Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 4

• 180 359
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 1 080
Elfita,благодаря ти,както винаги  бърза,точна,ясна!

# 1 081
zdr.iskam da popitam tozi mesec trqbva6e da mi platqt parvoto mai4enstvo no vse o6te ne sam go polu4ila vaprosat mi e ot kade moje da e pri4inata s4etovoditelq ili ot noi az sam ot kazanlak na kakav nomer moga da razbera za noi blagodara

# 1 082
  • Пловдив
имаш предвид  240 те лв,нали
кога ти изтекоха 410 те дни

# 1 083
Здравейте,
не зная дали съм за тук но ще попитам.
Говореше се за някакъв закон, според който НЕприетите в ОДЗ деца ще получават месечно някаква сума...само на думи ли остана?

# 1 084
  • Пловдив
да,засега само на думи0не беше заложена в бюджета за 2010 т.е няма пари затова нещо
но не пречи да попиташ в сациалната служба

# 1 085
Здравейте, имам следния въпрос - подадох документи за детски надбавки през м.Септември, кога трябва да започнат да ми ги изплащат, и как ще разбера ако някой от документите ми не е в ред например, което би било причина за неизплащането им?

# 1 086
  • Пловдив
през октомври /края/ ще ти изплатят първите
не ти ли казаха кога ще е готова заповедта да я вземеш-обади се и питай
ако обаче сте под прага,ще сте одобрени

# 1 087
Elfita, благодаря!   bouquet

# 1 088
Има те ли представа дали от нова година-2011 ще се вдигне прага за изчисление на детските надбавки?

# 1 089
  • Пловдив
dani777,още не е ясно

# 1 090
Здравейте , по принцип подавам документите си за детски надбавки октомври месец , но този октомври няма да мога , предстои ми да замина спешно и ще мога да занеса документите през декември. Зная , че за тия два месеца няма да ми преведат детски . Въпроса ми е нали няма проблем да ги подам тогава и ако го направя то периодът вече няма да е октомври - септември , както до сега , а декември 2009 - ноември 2010 , нали ?  И ще имам ли някаква санкция от социалните ?  bouquet

# 1 091
  • Пловдив
Здравейте , по принцип подавам документите си за детски надбавки октомври месец , но този октомври няма да мога , предстои ми да замина спешно и ще мога да занеса документите през декември. Зная , че за тия два месеца няма да ми преведат детски . Въпроса ми е нали няма проблем да ги подам тогава и ако го направя то периодът вече няма да е октомври - септември , както до сега , а декември 2009 - ноември 2010 , нали ?  И ще имам ли някаква санкция от социалните ?  bouquet

няма да има проблем,нито санкция

периода за служ бележката ще ти е декември 2009 - ноември 2010

# 1 092
Elfita , много ти благодаря за бързия отговор   bouquet

# 1 093
Здравейте, имам един въпрос newsm78
Ноември месец трябва да подам док за детските, но от 1 ноември ще съм на друга работа.
Има ли значение това и трябва ли да уведомя соц служби при положение, че ще нося доходите си за предходен период?
Променя ли смяната на работата ми, правото ми да получавам детски през следващата година?

# 1 094
  • Пловдив
my mom got ,няма значение,че си сменила работата-подавай-ще ти трябва служ беелжка от старата работа само

Общи условия

Активация на акаунт