С пожелания за здраве, много усмивки и хубави емоции!
Честит празник, момичета!

Съвсем никак се очертава.Но и у нас е лудница, багажи и липса на място предполага да не мога да поканя 2-3-4 дечица даже.
Освен това тя принципно ходеше по клубоше тогава доста, дет се вика-имаше си опит с престоя там.Получи се горе-долу.Ама горе-долу, защото-различни дечица събрахме.А сумата бе колосална.Нито е бил нещо лъскав клуб, нищо нещо кой знае какво, но сумата си беше за мен много голяма.Сега малката-при нея ситуацията е различна.Първо-от как се е родила не е стъпила в клуб.Така се стекоха обстоятелствата-аз все тичам, на работа, по задачи и с голямата-и детето-ощетено или не-незнам, но не е ходило в клуб.Пак по тази причина няма и другарчета извън яслата.Има, де, но-такива дето да са и Приятелчета осъзнати, както беше със сестра и-няма.Как да има, като на градинката до нас не сме стъпвали откак тръгна на ясла.От ясла-разходката ни е била по час-два на път , на прибиране.Та за клуб и тя не е-кой да оканим-групата от яслата-пак не става.
Принципно не ми се ще в клуб, а то е и късно за организация, просто бих я завела да си поиграе.Пак казвам, като правила в клуб-за мен сумата не съответства нито на организирания празник, нито....на нищо.Доста е голяма. 
, абе липса на условия..
Вече си имаме и претенции. В момента вълната е Маккуин светкавицата, ще видим до 17-ти, дали ще е променил решението си. 
.