Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 58 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Отделен въпрос е, че не смеят да глобяват, явно има защо  Mr. Green
това не е вярно. има глобени.

надежда да се намеси модератор няма никаква, затова просто отсвирете персоноподобните  Whistling и  си пишете по същество  Hug

# 541
Ако има глобени - предполагам си плащат, защото не си знаят правата Rolling Eyes

# 542
Ако има глобени - предполагам си плащат, защото не си знаят правата Rolling Eyes

Стеф, има глобени в малките населени места, където РИОКОЗ много обичат да се бъркат в живота на хората, а хората не могат да се обосноват правно зарешенията си. Има и съдебни дела, загубени от родителите. Чела съм мотивите на съда в едно от тези дела, нямаше как родителите да не загубят, защото бяха избарали много грешно основание... Опираха се на медицинската част - че вредят ваксините, и съответно в спора бяха намесени и лекарски мнения, експертизи и пр, а спорът е чисто правен, не медицински!

# 543
О, ужас Shocked
Да го имам предвид, значи, защото тук, макар че е Пловдив, РИОКОЗ/ХЕИ (от които получих писъмце) явно се опитват да си вършат работата и може да сме от "късметлиите"...
От друга страна - еди колко си ваксини, умножени по 200лв (май толкова беше глобата) - сигурно излиза по евтино от наемането на адвокат и воденето на дело Crazy

# 544
Рядко има глобени.....за да ти изпрати РИОКОЗ писмо, то трябва да си докладван от личният лекар, че не поставяш ваксини на детето си. Съответно той претърпява също глоба за това, че не е имунизирал детето ти, а те гледат да си спестят подобни неща.
Я си представете ако личните лекари започнат да докладват всяка циганка, която не си имунизира детето? Ами че те просто няма да получават заплата накрая от глоби. ))))

А аз предпочитам да си платя всички глоби ако трябва, но не и да слагам ваксини на детето си.

# 545
Аз пък нищо няма да платя! Точно пък за това, но нека, нека ми изпратят писмо  Mr. Green Не знаех, че и педиатъра претъпява глоба, не би трябвало след като има подписан отказ  Thinking
Иначе щяха по-лесно да се навиват да вписват фалшиви ваксини, аз се надявах така да стане при нас.

# 546
Доколкото знам, при подписан отказ не ги глобяват.

# 547
Жената, която заяви, че няма да потвърди позицията си, дори детето и да се увреди или почине вследствие на ваксина, очевидно не е майка. Няма нормален родител на тоя свят, който да може да изтърси подобно нещо. Ако нещо стане с моето лапе, защото НЕ съм ваксинирала ще съм първата, която ще влезе тук и ще го каже. Когато обаче си видял ваксинирани деца да се разболяват от болести, за които напълно редовно са ваксинирани как да си сигурен, че детето ти, не дай си Боже, е пострадало, защото не си го инжектирал.
Много от хората, които се натрисат тук, за да дразнят и ръсят глупости не са родители. Майките, които защитават ваксините си пишат в техните теми и си ни оплюват кротко и спокойно от там. Нямат нужда да се заяждат тук с нас.

# 548
Жената, която заяви, че няма да потвърди позицията си, дори детето и да се увреди или почине вследствие на ваксина, очевидно не е майка.
Не е. Персона е. Mr. Green
"Една майка" облечена в Персон- ска кожа.
Беше прозрачен/прозрачна дори още преди да си сложи подписа. Sunglasses

# 549
Аз не съм подписвала отказ, а и педиатърката не ме е карала.
А и не си представям някоя ромка да е подписвала такъв. ))) Те просто не ги ваксинират (за това са и толкова здрави и се множат с бърза скорост).

Тъй като обмислям записването на дъщеря ми от септември месец на ДГ, и умувах как ще стане номера с неваксинирането, ми хрумна една идея...само не знам как ще се получи осъществяването и. Не е легално....но....ако не успея да се преборя с директорката на някоя градина, ще се наложи и до такива действия да се стигне.

# 550
Жената, която заяви, че няма да потвърди позицията си, дори детето и да се увреди или почине вследствие на ваксина, очевидно не е майка.
Не е. Персона е. Mr. Green
"Една майка" облечена в Персон- ска кожа.
Беше прозрачен/прозрачна дори още преди да си сложи подписа. Sunglasses

Еееее, хайде сега, Персона. Персона е класа, там няма грешки на езика и ръката  Mr. Green

# 551
E, точно това щях да кажа  Confused Нов ипостас на Персоната.
То бива, бива, ама всички, дето си нямат работа, мине се, не мине и се заврат в тази тема.
Барем да не им обръщаме внимание...
B&C, постовете ти са злонамерени и предубедени. Тук никого не можеш да убедиш в теориите си, моля, не си прави труда!

# 552
http://en.wikipedia.org/wiki/Horse_fly

Важното е да няма магарета,на които да каца. Wink

# 553
За да върнем темата на по-делова вълнА и да отсвирим B&C, да ви кажа, че пратих писмо до дамата, която отговаря за правните въпроси в Български Хелзинкски Комитет.
Надявам се на отговор тези дни, който ще направя достояние на всички тук.

Предстои да оформя писмото и до омбудсмана, дано успея наистина до края на тази седмица!

# 554
Браво Евридика!!! Радвам се, че някой се захваа сериозно и с тази кауза, защото опитът от другите показа, че всички е възможно стига да се работи по темата постоянно...

Общи условия

Активация на акаунт