near the sea
За онези,които тънат в дезинформация Wink Сериите от БНТ се качват във http://vbox7.com/play:cdf79e2c
Нека да спестим "безценния" труд на нашата "невероятна" "марси",която всеки ден е готова да се жертва за нас ooooh!
Никой като не те закача не бъркай в контакта Naughty

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 16:32 от Marsia

# 680
Аз си номинирах Фийбито за оФца и вие веднага предрешихте класацията, като набутахте двете крави най-отгоре на стълбичката  Joy  Понеже и двете заслужават първото място няма да протестирам  Peace

П.П. Края на темичката наближава, имаме ли вече ново заглавие и анкета?  newsm78

# 681
Моето предложение за заглавие  е "Каквото има да става- ще става"/Que sera- sera...Whatever will be- will be/ от песента, дето си припяваше лудото бабче /Стефкината майка/

Анкетата- нещо относно драмата Стефкина и бива ли тя доста преувеличена...или нещо от сорта.

# 682

Е, те пластичните "подобрения" не се предават още генетично...и слава богу  Praynig...

Eeee нали точно вие твърдяхте, че ХТ преди хирургическата намеса е била красавица,а след нея вече не я харесвате,а това определено се предава генетично......нещо се поубърках честно казано Rolling Eyes....Друг е въпроса че дъщерите й явно са наследили само от тати гените....... и нищо от ХТ. #Cussing out

# 683
  • somewhere near the sea
Моето предложение за заглавие  е "Каквото има да става- ще става"/Que sera- sera...Whatever will be- will be/ от песента, дето си припяваше лудото бабче /Стефкината майка/

Анкетата- нещо относно драмата Стефкина и бива ли тя доста преувеличена...или нещо от сорта.

Браво  newsm18 Много ми харесва за заглавие. newsm10 smile3501 И аз мислех за същото.  

# 684
  • В средата на времето
. И аз мислех за същото.  

Joy абе Марси, от къде ги изкопаваше тези емотикони Joy Жестоки са!   bouquet

# 685
Моето предложение за заглавие  е "Каквото има да става- ще става"/Que sera- sera...Whatever will be- will be/ от песента, дето си припяваше лудото бабче /Стефкината майка/

Заглавието е страхотно  Peace
И аз си мислех за анкета, че би могло да е нещо за преувеличената трагедия със Стефчето, но то май резултатът е предрешен  Thinking
Май всички сме на мнение, че този път съвсем се уляха напушените.
Марсия, мнооого яки емотикончета както винаги (не мога да се сдържа да ги сложа и аз  Blush)  

Ами ако е нещо в насока, дали малтретирането е в основата на държанието на Стефка и желанието й да контролира всичко  Thinking

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 18:54 от Nenna

# 686
  • България
Така съжалявам,че не мога да се включа,понеже нито гледам,нито имам от къде да пиша,ама пък не ми пречи да ви чета от телефона от време на време Mr. Green
А сметката ми расте ли,расте...
Ама краста,какво да се прави,нали съм осведомена поне малко!
Айде,поздрави и целувки на всички ви newsm51
Фен,не видях автографа от Дона Outta Joint Mr. Green

# 687
Когато чета през телефона, клиповете от VBOX не ме топлят, ама хич... Crossing Arms
Уффф,ама и аз къ се изложИх този път ooooh! Признавам си ooooh!
как можах да пропусна,че компютрите вече са отживелица ooooh!
Сега хората влизат в интернет през джиесемите ooooh!
Дано поне те се позадържат повечко време от комютрите,че инак съвсем не знам къ шъ гледаме Дързостта ooooh!
Да не говорим,че забравих,че един качен клип в интернет се самоизтрива след един ден и после не може да се гледа ooooh!

Това какво значение има Thinking.......и с каква цел го написа newsm78.....би ли обяснил ако..... можеш разбира се Rolling Eyes......или отново това са от твоите  думи без всякакъв смисъл написани единствено и само за да дразнят други потребители...... Crossing Arms
Има огромно значение Crazy Но защо пък да съм го написал,за да дразня newsm78 Можеш ли да обясниш newsm78 Просто запитах дали е мюсюлманин мъжа й,защото на такъв ми мяза Crazy Личи си на външен вид Crazy Ето например снощи имаше един конкурс по нова тв и без да съм предварително информиран,се оказа,че съм познал кои са турчина и туркинята Crazy
Та..въпросът си ми остава.Какъв е прозиходът на мъжа на баба ви джукла Crazy
Тая кви ги върши са Crazy На дърти години сменя постоянно мъже и продължава да се жени ooooh! О,Ужас!Курва! ooooh!

Никой като не те закача не бъркай в контакта Naughty
Що си толкова враждебна Thinking На мен от край време ми е съвестно,че полагаш къртовски труд за нас и понеже го оценям Laughing си мислех,че ще те зарадвам с клипчетата Peace Laughing
Не щъ да ти пиша повече.Аз съм миролюбив човек/както всички сте забелязЪЪли/и не обичам враждебна средъ Laughing

# 688
  • В средата на времето
Айде,поздрави и целувки на всички ви newsm51

Хейй, Вели, къде се изгуби? Heart Eyes Hug Дано скоро да имаш всичко необходимо, за да се включваш отново в темата! Hug

# 689
Тая кви ги върши са Crazy На дърти години сменя постоянно мъже и продължава да се жени ooooh! О,Ужас!Курва! ooooh!

Хер Форестър от Плевен  Crazy
Ще спрете ли да си преФърляте негативните емоции от Тейлър на ХТ  Crazy
Нали не го вземате навътре форума  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт