Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 4

• 180 964
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Вземи си и от работодателя бележка, 0 ще пише там, но да не те върнат нещо.
Другите суми аз си ги смятах от разпечатката от банката

# 106
Ясно благодаря за отговора.

# 107
Здравейте. Ако има запознати, моля, някой да ми отговори на следния въпрос: какъв документ трябва да представя пред социалните за получаване на детски надбавки за доход, който получавам от наем?

# 108
Здравейте. Ако има запознати, моля, някой да ми отговори на следния въпрос: какъв документ трябва да представя пред социалните за получаване на детски надбавки за доход, който получавам от наем?
Договор за наем с наемателя, предполагам Simple Smile

# 109
duhi_puhi, и аз така предполагам, но се чудя дали ще свърши работа или трябват и квитанции, разписки и не знам какви други бумажки. Договорът е нотариално заверен, та се надявам да е достатъчен.

# 110
Днеска получих 8.01.2010 68 лв искам да попитам тези пари за какво са за енергийните надбавки ли са или социалните |детстки|  Confused

# 111
От Март, закуски ще дават само на "социално-слабите деца"

http://lambo.blog.bg/politika/2010/01/08/ot-mart-zakuski-shte-da … ganchetata.468663

# 112
Днеска получих 8.01.2010 68 лв искам да попитам тези пари за какво са за енергийните надбавки ли са или социалните |детстки|  Confused
Не може да са детски.. Детски - след 15 число.. по-скоро след 20-25 Simple Smile

# 113
Не може да са детски.. Детски - след 15 число.. по-скоро след 20-25 Simple Smile

ясно значи са енергийните помощи...

# 114
А някой знае ли на какви траншове,ще се превеждат енергийните... Confused ,че незнам и кво получавм в крайна сметка одобрен съм и за енергийни трябва да получа към 276 лв ...миналия мес взех 120 лв като мислих,че са някъв бонус към соц  днеска получавам 68 и аз незнам за кво са...ако има някой който да ми обясни,че вече ми доста объркано в главата ,ще го помола да ми обясни. Embarassed

# 115
А някой знае ли на какви траншове,ще се превеждат енергийните... Confused ,че незнам и кво получавм в крайна сметка одобрен съм и за енергийни трябва да получа към 276 лв ...миналия мес взех 120 лв като мислих,че са някъв бонус към соц  днеска получавам 68 и аз незнам за кво са...ако има някой който да ми обясни,че вече ми доста объркано в главата ,ще го помола да ми обясни. Embarassed
Отиваш до банката, взимаш разпечатка.. и на "основание за плащане" - ще пише какво е..
Тук никой няма как да каже какви пари за какво си получила  Laughing

# 116
Здравейте.Искам да попитам може ли да има прекъсване в подаването на декларация  за детски
с един месец?Оказва се че са ни в повече  с 4 лв.А от февруари минавам на 240 лв. и със сигурност ще ги взема.Миналата година подадохме от януари до декември.Може ли тази да бъде от февруари а не от януари месец?

# 117
Здравейте.Искам да попитам може ли да има прекъсване в подаването на декларация  за детски
с един месец?Оказва се че са ни в повече  с 4 лв.А от февруари минавам на 240 лв. и със сигурност ще ги взема.Миналата година подадохме от януари до декември.Може ли тази да бъде от февруари а не от януари месец?
Можеш да подадеш декларация с колкото искаш прекъсване Simple Smile
1 месец.. 5 години... Колкото Simple Smile
Стига да отговаряш на условията, за периода, за който подаваш, няма никакво значение кога си взимала детски предния път Simple Smile

# 118
Здравейте и от мен февруари 2010 трябва да подавам декларация за детски ,бележката която трябва да вземе съпругът ми от неговата фирма трябва да е от февруари2009 до януари2010.На 30.12.2009 ми изтече майчинството фирмата във която работих ме съкращава трябва ли да вземам някакъв документ за месец януари 2010 като съм безработна.Благодаря ви предварително.

# 119
Здравейте, през м.януари трябва да подавам молба за детските и имам няколко въпроса. Дохода от болничните пише ли се от работодателя, бележките за дохода трябва да са от януари до декември 2009г, но сумите които са получени или начислените, защото съпруга ми не е получавал през ноември и декември заплата, но са начислени. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт