Брак?Кога???

• 5 947
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
няма никакво значение това колко време си бил с даден човек преди това. Важни са разбиранията на двамата и до колко допускат маминка или някой друг да им се меше в живота

Е да ама ако се познавате отскоро, може още да не си открила издълбоко какви са му разбиранията, и доколко се меша мамата. Това ми е идеята. Опознаването на нов човек не става за ден-два и с един поглед, въпреки че любовта е сляпа и ти се струва че от един поглед всичко си разбрал. При различни ситуации излизат наяве различни характеристики, навици, виждания и т.н. така че трябва да сте прекарали известно време заедно, за да са имали шанс тези качества да излязат наяве. Пък и маминките често правят мили очички в началото и си показват рогата чак по-късно...

# 76
Не мисля, че има правило за това.
Няма логика, за всеки е различно, индивидуално и зависи от собствените убеждения, критерии и изисквания на конкретния индивид.
Зависи кой какво търси и в кой момент осъзнава, че го е намерил.

# 77
Колкото по-късно, толкова по-добре. А дългогодишните щастливи бракове са вятър работа, по моему, де. Mr. Green

# 78

Колко време след запознанството ви с вашия избраник бяхте готови да сключите брак с него? -3 години
Мислите ли,че това има значение? -да
Мислите ли,че дълготрайността на връзката преди брака е определяща за качеството на самия брак? -да.Хората се опознават,свикват един с друг.Напасват навиците си,характерите си.Виждат дали могат да бъдат тандем.
Какво мислите за двойките които са се взели прекалено бързо ? -нищо не мисля.Всеки си решава.Живота показва и че има такива успешни бракове,но по-скоро това е чист късмет.
Изобщо има ли някаква зависимост / и каква е тя / или всичко е късмет ? -Всичко е късмет.Бъркаш в чувала със змийте и каквото хванеш Laughing

# 79
Три месеца след като се запознахме,заживяхме заедно.Скоро ще празнуваме 10год. и все още не се чувствам готова за брак. Mr. Green

# 80
Колко време след запознанството ви с вашия избраник бяхте готови да сключите брак с него?
Ами ние сме готови отдавна,и ако имахме финансова възможност до сега да сме сключили брак...Но да кажем година и половина след началото на връзката ни Wink
Мислите ли,че това има значение?
Кое дали има значение?
Мислите ли,че дълготрайността на връзката преди брака е определяща за качеството на самия брак?
Мисля да. Ако си с някой от много малко време и не се познавате достатъчно брака може да не потръгне, но примерно връзка от 2-3 години е достатъчно да опознаеш партньора си Simple Smile
Какво мислите за двойките които са се взели прекалено бързо ?
Ако са щастливи заедно и се разбират-ок Simple Smile
Изобщо има ли някаква зависимост / и каква е тя / или всичко е късмет ?
Абе май всичко е до късмет Simple Smile

# 81
Освен късмет, сполучливият брак е и малко въпрос на житейска зрялост, която зрялост няма особена връзка с годините.може и да има кратко познанство между млади хора и те да са достатъчно житейски зрели, за да преценят освен чувствата и всички качества и особености на половинката.Може и на 50г. да си и да си все заблуден.

Родителите ми са се оженили/сключили брак/ след петдневно познанство.По това време не е имало изисквания за предварително записване и медицински документи.Без да е бил идеален , бракът им беше сполучлив.Ако баща ми беше поживял още няколко месеца, щяха да направят 40г.заедно, а ако беше жив до днес, щяха да празнуват и златна сватба.

Аз се запознах с моя мъж, бяхме просто познати, след това- почти непознати и след това- след няколкомесечна бурна връзка се оженихме без да сме живяли заедно/освен на екскурзии и почивки/Ако ми беше предложил брак и на петия ден, щях да се съглася.Освен проблемите- тъща-зет и снаха-свекърва, други не сме имали

Общи условия

Активация на акаунт