Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 519
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • с/у ОколоМръсТното
Купихме ски и ски-обувки на дребоса. Викам му, видя ли какво ти донесе Дядо Коелда, а той: не ме лъжи, не е той, а вие ми ги купихте... Той нещо друго ще ми донесе. Ще си поръчам най-скъпия подарък, щот' нали той ще го донесе, няма вие да го плащате...  ooooh! Shocked Rolling Eyes Joy

# 211
  • Сливен
Дааа, много са ни спестовни малчовците. И нашата принцеса така каза за куклата Барби - нали няма да я плащаме ние, Дядо Коледа също няма да я купува, нали джуджетата правят всички играчки... Rolling Eyes

# 212
Шани,Христи,така е,може да са малки,ама мислят за семейния бюджет.
На рожденият ден ми направи впечатление колко много се радват момиченцата на дрешки.Ако моят хубостник получи дрехи като подарък ще бъде адски разочарован.Външният му вид изобщо не го вълнува.Виж,ако получи футболен екип ще бъде друго.Иначе,когато купувам подарък се старая да купя и дрешка и играчка.

# 213
Моя син много се радва на дрехи,голямо конте е.
Я ми кажете каква е тази играчка,рекламирана по тв-то,която изстрелава някакви гуми???

# 214
  • Русе
  Поогледах околните магазини, и пратих баща му да обиколи из останалата част на града.
Харесах един детски лаптоп за английски. От началото на годината иска детски лаптоп, но не виждах смисъл, защото е окупирал на баща си компютъра и само той се разпорежда с него, а детския го иска, защото не му давам игри за компютър. С този, който видях, мисля хем да му реализирам една мечта, хем пак да няма компютърни игри  Twisted Evil

# 215
  • София
Честито на вчерашните рожденици , весело и безгрижно детство  Heart Eyes

И моя син не се радва на дрехи, като купувам нещо винаги го питам: харесва ли ти, и той: ДА , без да го поглежда  ooooh!
Аз поръчах една голяма кутия Лего конструктор и сега чакам да ми я донесат с карта за отстъпка при следващо пазаруване и мисля другата седмица да поръчам малко елементи към конструктора и едно човече пак на Лего си избра и това е край с играчките.
Иска и от Плей до маймуната ама се чудя дали си заслужава да я купувам, вие имате ли такива пластелини да споделите мнение.

Деси за какви гуми питаш, че ние имаме едни такива дето се изстрелват ама не знам дали за тях питаш.

# 216
Имаме на Прей До динозавъра/от много отдавна,преди да станат МОДЕРНИ от рекламите/,не играе с него.:0
Не знам какво е това с гумите,рекламират го по Дисни или Картуна,не знам.

# 217
Я ми кажете каква е тази играчка,рекламирана по тв-то,която изстрелава някакви гуми???
Нямам идея,адаш,но ще питам синчето. Peace
Amber,моят Петьо има  детски лаптоп повече от две години и още не е загубил интерес.Но последното най вероятно е следствие от факта,че нарочно не купуваме компютър вкъщи.

# 218
 HugПривет
Ние в градината събираме пари за подаръци и момичетета тази година от дядо коледа ще получат това
За рожденния ден ще получи дълго мечтания мобилен телефон от наси от бабите.

# 219
Яна,чудесен избор на подарък. Peace
Ние сме на различни мнения с милото относно закупуването на мобилен на детето.Аз искам да купим,когато стане първолак,а половинката отказва.

# 220

Да не е Батъл страйк? Обаче май не са точно гуми, а нещо като пумпали. Но може и да са от гума, не съм ги виждала на живо, само на картинка.

# 221
Да се включа и аз по въпроса за играчките.
  За рождения ден на дъщеря ми,й подариха Монополи.Много се зарадва,защото в къщи обичаме семейните игри.Вече ми писна от играчки,към които се проявява интерес само за 2 дни.А те май всичките са й такива  newsm78. Сега съм в пълна чуденка с какво да я снабдим. Тя иска почти всичко що се рекламира и казва-"това от вас,а това ще го поръчам на дядо Коледа". Виж,за мобилен телефон й е мерак,но аз съм на мнение,че е раничко още.Поне да тръгне на училище.
   Брат й е без претенции- нали е само на 2 месеца  LaughingАма това е засега...

# 222
  • Русе
Здравейте и от мен  Hug
Предната седмица бях в спа хотел " Инфекциозно отделение"  Mr. Green Малкото го пипна морбили и така ми осигури още няколко бели косъма  ooooh! Градът е пламнал от тая шарка.

Честито на всички имали повод   bouquet

ДесиХ3, на 6-7-8 стр. пуснах снимка на това чудо. Игра е, наречена Батъл Страйк. Основния комплект е 30-тин алв. а пумпалите отделно към 10 лв. Доста видове пумпали има.

За мобилният: Алекс знае че ще получи за първи клас и си чака.

# 223
Ели, тази шарка как я пипнахте?
Първо писах, после видях, че бебето още не е достигнало възрастта за ваксината. Даже не знаех, че я има тая шарка още.

Матей също мрънка за телефон. За сега удържам положението, защото наистина не му трябва.

# 224
Ели,съжалявам за "спа ваканцията"!Липсваха ми постовете ти!Как е героят? Hug

Общи условия

Активация на акаунт