Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 271
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Честит рожден ден на Виктория и Ники !

# 691
Честит рожден ден на Виктория и Ники! Здраве, усмивки и щастливо детство!

Днес май ще се помотваме из къщи, защото навън не е за хора Crazy Мъжът ми излезе в 7, за да изпрати най-големият на зимно училище в Пампорово и каза, че студът е болезнен.
Ирина, и у нас е като у вас Laughing Като се подредят малките до баткото е просто супер картинка - крачун и малчовци Heart Eyes
Да ви кажа у нас ревност е имало/има от време на време. Големият обаче е интровертен и всичко тъпче в себе си. По-добре да дивеят (макар да ви е трудно) отколкото да тъпчат чувства, които после да избият в огорчение и недоволство. Средният е екстровертен, той като има душевен проблем започва да се сърди и тръшка за глупости и да ми се кара за абсурдни неща, като напр. - защо не вали сняг, защо е сряда, а не неделя и др. подобни Joy Joy Joy
Матей все по-добре се чувства в предучилищната. Нашата госпожа им дава допълнително материали за работа, вкл. задачи от тестовете за Горна Баня и го похвали, че ги решава все по-бързо. Ние обаче сме решили детето да не кандидатства там, големият е кандидатствал и знам, че няма смисъл. Тестовете им обаче са много добри и се радвам, че госпожата ги включва в програмата и че детето се развива. С очертаването и оцветяването все още се борим, но аз все се успокоявам, че е много по-малък от другите (декемврийче) и има време да стане по-добър.
Топъл и усмихнат ден на всички  bouquet

# 692
  • Русе
  Да са живи и здрави рожденниците   bouquet

Товарим ските и хукваме на вилата. Русенските наборчета, могат да се присъединят към разходката.

# 693
Амбър, завиждам благородно, най-вече заради децата Grinning
Тази година на ски-училището Матей се научи да прави завои и беше много щастлив от този факт. Ние с мъжа ми обаче не сме скиори, понеже сме от равното добруджанско поле. Та разчитаме за децата на ски-училищата, но много надълбоко ни бъркат в джоба Crazy Големият се увлече по сноуборда, от миналата година го пускаме сам на Витоша, с приятели. Сега е на Пампорово с група от гимназията. Малкият все още е на ски, докато има желание.

# 694
  • София
kimbolina
Можете да играете на бесеница. На нас това ни е новата страст. Хем забавно, хем полезно.  Peace
Darkviolet  Hug
Павел ще кандидатства в НУКК. И аз не се надявам много, въпреки, че детето се готви изключително сериозно и се справя перфектно със задачите. Предполагам обаче какъв ще е крайният резултат.   Sad
Под сериозна подготовка имам предвид следното: решава всеки ден от тетрадките.  Определили сме си по 5 странички на ден, които му отнемат между 5 и 20 минути, в зависимост от сложността. Но поне се готви системно всеки ден и в момента е на края на втората тетрадка. Ние му помагаме. Не сме хукнали по психолози де.  Wink)
Може ли да ми разкажеш по-подробно за вашето кандидатстване там. Всичко, за което се сетиш. Може и на лични, за да не спамим темата.   bouquet

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 14:16 от *Ирина*

# 695
  • Русе

Амбър, завиждам благородно, най-вече заради децата Grinning
Баща му го учи на ски от 3 годишен. Нямаме писти наоколо. От време на време в  прескачаме на Узана, водили сме го и на Мальовица. Но всяка събота и веделя със сняг е на ски и използваме всяко баирче в парка или на вилата за да се учи.

# 696
  • София
Да ви попитам - някое от наборчетата правило ли е реакция на Тетраксима?
На Павел му я биха в петък. Днес гледам има доста голямо зачервено и подуто петно (около 10 см. диаметър), което пари, около мястото на убождането. В листовката пише, че може да се появи такова и би трябвало да си отмине спонтанно до 2-3 дена. Някое от наборчетата имало ли е такава или друга реакция?

# 697
Ирина, нашето също беше подуто и зачервено, но не пареше. За повече от 2-3 дни мина обаче. Слагах му компрес с риванол.

# 698
  • София
А голямо ли беше подутото? Нашето доста голямо ми се вижда.  Rolling Eyes

# 699
Здравейте и честито на рождениците!
   Нали си имаме сняг,моята дъщеря и баща й, 2 дена направиха страхотна пързалка.Днес си намерих гледач за бебето,че и аз се присъединих към тях.Доста добре ми се отрази да потичам и аз по баирите,че има килограми за сваляне  Laughing Laughing Laughing
Като се прибрахме почетохме малко,че Ева иска да се научи да чете преди да започне училище  Rolling Eyes.Срича добре,но трябват упражнения,за да изглади нещата.
Иначе нищо друго ново и интересно.

# 700
Иринче, голямо беше, но спадна. Не чак 10 см в диаметър обаче.
Аз докато пиша, сигурно си направила сверка с педиатърката. Crazy

# 701
  • София
Иринче, голямо беше, но спадна. Не чак 10 см в диаметър обаче.
Аз докато пиша, сигурно си направила сверка с педиатърката. Crazy
Тя ни беше дала листовката именно заради това. В нея са описани евентуалните реакции и дали са притеснителни.
Днес сутринта преди детската беше обаче значително по-добре!  Praynig

# 702
  • София
Привет!
Честито на всички рожденници!   bouquet

Тази ваксина и ние не сме я сложили още, че беше болна Таня и после и брат и и затова реших да отложа - сигурно напролет ще я сложим.
Последната страст на Таня са кънките - много се е зарибила та да видим, на ски не иска да се качи - страх я било  Crazy

Обаче с ученето хич ни няма...отказва и това си е. Едвам успявам да я накарам домашната за градината да напише. А изречение да състави - някакъв абсурд. Уж госпожата казва, че добре се справя, а на нас нищо не казва. Баща и много се ядоса този уикенд, искаше да я спира от тази градина...незнам направо какво да правя. Като решим да я питаме за букви или цифри и тя се тръшва и казва - няма да кажа нищо  Sad

Дали има и други такива като нас?

# 703
  • София
Jutoo,
Ние пък нямаме никакви домашни  Crossing Arms
И изобщо имам чувството, че мноого лежерно го дават с учебния метериал в нашата ДГ.  Crossing Arms
Общо взето, каквото знае Павчо, го знае от нас, не от там!

# 704
Здравейте!Голям студ,бре! Crossing Arms
Петьо добре понесе последната ваксина,както и всички други досега.
Аз съм много доволна от подтотовката в детската градина.Децата са много любознателни и госпожите казват,че предпочитат заниманията пред игрите.Тази седмица имаха за домашно буквата "М".Петьо го написал без надзор и нещо не си харесал едната буква и беше я изтъркал до късане на листа. ooooh!
Вчера го "опаковах" да отскочи до съседите и след минутка се връща с един изсъхнал букет.Намерил го на тротоара и решил да ме зарадва като ми го подари.Какво да правя,сложих го във ваза,няма да обивам в зародиш кавалеството в него.
Хубав ден ви желая! Peace

Общи условия

Активация на акаунт