Отговори
# 660
  • Beyond the Frontiers
Светле, Алекси, признавам, че е възможно да не съм го изтълкувала правилно. Нали знаете, всеки от неговата камбанария си гледа  Grinning И кой каквато му е болката...

Иначе - наистина по-скоро е индивидуално, а не правило.

# 661
  • Варна
Ели, мисля, че Све има предвид чисто физическите различия между момиченца и момченца. Определено момчетата си задържат по трудно вниманието на 6-7-8 години от момичетата. .... А готвенето, чистенето, прането - това си идва от семейсната среда, примера на таткото и други подобни фактори.
Но и всичко си зависи от детето, защото са толкова индивидуални, че чак ми е трудно понякога знаейки, че две моммичета са на 13 години, а са толкова различно отговорни. аКакто и две момчета на 15 гадини.....

Peace

# 662
  • Beyond the Frontiers
Лина, честити рожден ден!

# 663
Честито!Здраве и късмет!Весел да е празника!  bouquet

# 664
Чести рожден ден, Лина!
Сърдечни пожелания за здраве, любов и само положителни емоции!

# 665
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИНА! БЪДИ ЗДРАВА И ДАНО ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ И ЛОШИ МОМЕНТИ СА ЗАД ГЪРБА ВИ! ХУБАВ ПРАЗНИК!

# 666
  • Варна
Благодаря ви момичета  Hug много ме трогнахте. Ето една почерпка от мен:

# 667
  • гр.Варна
Честит Рожден ден,Лина!
Желая ти да си все така позитивна,много обичана и щастлива от околните;) Hug

# 668
Честит рожден ден, Лина!!!

# 669
ЧРД, Лина !
Много здраве , късмет и любов и всичко , което си пожелаеш..

# 670
Лина, Честит Рожден ден!
Всичко , което ти е на сърцето, да ти е в ръцете, много здраве на теб и близките ти!

Ели, няма какво да признаваш. Защото и от моята камбанария изглежда така, че семейството е най-важно.Но ги виждам всеки ден тези малки дечковци, а и по-големи, все още дечковци, и виждам разликите, колкото и да си мислех, когато учех, че не може да са чак толкова големи.

Знаете ли аз вчера за какво си мислех - че дете на 7 години, което плете на една кука е генииче (сестрата на едно от моммичета ни). После се сетих, че горе долу на толкова започнах аз да плета. Но....голямата разлика, нямаше компютри, Нинтендо, и прочие.....Та, голямо мислене падна, колко още неща няма да са ежедневие, и няма да са ьестетсвено, че може', за живота на нашите деца.......

# 671
# 672
  • Попово
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ, МИЛИ ДАМИ !   bouquet Hug

# 673
  • гр.Варна

# 674
Честит празник и от мен, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт