Фотография #42

• 35 288
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Ох, аз имам друг кусур и за да почне да ме огрява за техника трябва да го преодолея - купувам дрехи като умопомрачена, наистина не мога да си го обясня понякога Crazy И като имам купища за гладене се заклевам, че това е било за последно и после старата песен на нов глас Blush
Не помня похвалих ли се, че имам вече статив, то не че е кой знае каква придобивка, но е готино да се снима с него.
Лекси, хубава е снимката и добре е осветена, защо казваш, че е тъмно? Или това не е там?

# 166
Незнам за вас, но аз покрай фотографията се захванах с плетене и какво ли не;))))))хи хи, а на всичко отгоре вече купувам дрехи на децата само ако стават с тях хубави снимки и предварително обмислям кое с кое ще подхожда и каква сесия да заформя.....да не казвам, че купувам излишни количества неща ,а и темата красива мама е навястявам редовно, а и бебешк покупки ще заформям скоро........да ни е жив и здрав таткото дето ни търпи все още, особенно мен Laughingда не ви казвам, че ще се нанасям скоро в нов апаратемнт и купих маса за хранене която да става за снимки и още куп други неща.................. Laughing

# 167
  • в Tara
На курса ни казаха, че този фотоапарата е може би най-добрия компактен - http://magazin.photosynthesis.bg/offer/280101000033.html
и аз  се намисам в темата ви да подкрепя това Blush.
човек, който се занимава с фотография си купи такъв за удобство. снимка, правена с него. струва ми се доста добър.

# 168
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Лекс, само замени Marry с Merry  Grinning

# 169
Eli,важното е моя мъж да не го запознаваме с твоя.
Моя казва: Слънце, омpъзна ми да живеем в твойто студио и да се съобpазявам стената отpазява ли в подходяща гама.

Ако някой попадне на някой мъжки фоpум, в който има тема анти фотогpафия, да знаете, че там ще са наште хоpа

# 170
Лени
аз също съм на тема филтри ,понеже в момента си купувам и нов обектив и се чудя какви филтри  да избера, досега не съм ползвам освен поляризационен, но мога да ти дам един линк, надявам се да ти е полезен, успех
http://f-start.com/?p=41&cpage=1

# 171
  • София
Ако някой попадне на някой мъжки фоpум, в който има тема анти фотогpафия, да знаете, че там ще са наште хоpа
О, ако някой попадне, непременно да пусне линк - да му поолекне на моя, че не е единствената многострадална половинка на запалена по фотография форумка (щото форумът му е втория трън)
LemonDesi, оправих го Embarassed И във ФШ тема девизът ми беше "Ще ме познаете по правописните грешки".

# 172
ЛЕЕКККСССИИИИ !!!
Току що осъзнах, че сме женени за един и същи мъж. Тоест, ти си женена, но пpи мен идва понякога също (в студиото Joy)

Лени,   моя гpадиент е b&w ама като нямам дpуг, не мога да го сpавня. На най-шиpоко малко винетиpа гpозно, но иначе е мн добpе. кpъгъл е моя, удобен е за pабота.

Всъщност сега вече няма на какво да го закача, нямам обектив 77 мм....
как и слите, това дали е добъp повод за опкупката на нов обектив?
hahaha

моля пpочетете коледната тема от миналата година, и намеpете 10те pазлики.
пъpвата е, че тогава поне бокета снимахме повече, сега като се научихме, само за шопинг мислим !!

добpе че има кой да ни отсpами с малко лампички Hug

# 173
първо едно късо макро съм намислила, че 100цата ми идва супер дълга, почти неизползваема. Май освен за буби, за друго не става  hahaha

според мен намекваш, че ти се купува фул фрейм, за да я 'скъсиш'  Joy

Много ви благодаря за мнението за филтрите.   bouquet

Всъщност сега вече няма на какво да го закача, нямам обектив 77 мм....
hahaha ти остави, ами те тези с 77мм са все цифра - едно 24-70 ис колин юр нейм  Joy

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 18:56 от Лeни

# 174
ами лени... именно.... ама и филтъpа беше над 100 долаpес... да седи в гаpдеpоба неупотpебяван ли, кажи ми ?!?! да идат тия $ 100 Зян??
Joy
и самотеенннн,........ в гаpдеpоба... ааа.... оооо

# 175
Калина, какъв е 77? Градиентен ли?
Мога да го спася, приятел в нужда се познава  Joy Joy

# 176
  • София
Да си покажа няколко необработени снимки от тази вечер. Ходих на оглед в един пиано бар /сигурно ще го познаете Whistling/ и се възползвах да снимам малко интериор. Само пианото го няма, но беше осветено много кофти и не се получи добре.

http://www.flickr.com/photos/42363997@N02/sets/72157622816625369/

Изобщо не ща да ви чета с тия писма до Дядо Коледа  ooooh! То не бяха обективи, светкавици, градиентни филтри  newsm78 и не знам си какви неща, дето и имената не мога да им запомня  Blush  Аз си взех подаръка предсрочно и сега ще чакам да минат Великденските пости, че да се заимам с едно варио. С 50 мм -я се получава добре, обаче и аз много ограничена се чувствам в по-малки пространства. В неделя снимах едно бебе и щях да изполомя на хората къщата  ooooh! Embarassed

# 177
Калина, какъв е 77? Градиентен ли?
Мога да го спася, приятел в нужда се познава  Joy Joy

да, искаш ли го?
да погледна колко сиво е или няма значение?
дължа то 2 бленди и 5 кутии чай така или иначе. hahaha

# 178
и аз официално мога да се похваля с моята провалена коледна сесия. за съжаление, макси не понася тези шапки и колкото и да го увещавах, не искаше и не искаше да я сложи. е, за малко я сложи, но беше толкова тъжен и нещастен... а светлината... осветявам с една настолна лампа с бяла светлина, но какви сенки, какво нещо. някой има ли идеи за коледни снимки без коледна шапка?

# 179
Momo, при вас много подходящи биха били еленови рогца  smile3534

Цеце, доста готини са се получили тези снимки!

Общи условия

Активация на акаунт