Карфур в София, кога?

• 95 677
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
В Бургас отвориха първия магазин миналата пролет.

Не знаех. Значи ясно за какво е промоцията.

# 586
NBM,

Погледни на гърба на брошурата, която е послучай първата годишнина на Карфур. На гърба има адресите на трите магазина Карфур.
Бургаският Карфур го откриха през март 2009 г., а пловдивският - малко преди софийския - април 2010.
Понеже имам роднини в Бургас, казаха че след откриването на Карфур, магазин "Метро" намалил продажбите.
Цените, които написах на предната страница са от брошурата, послучай първата годишнина. Има някаква томбола за спечелване на
кола, като трябва да се отговори на два въпроса.
Видях, че предлагат 0% лихва за закупуване на телевизори за над 400лв, но не съм чела подробно.
Приятен ден на всички!

Не заработи ли вече сайта на Карфур?

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 08:48 от Lana26

# 587
Попаднах на информация за Карфур- Варна, ако е вярно значи имат четири магазина.

27 май 2010,
Лидерът в търговията на дребно в Европа, френската компания "Карфур" (Carrefour) откри своя първи хипермаркет във Варна. Той се намира в търговския център Grand Mall и е разположен на 6 200 кв.м.

http://dnevnik.bg/morski/2010/05/27/907572_karfur_otkri_magazin_i_vuv_varna/

# 588
Момичета имате ли впечатления от олекотените завивки дали са летни и качествени ?

# 589
  • с/у ОколоМръсТното
Софийският Карфур има ли сайт?
Как мога да видя брошурата им в нет-а?
10Х

# 590
няма, в темата з апромоциите има списък с актуалните предложения

# 591
  • Sofia
Софийският Карфур има ли сайт?
Как мога да видя брошурата им в нет-а?
10Х

Вече и в електронен вариант:)
http://www.proomo.info/2010/05/carrefour-31-15-2010.html?utm_sou … 0%B9+%E2%96%BA%29

# 592
  • с/у ОколоМръсТното
deti31, много ти благодаря. Това търсех Simple Smile

# 593
А как са хранителните стоки в тоя магазин?
Кажете ми , че НЕ са на нивото на "Кауфланд"?

За да имам причина да отида Mr. Green

# 594
леля честно да ти кажа, според мен в Кауфланд има по-голямо разнообразие на хранителни стоки. Това, че продават телевизори и лаптопи в Карфур не ме вълнува....
Ще трябва ти да си прецениш.

# 595
Много голяма тъпканица в тоя магазин и не можеш спокойно да пазаруваш  Sad

# 596
  • София
Аз също смятам Кауфланд за по-добър магазин - там намирам продуктите, които търся и потребявам редовно, което не мога да кажа за Карфур. Освен това ценово, поне на мен, пазаруването в Карфур не ми излиза по-евтино. И се присъединявам към мнението на тези, които са написали, че за някои стоки няма никакво разнообразие. Бих добавила, че за претенциите на хранителен хипермаркет изборът е обидно малък.

# 597
  • Sofia
Присъединявам се и аз. Peace
Има голям избор на нехранителни стоки, консервирани такива, сладки неща и десерти.
Аз обаче пазарувам предимно прясно (хубаво) месо, млечни произведения всякакви (не мога да намеря предпочитаните сирена, кашкавал и други млечни), пресни (по възможност био) зеленчуци, ядки, продукти за домашен хляб и прочее.
След като на няколко пъту ходих до Карфур и ми се наложи да "допазарувам" в Била се отказах да пазарувам там.
Кауфланд ми върши повече работа, а Била пък съвсем не могат да я стигнат по моите критерии.

# 598
  • sofia
Още не съм ходила, но аз принципно от даден магазин пазарувам определени неща. Така че си ги "връткам" почти всички. Примерно в Кауфланд месото и по-скъпо отколкото във Фантастико, но пък във ФФ са по-скъпи сладките неща, отколкото в Кауфланд (Метро си ми остава фаворит за вредните сладости). От Кауфланд рядко купувам сирене и кашкавал, все кофти нещо уцелвам, а и ползвам примерно 2-3 производителя, които там често липсват..... ФФ и Билата са мястото за сирене и кашкавал
 Плод и зеленчук е според партидата (за качеството говоря), често и кварталния магазин е мястото.
Била, имам една наблизо, но е малка. Вчера от нея купих телешко за готвене на цена 8 и нещо, но беше промоционално.

# 599
Днес купихме телевизор на страхотна цена, но с подарък хлебарка  #Cussing out
След шопинга го закарахме вкъщи и излезнахме. След няколко часа, като се прибрахме заварихме пришълеца да се разхожда доволно в новия си дом.
Ужасена съм  smile3511 притеснена съм да не е оставила поколение докато ни е нямало.
Досега не сме имали такава гадина, а и сме с малко бебе и се чудя дали да търся да купувам някакви препарати да пръскам или да не рискувам заради детето  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт