Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 58 218
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
АД. И при двете деца.
Дъщеря ми е освободена от комисия. Сега е зорът с малкия.
Джипито иска бележка от алерголог/дерматолог, че детето е с АД и че доктора препоръчва отлагане на ваксините...
И минава номера /то и не е номер, де...щот не лъжа, за съжаление.../ пред комисията.

Fanni, това сериозно ли?!?  Shocked

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 22:28 от Бенджи2710

# 616
Fanni, това е просто смехотворно...
При всичките странични реакции и смътни случаи по света...
И как така Общинският съвет ще се обявява за препоръчителна ваксинация?

ужасно е, но е факт. Кой знае колко пари от нашите са отделили за това. Оттук е:

http://georgikadiev.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

# 617
Някой знае ли някъде информация от коя ваксина каква е вероятността от страничните ефекти. Аз съм чела някъде за полиомиелита 1/300 деца.(триста)

# 618
Някой знае ли някъде информация от коя ваксина каква е вероятността от страничните ефекти. Аз съм чела някъде за полиомиелита 1/300 деца.(триста)

виж на първа страница, мисля че имаше такъв документ.

Бенджи2710, е, това е чудесно че могат с комисия да ви освободят.

Fanni, ами какво да кажа....скоро се очаква и в България някой родител да изреве от страничните ефекти на тази ваксина.

# 619
  • в моя свят
Момичета като стана дума за отлагане на имунизациите от комисия се замислих....След като алопатичната медицината толкова упорито твърди,че ваксините са едно човешко благо и най-вече,че без тях сме изложени на голям риск какво прави тя за тези деца,които по медицински причини отлага от имунизации.Минаваш комисия,която решава да ти отмени имунизациите поради такива и такива причини и те пуска да си ходиш.Не че имам против,да не ме разберете погрешно  Grinning за нас неваксиниращите това е добър вариант.Въпросът ми е какво прави държавата ни за тези лица,които е отложила от имунизации.Нали би трябвало да са изложени на голям риск,с какво държавата ги предпазва и какво предлага за превенция срещу болести за тези лица?

# 620
Дистрибуторите на ваксината срещу рак на маточната шийка отдавна обикалят столичните училища, за да убеждават ученичките да се ваксинират. Знам, понеже малката ми сестра е 11 клас и миналта година в час по музика влизат внезапно и им я представят, разбира се с разрешение на директора.

# 621
Momicheta strahotni ste! Izvinqvam se za latinitzata, no ne moga da namerq butona za Bulgarian Phonetic. Moeto dete razvi alergiq oshte sled pyrvata vaksina, togava otlojiha drugite vaksini za sled 1 g i syjalqvam che gi postavihme, no minalo veche. Sega sme v Canada i tuk v uchilishte mi kazvat che deteto nqmalo vaksinite kato drugite detza, no az im povtarqm che tova e moq grija i znam koe e po-dobre za deteto mi. Ta opredeleno mi pomognahte da resha da ne reimuniziram deteto. A pyk vaksinite protiv vsqkakyv vid grip e takova zablujdenie za horata, prosto ne e istina. Tuk vyv rabotata vsqka godina pravqt kampanii za imunizirane na slujitelite protiv grip, to sa e-mail-i, napomnqniq, ujas napravo i horata se redqt kato ovtze na opashka za vaksinirane.

# 622

Че им плащат, плащат им, но чак толкова да не желае човек да съ мридне сивото вещество?!?!?!? Ваксината е срещи 3 щама, а останалите 50 или 70?!?! При това въпросния вирус е причина за 80% от случаите, а останалите 20?!?!?!?
Тръпки ме побиват от рекламирането на лекарствени продукти пред деца! Това е повече от незаконно!!!!

Гледах и аз репортажа за училищните лекари по бТВ и коментара за ваксините накрая. Явно журналиската се така ги вижда нещата... По-лошото е, че при сегашното положение, човек трбява от невръстно да си обучава детете да не приема никакви лекарства от никого извън тясното семейство и да докладва винаги, когато някой иска да му измери ако ще и само ръст и тегло без знанието на родителите му....

# 623
По-лошото е, че при сегашното положение, човек трбява от невръстно да си обучава детете да не приема никакви лекарства от никого извън тясното семейство и да докладва винаги, когато някой иска да му измери ако ще и само ръст и тегло без знанието на родителите му....

Точно така е, като майка на ученик потвърждавам. Моето дете в началото на годината не разреши на мед. сестра да го прегледа за въшки и въобще да го докосне  Mr. Green

# 624
Бил Гейтс ще дари $10 млрд. за ваксини
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2737371

# 625
Привет!  wavey
Отсъствах известно време и не съм чела темата повече от седмица. Имам отговор от БХК на писмото ми до тях за ваксините. В момента имат други приоритети и не са в състояние да се заемат с този казус, но, цитирам: "Това, което Ви предлагам е ,ако имате конкретни въпроси и проблеми, които не можете да разрешите, да ни пишете."
Така че ако сме по-конкретни, примерно по случай на детенце без ваксини с отказан достъп до ДГ или нещо такова, можем да им пишем отново.

Писмото до омбудсмана още не съм го написала, но ми е в приоритетите. Simple Smile

# 626
Евридика, благодаря!!!
Пак е нещо де, дано все пак не се случва да се сблъскваме с подобни проблеми...

# 627
Може би сте видяли новините...

http://frontal21.zdf.de/ZDFde/inhalt/22/0,1872,8013846,00.html   Фалшива аларма за свинския грип.Остра критика срещу СЗО.
http://www.nw-news.de/lokale_news/hoexter/hoexter/3342209_Atemno … rganversagen.html  Тежки странични реакции след ваксината за св.грип.

http://www.aerztezeitung.de/praxis_wirtschaft/unternehmen/default.aspx?sid=585715
Печалбата на Новартис за 2009 година е над 33 милиарда евро.

# 628
Тук ми иде да...ругая...меко казано Twisted Evil

# 629
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Дайте ми моля, имена на ваксини за Пневмония!  Praynig Praynig Praynig Освен преванар! Благодаря предварително!   bouquet  bouquet  bouquet

За онази организация, чакам мейл! Когато го получа веднага ще съобщя тук, какво ни отговарят! Rolling Eyes

В Австралия, ваксини се слагат само, ако майката и бащата разрешат, т.е. са препоръчителни, а не задължителни! Информацията е от турски сайт, пишеше за живака и формалдехида и какво причиняват. На Турция проблема е, че е силно обвързана с САЩ, а те са най-големите дилари на тази отрова, но все пак ваксините там са препоръчителни, въпреки това!
http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=44878

Общи условия

Активация на акаунт