Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 516
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добре се изложих рано сутринта. Деси мислих си , че ми говориш за някакви нови магазини  Embarassed

Ама при нас не вали честно  Mr. Green

# 196
Амбър,аз поръчах от малките,по 19.90лв.,които са по 10 см.Малки и скъпи.Confused
Кимболина,майка каза,че не вали при вас,а при нас даже натрупа.Все едно сме в различни градове.Simple Smile

# 197
  • София
Кимболина,майка каза,че не вали при вас,а при нас даже натрупа.Все едно сме в различни градове.Simple Smile

Опита да завали и само намокри  Crossing Arms, не е честноо

# 198
Честит рожден ден на Мирела и Пресиан !Много здраве и щастливи усмивки

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРЕЛА![/size newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДУН ДЕН ПЕРСИАН! bdbaloni

Весели игри и щастливо дество ви желаем!

# 200
  • Пловдив
Здравейте!

Изпуснах ви нещо...

Дайте идея за подаръци, ние днес купихме част от подаръците, ама и бабите питат кво да им подарят, пък вече нямам идеи... ooooh!
На малкия взехме колело за подарък от нас и електронна игра /за ДГ/ - изглежда като лаптоп с четири игри и джойстик, от Джъмбо.

Вече идеи нямам кво още...у нас е заринато с играчки и никой не играе с тях...писнало ми е от "боклуци" вече...пък бабите държат също играчка да подарят... Mr. Green

# 201
Честито на вчерашните ни рожденници и от мен!Пожелавам им да са живи и здрави,и да имат едно щастливо детство! Hug

# 202
Честит Рожден Ден на вчерашните рожденници! Да са здрави, щастливи и да имат много приятели!

Матей вече тръпне за утрешния рожден ден. Чака го от юни месец Grinning Ние ще празнуваме в неделя всъщност, утре ще черпи само в училище с торта децата от групата и с бонбони децата от футбола.

Бенджи, можеш да купиш игри на Равенсбургер или енциклопедии, щом имате много играчки. То и ние имаме много, че са ни много и децата Laughing, затова поръчах от Майтойс едни комплекти с експерименти - палеонтоложки комплект с динозавър, нещо за природните закони, игра за учене на английски и още един комплект за времето. Дано да са му интересни, искам да има по-сериозни интереси, а не само трансформери, рейнджъри, гормити и др. подобни неща.

# 203
  • Сливен
Добро утро! Ако някой даде идея и за подаръци за момиче - направо ще е страхотно! Аз от една седмица убеждавам нашата госпожица, че не й трябва поредната Барби - сигурно има 30 различни видове кукли - и Барби, и пеещи и т.н. Обаче не  - имала наметало! Crazy
Иска ми се да не е кукла, но и да се зарадва, че голям плач настана - ако не й донесял Барби Дядо Коледа, торбичката ще бъде празна, и другите деца ще й се смеят, че тя не е слушала, а тя всъщност си слуша.  Sad.
Не знам как е при вас, но напоследък нашето момиче обръща повече внимание на външния вид на хората и се замисля за разликите между момичета и момчета, както и това какво и кой е "секси" - призля ми при започването на темата, мислех, че ще е по-късно, но....

# 204
  • Русе
  Галя, имаш ли ги някъде тези комплекти , звучат ми много интересно. И мене ме втриса от зверове и роботи, а за бакугани не ща и да чуя.  Късно е вече да ги поръчваме, но ще преровя Русе, стига да знам какво търся  Cry

# 205
 Галя, имаш ли ги някъде тези комплекти , звучат ми много интересно. И мене ме втриса от зверове и роботи, а за бакугани не ща и да чуя.  Късно е вече да ги поръчваме, но ще преровя Русе, стига да знам какво търся  Cry

Амбър, още не съм ги получила. Надявам се да дойдат до края на седмицата, но ето линк
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.09.03.04/1462646
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.09.03.07/1714645 не съм поръчала точно това, но едно друго от същата серия

Другите не можах да ги намеря. Обаче отиваш на Играчки (Spielzeug) и долу от видовете играчки избираш Учене и експериментиране (Lernen&Eksperimentieren). Ако не знаеш немски ще ти е по-трудно, но ще помагам, ако кажеш какво точно те интересува. Има включително комплекти за различните науки - Химия, Физика, Астрономия. Естествено трябва да се гледа възрастта, за която са подходящи и е добре това да се спазва.

# 206
Нашият Петьо е изключително скромен,само бакуганите иска.Дори забрави какво е искал в писмото.Вчера го питам как дядо Коледа ще разбере кои бакугани има и кои иска,а той ми отговаря,че нали затова стареца си има джуджета,за да следят кои деца слушат и какво вече си имат.Ние бакугани не сме купували,но вече има три подарени.
Забравих да ви докладвам за рожденният ден на "гаджето".Страхотен беше,преобладаваха момиченца, разбира се.Много бяха сладки,как се прегръщаха и целуваха.Всичките се кикотеха и викаха:"Петьо е тук!Вижте,Петьо!".Май,сме доста харесвани.
Иначе през уикенда беше голяма игра навън с нищожният снежец.Имаше идея да събере в кофи всичкият сняг от колите,за да си построи снежен човек.Тук за съжаление децата са ощетени,не се задържа достатъчно сняг за игра.

# 207
  • Русе
  Благодаря Галя. Hug  Знам немски и ще се оправя в сайта, обаче дали ще намеря подобно нещо в Русе се съмнявам, а за поръчване сигурно е късно

# 208
  Благодаря Галя. Hug  Знам немски и ще се оправя в сайта, обаче дали ще намеря подобно нещо в Русе се съмнявам, а за поръчване сигурно е късно
за поръчка за коледа е вече късно http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sv01.intlorder/?layout=popup

# 209
  • Burgas
И ние имаме много играчки,за това тази година само Дядо Коледа ще подарява играчки,Моника си поръча кукла Блум.А от нас и бабите по някоя дрешка и в допълнение някой пъзел или книжка.

Общи условия

Активация на акаунт