Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 513
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
както и аквариума ,Дидони.

Тези къде се намират  Embarassed
Сега говорих с едно момче от легобг и ми предложи два комплекта и май тях ще ги взема, може понеделник до Хипото да отида, защото ми е близо .

Как може на тържеството на децата да се пуши  Rolling Eyes най добре им кажете предварително,че докато трае тържеството няма да се пуши.Не може да лишиш детето от тържеството заради някои родители.

Аз съм на същото мнение, даже не ми го побира акъла как може на детско тържество да се пуши   Close

# 181
По темата за Лего - най-евтино съм купувала от Майтойс. Беше миналата година по Коледа. Мъжът ми специално проверява и в американски сайтове някои от комплектите и беше удивен, колко по-ниска е цената в немския сайт. Обикновено американците са с най-ниски цени. Това обаче беше само за няколко комплекта, които бяхме харесали. Не сме гледали всички. Понеже не разбрах дали ви трябва Легото за празниците, ако не проверете цените в Майтойс.

# 182
Момичета, благодаря ви за разбирането и  подкрепата !   bouquet

С г-жите се разбрах, да предупредят предварително всички родители, че докато трае тържеството няма да се пуши. А , за изборът на заведение са го направили две майки, явно с оглед на това , че е съвсем близо до градината. Аз твърде късно разбрах, тържеството ще бъде в сряда, дано всички пушачи се съобразяват.

# 183
  • София
Гледах ги в майтойса от там поръчах на малката кухня с 50% по евтина от тук . Легото също е по евтино, ама това което търся го няма.
Сега ще взема нещо от тук , защото е за Коледа и от тойса няма да дойде , пък там ще си дебна за после и легото е с почти 50% по евтино от тук, както и въпросната кухня.

# 184
От Тойса няма да дойде навреме поръчката,според менл

# 185
Честито първо снежно утро,дечица!

# 186
  • София
От Тойса няма да дойде навреме поръчката,според менл

Няма да дойде, затова ще взема за Коледа от тук пък после ще си допълваме от там колекцията. Кажи какво е това Дидони и аквариум  Embarassed

# 187
  • Русе
Честито първо снежно утро,дечица!

И при нас заваля първия сняг. Друго си е със сняг. Дано намеря желащи за разходка в хубавата месност до вилата, че мъжете се готвят да обикалят масите, а Светослав не е по вървенето ако няма друго дете

# 188
  • София
Честит ви снежец  Hug

само при нас май не е завалялоо  Crossing Arms

# 189
Kimbolina,аквариума е един пластмасов,детски,но мн.готин,а съм се обърнала към ДИДОНИ,която питаше,къде да го търси.Wink
http://www.thetoyshop.com/media/toyshop/products/Trends/Zoom/Aquarium3D_Z.jpg
Само дето в Комсед не е на Нешънъл,сега видях,а е подобен.Има и лабратория за буболечки.Струваха около 40лв.
Eто този е в Комсед Цък,Цък
При нас вали,как така при вас не. Mr. Green
Поръчах Бен Тен-ските изроди от Кикиморино царство,да видим дали ще ги имат в наличност. ooooh!

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 10:08 от ДесиХ3

# 190
  • Русе
  ДесиХ3,какво е това Кикиморено царство, че и аз трябва да намеря зверовете.

# 191
  ДесиХ3,какво е това Кикиморено царство, че и аз трябва да намеря зверовете.
Amber,заповядай.Доставката е 7лв.

# 192
  • Русе
  Деси, големички ми се виждат, има да се стряскам, а и без това стаята му е препълнена. Освен това са по един - два, а той иска май всичките - тогава определено трябва да се изнасяме с баща му.  Mr. Green

# 193
Честит ви първи сняг,момичета!
Днес съм дежурна на работа и умирам от скука.Чакам мъжете ми да ме вземат от работа и отиваме на рожден ден на "гаджето".Горката ми "снахичка",от дълго време ухажва синковеца с цветя и шампанско,а той го "раздава" недостъпен.Връзката им е от типа "заедно сме,ама той не знае".Още е малък и тези неща не го вълнуват.Ще дойде време,той да тича след момичетата.
Реших да обърна ролите вкъщи за днес.Дадох задача на малкия да се грижи за баща си днес.От вчера нямаше търпение да дойде днес и да командва баща си.Вече два пъти ми звъни да ми дава отчет,че татко му много слуша.

# 194
  • Русе
  deyzi, добре си е така, много деструктивно действат момичетата да знаеш. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт