Отговори
# 675
Честит рожден ден, Лина   bouquet
С пожелания за здраве, много усмивки и хубави емоции!

Честит празник, момичета! Hug

# 676
Честит 8-ми март!
Лина, честит рожден ден със закъснение! Бъди жива и здрава!
Ние и днес сме вкъщи, че Дари е още на антибиотик. Вчера добре, че беше малко по-хубаво времето, че я изведохме. Иначе не бях излизала от вторник вечерта, ако не броим ходенето до лекарските кабинети и направо вече почвах да полудявам вкъщи.
Скоро се сетих за Смут, че съвсем спря да пише, някой поддържа ли контакти?
И понеже скоро наближават рождените дни, планирате ли вече?
Страчи, видях че си тук, получихме ги файловете и ще ги пуснат днеска.

# 677
Честит 8 Март!Щастие , здраве и само усмивки!
  bouquet
Хехе, нищо не съм планирала да ви кажа, за рождения ден на дребна.Той се пада и събота-автоматично отпада варианта-празник в яслата, а така щеше да е най-добре.А може и да не сме пълен състав семеен, но като цяло мисля да направя следното-да отидем в магазин да си избере подарък, после сестра и има тренировка, да я изчакаме, и след това да я заведа малко на клуб, ако намеря незает с РД, после ще минем да си вземем малка торта и вкъщи. ThinkingСъвсем никак се очертава.Но и у нас е лудница, багажи и липса на място предполага да не мога да поканя 2-3-4 дечица даже.

# 678
# 679
Честит празник, милички! Пожелавам ви да сте уважавани, глезени и много обичани!    bouquet

Поли, ок, кога ще станат?
За РД-то - почнах да се замислям, като знам каква лудница е в тези клубове... Дайте предложения, че ние скоро не сме ходили.

# 680
Преди време, когато правих РД в клуб на голямата-да ви кажа зарекох се, че повече такова чудо няма да сътворя.Разбира се, случая бе различен.Голямата ми дъщеря имаше Много приятели, различни, извън градината, едва изпилих списъка с поканено до 10. ooooh!Освен това тя принципно ходеше по клубоше тогава доста, дет се вика-имаше си опит с престоя там.Получи се горе-долу.Ама горе-долу, защото-различни дечица събрахме.А сумата бе колосална.Нито е бил нещо лъскав клуб, нищо нещо кой знае какво, но сумата си беше за мен много голяма.Сега малката-при нея ситуацията е различна.Първо-от как се е родила не е стъпила в клуб.Така се стекоха обстоятелствата-аз все тичам, на работа, по задачи и с голямата-и детето-ощетено или не-незнам, но не е ходило в клуб.Пак по тази причина няма и другарчета извън яслата.Има, де, но-такива дето да са и Приятелчета осъзнати, както беше със сестра и-няма.Как да има, като на градинката до нас не сме стъпвали откак тръгна на ясла.От ясла-разходката ни е била по час-два на път , на прибиране.Та за клуб и тя не е-кой да оканим-групата от яслата-пак не става. CrazyПринципно не ми се ще в клуб, а то е и късно за организация, просто бих я завела да си поиграе.Пак казвам, като правила в клуб-за мен сумата не съответства нито на организирания празник, нито....на нищо.Доста е голяма. Thinking
Все си мисля, да върна традицията на домашното празнуване-със сандвичи и сок.Лошото е, че у нас в момента е трудно за организация-разпънат диван, който няма събиране Crazy, абе липса на условия..

# 681
  • Beyond the Frontiers
И Борис е рожденник в съботен ден, но съм решила в петък да занеса торта в яслата и разни дребни неща. Даже вчера ме е завел в сладкарницата, за да избира торта  Grinning Вече си имаме и претенции. В момента вълната е Маккуин светкавицата, ще видим до 17-ти, дали ще е променил решението си.

# 682

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ  bouquet

Самата ти без сън - покой да даваш,
сред мрака да си ярка светлина,
да тръпнеш в остър хлад, но да съгряваш,
това е твоята мисия, ЖЕНА!

И ти я поемаш като факел чуден
и като кръст, и като богослов.
Вървиш по своя път безкрайно труден
и щедро пръскаш нежност и любов.

Ти трябва да си винаги прекрасна,
когато си съсипана дори.
Усмивката ти трябва да е ясна,
дори когато болка те гори.

Ти трябва да прощаваш страшно много -
измама и лъжа, вина и грях.
Да носиш не по силите тревоги
и дните ти да се изпълват с тях.

Да си една вселена засияла
от майчинство, любов и красота,
да бъдеш като снежна зима бяла
и като лято пълна с топлота.

Ти трябва да си гибел и нажеда,
спасение и бряг, и струд и зной.
Тъй многозначна, тъй безкрайно нежна,
тъй силна в скръб и тъй безстрашна в бой.

Ти трябва да създаваш и изграждаш,
да пееш, да се трудиш, да твориш.
Ти трябва да съзнаваш и да раждаш,
и с пълни шепи радост да дариш.

Да няма нищо, нищо невъзможно
за твоите отрудени ръце,
да бие неспокойно и тревожно
голямото ти майчино сърце.

Ти трябва всичко, всичко да умееш,
от Ада даже да не се боиш.
Да можеш и през сълзи да се смееш,
и до мъжа по мъжки да вървиш.

