Отговори
# 705
Forrester69 аз отново не получих отговор на въпроса си Crossing Arms......какво значение има дали е мюсюлманин или е от някаква друга религия Thinking......ти ли се омъжваш за него Thinking......в какво се състои огромното значение Thinking......исках да знам само с цел дразнене ли го написа или има нещо друго,тъй като  във всеки твой пост има частица дразга........къде огромна къде малка ,но я има......и това е факт..... Crossing ArmsНе знам колко годишен си в действителност, а и слабо ме интересува.....но това не ти дава право да провукираш потребителите Naughty.....Ясно ми е че ти доставя огромно удоволствие да те коментират,затова смятам да спра да тук....но държа да получа отговор.... Crossing Arms

# 706
Краси, Брукатака  Hug
Не знам на колко години е този, но невинаги ЕГН-то съвпада с умствената възраст.
И да е на 23, е с акъл и поведение на 13, който тепърва драпа да се докаже пред другите и пред себе си и си умира за внимание без оглед дали е положително или отрицателно Wink
Аз гледам умствената възраст при общуването с някой, не биологичната  Peace
А и влюбванията във виртуални образи са характерни за ранния пубертет, а не за периода след това  Wink

# 707
Макар че неведнъж съм изпитвала върху себе си понякога хапливия език на Форестър, все пак поне е откровен, а аз уважавам това. Така че предлагам да спрем вече да го обсъждаме, защото ми идва малко в повече личното отношение, съвсем забравихме темата, а именно ДиК  Peace
Спряхме ли се на анкета или да мислим още варианти  newsm78

# 708
Макар че неведнъж съм изпитвала върху себе си понякога хапливия език на Форестър, все пак поне е откровен, а аз уважавам това. Така че предлагам да спрем вече да го обсъждаме, защото ми идва малко в повече личното отношение, съвсем забравихме темата, а именно ДиК  Peace
Спряхме ли се на анкета или да мислим още варианти  newsm78

В случая не обсъждаме Фена, а отношението му към останалите потребители, опитваме се да го оправдаем с мисълта, че е 13-14 годишен. Той така и не отговори на въпроса на Берина, аз също съм на мнение,че се опитва да провокира съфорумките с груб език, така че ако това е откровеното му отношение, което ти уважаваш ... ooooh!

В анкети не гласувам, а може би трябва, ако това би променило крайния й резултат  Wink

# 709
Още помня един негов доста хаплив пост, в който освен другите мили думи ме нарече "интригантка"  Laughing
Но поне ми го каза така да се каже в очите, т.е. не зад гърба ми, обсъждайки ме с други хора, без да разбера.
И да, не ми стана приятно, но това е било мнението му за мен и поне ми го каза.
Каза ми, че имам оредяла грива, е и? Да не е лъжа  Mr. Green
А специално за онова изказване за възрастта, което вече казах, че не красиво, той преди това беше провокиран, защото за неговата възраст също (дори от мен няколко пъти) се правеха многократно намеци. Даже и за това има ли си или няма личен живот ...
Малеей, Фен, да вземеш да ми плащаш за адвокатсвтване предлагам  Crazy
Наистина спирам по тази тема и ще се включвам с коментари по темата ДиК  Peace

# 710
Още помня един негов доста хаплив пост, в който освен другите мили думи ме нарече "интригантка"  Laughing
Но поне ми го каза така да се каже в очите, т.е. не зад гърба ми, обсъждайки ме с други хора, без да разбера.
И да, не ми стана приятно, но това е било мнението му за мен и поне ми го каза.
Каза ми, че имам оредяла грива, е и? Да не е лъжа  Mr. Green
А специално за онова изказване за възрастта, което вече казах, че не красиво, той преди това беше провокиран, защото за неговата възраст също (дори от мен няколко пъти) се правеха многократно намеци. Даже и за това има ли си или няма личен живот ...
Малеей, Фен, да вземеш да ми плащаш за адвокатсвтване предлагам  Crazy
Наистина спирам по тази тема и ще се включвам с коментари по темата ДиК  Peace

Нена,  Hug, предлагам ти на първо време да си смениш ника на Фензащита  Grinning

А Фена хич да не се помайва , а направо да превежда хонорара  Mr. Green

# 711
  • В средата на времето
Шейн успя ли да нацелува ФийбитУ или не можа? Crazy

(ритам силно вратата с крак и влизам запъхтяна  Mr. Green Crazy)

# 712
Шейн успя ли да нацелува ФийбитУ или не можа? Crazy

(ритам силно вратата с крак и влизам запъхтяна  Mr. Green Crazy)

Ох, по едно време си беше долепил гадните джуки до устата й  Sick, ама успя ли да направи нещо повече от това .... Thinking
Тя май с морячето ще се Фане, или поне така ми се струва, той май си пада по нея, а и тя по него  Rolling Eyes

# 713
# 714
Предполагам ви е ясно,че мненията ви за мен не означават абсолютно нищо ooooh!
Никогиш не ме е интересувало мнението на някого,когото не уважавам и на който му е трудно да каже нещо смислено
Прочетох до тук и ми беше достатъчно.Предполагам надолу продължаваш с обидите...което е точно в твой стил!   Peace
Само не ми е ясно ,като не те интересува чуждо мнение,защо се хАбиш да отговаряш?   Mr. Green

И дано тая седмица дадат нещо интересно,че голяма скука...Тейлър-влюбена,цветя и рози...
Брук не излиза от леглото,пак почвам да се питам кой й  гледа децата...    Mr. Green
Драмата на Стефани нещо не ме впечатли...
Чакам някоя друга бомба да падне и да разтърси идилията!   

# 715
Неннке,безбрежни благодарности за подкрепата  bouquet  mrstraetz
Най-интелигентното момиче в темата newsm74
Ето,признавам го,въпреки че Неннка е джукла,да не кажете после,че не мога да съм обективен Hug
За съжаление обаче стойностните хора са доста по-малко от такива като "щастливата" и разни с нейния мироглед,но това е положението.Затова и страната ни е толкова пропаднала ooooh!

# 716
Нов ден... нова седмица... нова тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454176.0

# 717
Остана и едно дете, влюбено във виртуален образ, да ми прави анализ на личността и поведението  Joy

# 718
# 719
Само да светна Форестър, че тия лъжи за мен, което пиленцето, наречено selfcontrol и добре познато на модераторите в този форум (банвали са го неведнъж с всичките му акаунти за интригите и обидите) разпраща на бележка за мен на познати и непознати, може да си ги запази за себе си.
Никой тук не ме мрази, освен selfcontrol, който за съжаление имах нещастието да срещна веднъж за 20 минути наживо, докато ме молеше да го запозная с българи тук, че умирал от скука и самота, и да му намеря купувачи за картините, които лошите норвежци не искали да купуват.
Отсвириха го всички българи тук, защото започна да създава интриги между нас.
Храни куче да те лае са казали хората, търси помощ, а после се отблагодарява по български Simple Smile
Иначе той нищо не знае за мен, а няма и от къде, затова си фантазира и съчинява.
Пък ти му се връзвай  Joy

Общи условия

Активация на акаунт