Отговори
# 690
Нашите торти винаги са от Л а г у н а, независимо за какъв празник са еклерова с бял крем, евентуално я сменяме с шоколадов крем  Peace На Мая само и ги правят с картинки - Мечо Пух или с Мишка за 1-вия РД Simple Smile
Но това с клубовете е отвратително, повечето са доста мизерни. Аз съм в дилема дали пак да не е в Приказка без кра, изпитано и добро Simple Smile Не мога да се спра на друг клуб за сега, очаквам предложения   Praynig
Клубовете - иначе съм твърдо "за" клубовете, мисля че са малко скъпи като цяло, но пък изобщо не си представям да направя РД-то в къщи с 10 деца и толкова, ако не и повече родители.  #Crazy И според мен на това разчитат клубовете, за да искат високи наеми за децата в клуба.

# 691
Ахам, и затова правя Детски РД-родителите не са ми нужни, само децата-за детски купон. Laughing

# 692
Аз си пия чая, преди да тръгна на работа до никое време и ви чета за клубовете. Ако си бяхме в София, най-вероятно щеше да е в клуб, заради играчките и атмосферата, но цените найстина са безобразни, от това, което съм чувала приятелки да споделят, а и вие.

Поли, 'Пчела' та ми сладкарницата от детските спомени. И още си седи там, и си е все така мъничка и сгушена. МАлко отклонение до там след учлище за боза и балкава. И все още с приятели от ущилище минаваме от там за по балкава....найстина им изглеждат апетитно всичките сладкарски изделия.

Хайде, оставям ви, чаят свърши Simple Smile

# 693
  • София
Честит празник мили мами!   bouquet
Лина, ЧРД на теб!!!! С малко закъснение, но от сърце!

Наближават празниците на малчовците и темата се насочи в празнична посока Wink Нашето се очертава в клуб, но още нямам план къде.... План имам само за колко много ще са ни гостите... Братовчедите ни са мноооого, близки сме и работата е ясна - в къщи не можем да се поберем (и забавляваме). Лошото е, че са с много голяма разлика в годините и това леко обезмисля всякакви анимации... или за гостите или за моите
Имам една мисъл да наемем някакво помещение и отделно аниматор. Не ми се струва много удачно обаче, защото на всички партита от последните години единствените деца, които не се заиграват в игрите на аниматорите са моите.... Най-много да пожелаят рисунка на лицето (и то само Ида, Мими трудно допуска промени Wink ) Иначе подскачат по батути и пързалки с кеф...
Ламичке, маскения бал е добра идея на малката индианка Wink

В петък беше празника на мама в яслата - какви сладурчета бяха  Hug Големите казаха стихчета, малките играха една игра с провиране през обръчи, после хорце с мама, после почерпка бяхме организирали родителите и така. Госпожите направиха организацията да е от 10 сутринта, за да не са изморени дечицата. Получи се много добре Hug
Тази седмица пък каката ще се изявява в мюзикъл (едната им госпожа е бившата музикална на градината).

Кога бяха бебета с памперси, кога сценки започнаха да изнасят  newsm78 newsm78 newsm78 Живи и здрави да са....

Аз тези дни и за друго съм се замислила - бях взимала за Ида едни тетрадки с упражнения (задачи) за подготовка на изпита за ДГ към италианския лицей в Горна Баня. Тя с голямо желание за задачи, все това иска да правим. Аз все я жаля и не ми се ще след цял ден на градина в 20.00 ч да започваме да учим....  Сега с Мими нали сме по-свободни - оказа се че и тя се справя с повечето неща от там. Не с всичко естествено  Wink
На най-добрата ми приятелка пък дъщеричката е предучилищна и сега започнаха пак по тестове за този лицей да се упражняват... оказва се, че изискванията и трудността на задачките е доста висока. А очевидно в ДГ не наблягат достатъчно.
Ида се прибира поти всеки ден с листче със задачка от детската, елементарно и малко на фона на това, което успява да направи за 10-15 мин вкъщи. Примерно онзи ден задачката беше да открият и оцветят животното, на което баба МАрта не е вързала мартеница  Shocked... 2 група е все пак.... Shocked

Та аз ли се побърквам или децата имат нужда от повече развиващи мисленето игри и упражнения?

Днес ми дадоха още 30 дни болничен за Мими  #Crazy Аз се надявах петък като го свалим гипса, понеделник детето да хукне на градина... Док обясни, че нямало да е баш така, щяла да е нестабилна, несигурна, имало нужда от още време да си стои вкъщи.... Стайл, дай жокер как беше при вас?

# 694
Честит 8-ми март! Винаги се стремете към върха, каквото и да Ви струва това!
Винаги се стремете към победи, каквото и да Ви струва това!
Бъдете вдъхновителки и вълшебници,
и съзидателни, и с  животворна сила!
 Бъдете жени!

# 695
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ ДАМИ   bouquet

# 696
newsm59 Честит рожден ден на близнаците Борис И Виктор на мама Ая!   ura
Пожелаваме им ( с Мая Simple Smile ) да са здрави, умни, послушни и весели!

# 697
Честито на рождениците!Здраве и късмет!

Ара, относно подготовката в ДГ, зависи от градината явно.Моята голямата е подкована много сериозно, аз самата останах изненадана, защото е дете, с което у дома не се работи.Тези тестове ги решаваше с лекота, по времето, по което ходеше на логопед-там имаше в изобилие такива...Та относно програмите и обучението, аз поне за моите лично съм доволна.Е, не се целим в лицея така или иначе, въпреки, че тестовете ги покрива детето, друго ми е приоритет и наблюденията ми за ПГУ  в училище тази година напълно покриват очакванията ми.Затова и остава в това училище, знам коя класна ще я поеме и знам какво усещане за учене ще създаде у нея първите 4 години.

Болната ми тема-как се оправяте в това време да разтоварите деца и да приберете-за тези , които работят... Tired

# 698
Малко със закъснение ЧРД на Лина, както и на малчуганите на Ауа!!!

ara75, няма такова нещо, то вярно, че Руми не ходеше тогава на ясла, нали бях в майчинство с Гергана, но добре си спомням, че има няма ден два и си беше съвсем в час и хич не беше нестабилна. Предполагам, че никой не те задължава да го ползваш този болничен, ако не искаш...Simple Smile

Алекси, наистина много мила картинка разказваш. Аз редовно се просълзявам от песничките на Руми - пак са научили нова за майката и не мога да се сдържа, затова пък Гери още никой нищо не я учи и припява след кака Simple Smile

За РД на Гери съм и голям длъжник, че миналата година се случи около трагедията с баща ми и изобщо не го празнува, освен, че й взехме торта с братовчедите, при това не всички, тъй като беше ваканцията на големите. Още не съм мислила, но май ще се откажа от клуб, освен, че ми е скъпо, е ограничено с времето. У дома събираме винаги нашите приятели, които имат деца на сходна възраст, така и ние се набърборваме, че все по-рядко се виждаме, и децата се наиграват поне 4-5 часа.

Иначе за клуб препоръчвам Спаркъл - голям, светъл, просторен, на два етажа. Моите дъщери са влюбени в него, има страхотна част с мрежи за катерене, разположена и на двата етажа и спираловидна пързалка, батут ......абе хубав е клубът. Аниматор имаше Спортакус, а този филм си е хит за голямата ми дъщеря. Малката е на вълна Тарзан, Далматинците, Цар Лъв.... ще видим в крайна сметка какво ще е...
http://www.sparkle-baby.com/club/
Сега трябва и за реклама да ми платят

# 699
  • Варна
Честито на двамата рожденици Борис и Виктор! Да са здрави, весели и послушни!

# 700
Style, до сега винаги съм ти се доверявала, така че мисля и сега да го направя   Hug

# 701
а,до басейна е май...
бих завела моите също, ако не е ангаже, но до сега не съм попадала на свободен клуб събота и неделя-всичко е ангажирано фул с празнуване на РД и странични хора не пускат.Предполагам и там е  така. Thinking

# 702
Да са здрави и усмихнати сладките батковци Борис и Виктор!

# 703
Честит рожден ден на Борис и Виктор!!! Честит празник и весело посрещане!

# 704
Честит рожден ден на двамата горди батковци Борис и Виктор!Да растат здрави и щастливи! newsm51
Не се включвам по темите,за което моля да ме извините,но и двамата вкъщи са болни-Петьо е с пневмония,а Калина се размина само със зачервено гърло,но пък кашля като магаре! ooooh!
Дано намеря скоро повечко за вас,липсвате ми! Hug

Общи условия

Активация на акаунт