Ти си пореща като вятър южен,
безкрайна като слънчев небосвод
и за да те възпея ми е нужен
не само ден, а цял един живот!
...

Извинете ме, че не е цялото и за вероятните неточности, но просто не можах да си го спомня съвсем точно.
Тази творба бе създадена от един цигулар от софийската опера, още в годините когато празнувах 1ви юни паралелно с 8ми март Simple Smile.

# 683
Ели, и ние сме на вълна "сеткавицата Макуин" и поръчката за неговата торта е същата, но до 28ми колко вода има да изтече...Има и компромисен вариант - Мики Маус и малките патенца! Wink
Иначе за самия празник - не знам как ще се получи с бебето, живот и здраве! В градината е ясно, но ми се искаше и на клубче да го заведем, но ще видим!

# 684
Честит Празник Мили Майки! Бъдете много обичани и уважавани от децата и половинката ви, и много щастливи!

След стихотворението от Мелодия какво друго да каже човек. Прекрасно е!

РД - Ами, ще си имаме баба и леля на гости, но тръгват на 11ти. Но ще сложат подаръците до леглото, и сутринта ще бъдат отворени. В яслата ще има - торта, имат си и малки подаръчета, от другите деца и учителките направени и после нападат тортата, кекса или каквото са донесли майката и бащата.  От миналата година, Борис има книжка с песнички, разпчетани и сложени в малка папка, а папката нарисувана от другите деца. Много сладко! А ние имаме честта да присъстваме, т.е. жедлателно е. Понеделник ни е много натоварен ден,  и не знам кога да поканим гостите, т.е. тукашните му леля и мъжът й, така й казват на жената (едни много близки приятели, които и двамата обожават) и още едно приятелско семейство. Някак си, хич не ми се иска да е неделята преди самия Рд, защото така си отива цялата емоция. Евентуално вторник вечерта. Но и ние тук нямаме все още приятелчета на тяхната възраст, с които да си общуват честичко.

Сутринта, Ники като се върна от басейна, ние с децата бяхме на масата да закусваме. Влиза и казва на Борис, Бобо, ще пеем ли песничка, днес е спецялният ден на мама. И Борис запява сам Миламоя Мамо! И ме прибвоика да ме гушне, докато пееше.КАлина се опита да му приглася, но милата беше много заета със закуската си, огладняла тя. Само ми се усмихваше и подхвърляше по някоя въздушна целувка. Учили са я заедно с баща си от известно време. разтопих се. За вас може да не е нещо осбенно, още повече че тази песничка я учат от както влезнат в ясла. “(

# 685
  • Beyond the Frontiers
Алекси, просълзиме....

Като каза за песнички. В детската градина са ги учили да пеят "Happy birthdaу", естествено на дребчев му е трудно да изговаря думите, но я пее с голямо упорство при което падам от смях...

# 686
  • София
Честит празник, мили дами! Да сте здрави и много обичани!

Ние за рождения ден ще правим детско парти на клуб. Миналата година решихме, че ще мине смао с тържеството в детската градина, но там не ми хареса акк го бяха направили и тази реших да няма там тържество, а да е на клуб, колкото и страшни да са цените. Иначе той вече казва, че ще стане на 3 г., че ще има торта със свещички Simple Smile

За тортата -  миналогодишната ни торта за вкъщи беше Макуин, от "Неделя" Страхотно я бяха направили, а той не даваше да я нарежем  Laughing За тази не знам още какво ще е, той най-ще се зарадва на Макуин и Мечо пух, а може и на Ну, погоди, че сега е хит Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 687
Честит празник, мили момичета!!!

Пак ме завъртя лудницата и направо не знам къде се намирам... Аман от работа...

за рождения ден на Амалия - почти съвпада с Великден и за да не го празнувам на Разпети петък, ще го направим сигурно в събота - 3.04., но къде все още не съм решила... Но както самата тя казва, да поканим децата на маскен баааал. Много си пада по маскирането, но май този път няма да го организираме така... Ще видим.

Ходили ли сте скоро в някой нов детски парти клуб в София?

# 688
Ходихме скоро в Джулиленд.По повод обаче.Последната една-две години-извън поводи не сме посещавали.Отзиви-миии, ненам, честно казано-децата бяха доволни-аз се спасих и не присъствах.

# 689
На Дари се пада в понеделник - последния ден на Великден. Ще бъде неработен ден и затова се чудя как да го отбележим. Иначе живот и здраве във вторник ще го празнува в детската. Но на самата дата, и аз незнам. Познатите ни деца извън градината на нейната възраст са малко, по-големите няма да им е интересно а и доста хора ще са заминали някъде заради Великден. Аз лично хич не харесвам мероприятията в клуб, а и всичко е под час, ще вземе да ни се поостава а ще трябва да си тръгваме защото има друг рожден ден.
За тортата - искаше първо с Далматинците, после беше Бамби, сега най-новото е Аристокотките. Не знам дотогава какво ще измисли. До работата има една сладкарница "Пчела", и предлагат много атрактивни торти на външен вид, могат и с фигурки да ги направят, но пък на вкус поне тези които аз съм яла там не ме грабват много. Миналите години поръчвахме тортите от "Гаврош", и бяха хубави.
Алекси, много мил разказ.

Общи условия

Активация на акаунт