Стайл, точно в този клуб съм резервирала дата. Тази събота или неделя ще гледам и лично да отида да видя за какво става дума, но щом и ти го препоръчваш, значи наистина е добър!

стискам палци скоро да можеш да се усмихнеш от сърце, и всичко да е зад гърба ти, каквото и да е то.
О сега прочитам, че не сте в БГ-още повече това влияе, разбира се.Двуезичните деца може да проговорят принципно по-късно.Категорично ти е рано за каквито и да било тревоги по отношение за звуците.
Не мисля, че на 3 могат да говорят перфектно, далеч съм от тази мисъл. Но В и Ф Борис хич ги не може. , едни доста лесни според мен звуци, в сравнение с Ж, З, Р, атой хич не ги казва, защото и в датския В и Ф си ги здъвкват много , а Ж и З хич ги нямат. Предполагам, че това влиза в удовослтвието децата да разтът в двуезична среда.

А при мен ни ОРЕЛа помогна, нито нищо. Но не пречи на дърти години да се поупражнявам с дребните, току виж съм го докарала Рто
А при мен ни ОРЕЛа помогна, нито нищо. Но не пречи на дърти години да се поупражнявам с дребните, току виж съм го докарала Рто