Карфур в София, кога?

• 96 444
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Абе хора направо ви се чудя какви сте такива спокойни клиенти? newsm78
Бавят ви с месец и ви доставят диван в други цветове и вие сте ОК? Rolling Eyes
На мен ми се струва супер странно, че вече на двама потребители в темата са "объркани" цветовете. По-скоро някой се опитва да си пробута старите/евтини дамаски, ако мине номера.

# 616
NBM какво да ти кажа...... след месец забавяне си благодарен, че въобще си го получил .... нашите даже се и радват  Laughing

# 617
  • Sofia
NBM какво да ти кажа...... след месец забавяне си благодарен, че въобще си го получил .... нашите даже се и радват  Laughing

Точно на това разчитат.
В някои други държави клиента ще изиска финансова компенсация за причиненото неудобство. Сигурна съм и че във вашия договор има неустойка за забавянето, просто си я изискайте. Peace

# 618
И аз се чудя как търпите такова отношение от магазин с такъв "ранг" - само да имат късмет да ми объркат поръчката - огън и жупел ги чака. Друг е въпросът, че не бих си купила от там диван....За мен този магазин е безинтересен с много малки изключения - имат доста книжки за малката, сурови ядки.....и май с това се изчерпват за мен.

# 619
  • София
NEXT дали го отвориха, че не съм ходила скоро.

# 620
  • София
   NEXT вчера още не беше отворен.

# 621
утре-27.06 ще има 20% намаление на мъжки дрехи и бански в Карфур.  bouquet

# 622
Купих пиле и го отворих да го готвя- такава смрад, едва го отлепих от чинийката, лепнеше ужасно  Sick. Жалко, че си изхвърлих бележката, веднага щом проверих, че този път за изненада не са ме излъгали.

# 623
  • София
Продават ли детски обувки за вода в карфур?

# 624
Не,няма такива обувки

# 625
Обувки за вода има в Джьмбо и Метро.Даже в Метро има и за вьзрастни.

# 626
  • София
Шефче мерси,в Джъмбо няма номер 26 за момчета,до метро ще се ходи надявам се да има там номера

# 627
Детски аква обувки малки номера има в DEICHMANN цена 9.90лв  Peace

# 628
Не бях чувала -обувки за вода- това вид непромокаеми ли са или що? newsm78

# 629
Не бях чувала -обувки за вода- това вид непромокаеми ли са или що? newsm78

Пропускат вода. Нпр. на Червено море са много актуални заради коралите и камъните по дъното. Ходиш си без да се притесняваш, че ще настъпиш нещо http://www.ifsogo.com/Holiday/aquashoes_all/Graphic-Aquashoes-Pi … Re34Pa38Ta38Nax10

Общи условия

Активация на акаунт