Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 526
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
 В града само циганите и ние я имахме  Mr. Green Днес чух че имало и други бели с морбили.
Малкото е добре. Трудно но го преживяхме. Сега нямам търпение да се прибере голямото зло че много ми липсваше. Дано му се размине морбилито. Или пък не... newsm78

# 226
Е откъде това морбили,уф...
Мацки,не е Батъл Страйкър това,дето питам.Батъла го имаме,барабар с бойното поле..Тъпотия до шия е...Confused

# 227
Привет,момичета.
Докато се освободя и ви потърся,вие вече 16 страници сте изписали.
Марти писал на дядо Коледа -Лего и книжка"Бозайници"да му донесе.

# 228
  • София
Здравейте милички.  
Както бях ви  обещала, пиша след поредните резултати на Павчо за изследванията за Лаймска болест. Не знам дали са за хвалене или не обаче.   Преди ви бях казала, че имаше силно положителни резултати в една частна лаборатория. Нашата инфекционистка ни посъветва да ги повторим в института по заразни и паразитни болести, че нямала доверие в частните лаборатории. Правихме изследвания през октомври. Сега през декември пак. И двата пъти излизат гранични резултати. Което за мен, естествено, си е стряскащо. Инфекционистката обаче твърди, че ако е имало нещо, показателите за антитела към стара инфекция след толкова време биха били доста високи вече, а не гранични. Тя дори ни каза да забравим за случая. Не знам дали се забравя такова нещо, още повече, че още ми е свито. Остава само да се надявам всичко да е наред.   Детето иначе е добре, да чукна на дърво!!!  Praynig
Деска, моят иска някакъв дуелен диск на ю ги о. Да не би за това да става дума? Нещо такова: http://cgi.ebay.de/Yu-Gi-Oh-Duel-Disk-YuGiOh-Duel-Disc-Kartenhal … sh=item20ae77f987. Поръчал си го от Дядо Коледа от детската.  newsm78 Ама не го намирам засега по нашите онлайн магазини. Ще я видим тая работа. Ако не - ще му кажа, че в българската работилница на Дядо Коледа не се произвежда и да си избере нещо друго. Добре, че още са наивни и можем да ги излъжем, ако се наложи...благородно, разбира се.  Heart Eyes
Иначе си поръча робозавър. Симпатично животно, ама егати цифрата.  Shocked Живи и здрави да са.
Днес взехме календарите. Ами от снимката вече си гледа голямо детенце, никакво бебе няма там.  bowuu
Май стана много дълго. Пак ще пиша.  Hug
Ели, специално  Hug за вас с патиланчо.

# 229
Иринче,да са ти живи и здрави юначетата! Hug
Тази година оставаме без календари.Забелязах,за съжаление,че и други родители тази година пропускат.
Вчера,когато вземах нашият юнак зададох резонния си въпрос дали е слушал и той ми отговари,че е слушал за оценка "3".Дано се е подценил.Беше написал и писмо не до дядо Коледа,а до татко си.Може да са малки,но разбират кой на практика купува играчките.По-късно може да ви го сканирам и кача да се посмеете.
Усмихнат и успешен ден ви желая! Peace

# 230
  • София
 Здравейте!
При нас нищо ново - ходи си на детска, радва се, вълнува се, въобще пълна програма.
Снощи се хвали на съседката - тази буква понеже я пропуснах, мама ми я разпечати и виж - писал съм си шестица! Много е скромен, нали?!

Ще имат концерт от народните танци, в залата на ВИАС. Покрай каката имам представа, че ще е едно голямо нищо, ама емоции - страшна работа.

Нашият още си вярва в дядо Коледа(предполагам и госпожата им има пръст в тази работа, защото постоянно им разказва някакви приказки, песни и т.н., да ни е жива и здрава). Кака му се опитва да всее смут в разсъжденията, ама удържаме фронта.

# 231
  • Русе
    И Светослав вярва в Дядо Коледа и се надявам да вярва, колкото може по дълго.

Етиа, весело изкарване на концерта. Сцената е нещо, което дава страхотни и неповторими емоции. Който е бил там, никога не забравя това преживяване. Светослав ходи 2 години на народни танци, в един от нй добрите ансамбли в Русе, обаче не го влече и спрях да го водя. Намерихме стихията му-акробатиката. Само дето вече съм на нокти по цяла вечер от къде ще се метне на салто.
  Тази сутрин както винаги станахме със Спортакус, само дето не лягаме с него в 8:08, ами с Kid vs Cat  в 11.

# 232
  • Burgas
Моника също вярва в Дядо Коледа и си е поръчала два подаръка,един за вкъщи и един за тържеството,аз и казах,че ще получи само един от Дядо Коледа,че той носи по един,защото този който е избрала за тържеството струва 100лв,а не е нищо особенно,затова няма да го купуваме.
Утре ще ги снимат за календарите,избра си един голям,аз поръчах 4 малки всичко 15лв.Тържеството е на 22 и после излизат във ваканция до 4.01.

# 233
Ели,добре завърнали се от ново - преименувания хотел. Hug
Пожелавам през Новата година много здраве за цялото ви семейство да има! Peace
Иринка,дано и вие забравите здравословните премеждия през Новата година! Praynig
И Дани вярва в Дядо Коледа.Обаче онзи ден какво става.Гледаме снимки от минали Коледи,в които баща ми се преоблича като добрият старец.И Дани констатира следното-"Мамо,Дядо Коледа има веждите на моя дядо..." Shocked Shocked hahaha Joy
Да видим тая година кой ще се маскира. Sunglasses

# 234
  • София
Забравих да Ви кажа как снощи със съвсем сериозен тон Люби се изтъпанчва пред мен и казва - Мамо, трябва да ми купувате само оригинални играчки!
Аз мигам насреща, чудейки се какъв е правилният отговор.
А човекът продължава - Имитациите са вредни за моето здраве, знаеш ли?!
Общо взето с него няма мърдане - знае си правата човека и ме осведомява, ако случайно съм забравила.

После разбрах, че това се върти като реклама един вид по детския канал СN.
Той чудесно приложи чутото Grinning

# 235
Честит рожден ден на малките господа Илиян,Мартин и Матей.Да са живи и здрав и много щастливи.

Етиа голям сладур е Любо. Joy

# 236
Честито на тримата юнаци!Да са живи и здрави и много послушни!

# 237
  • Русе
Честит рожден ден на Илиян, Мартин и Матей! Весело и бегрижно детство!  newsm67 Tada

# 238
Честит рожден ден на Илиян, Мартин и Матей! Весело и бегрижно детство!  newsm67 Tada

Честито на рождениците!   bouquet

Нашият човек ме изумява всеки ден с нови приумици. Последната е да се обръщаме към него с "Борислав" или в краен случай "Боре", да сме му сменяли името - какво толкова...
Вярва в Дядо Коледа, дори получи писмо от него на моя мейл. Бяха големи размисли и накрая, след една нощ мислене стигна до извода, че НАИСТИНА трябвало да слуша. Утре им е тържеството.. Дано след подаръка, който ще получи да не забрави за обещанията си.

# 239
Ей,имаме си много рожденици!Да са ни живи и здрави!!! Hug
Етиа,твоя син всеки път ме разсмива. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт