Фотография #42

• 35 287
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
трябваше да кръстим тази фирма - Как да изхарчим повече пари!

# 151

това е ТЕМА  hahaha hahaha

# 152

това е ТЕМА  hahaha hahaha
Напълно отговаря на действителността smile3521Влез, погледни,прочети и похарчи Hug

# 153
хич не е смешно - страшно ееееееееееееееее! Joy
мисля че в пъти задминахме пишещите в Красива мама. То един крем 100-200лв, че на всичкото отгоре непрекъснато има промоции на половин цена.
/в грешната тема се записах аз, трябваше в ФШ да си стоя/

# 154
wуффффф....и аз съм много възмутена от харченето....и защото в последно време бюджетът ми все надолу върви, доста съм ограничила разходите в графа "красива мама"  hahaha Те ако минат тук да ни видят списъците, ще побягнат с писъци  hahaha

Лени, най-доброто, което можеш да си купиш, е B+W.
По-малко добро, но пак прилично, Hoya. Поне тук това има, като добри филтри. И аз искам градиентен, но да видим кога ще е, първо едно късо макро съм намислила, че 100цата ми идва супер дълга, почти неизползваема. Май освен за буби, за друго не става  hahaha

# 155
  • Анкх-Морпорк
Лени, разликата между кръглите и квадратните филтри е в това, че квадратния можеш да го движиш нагоре-надолу, а кръглия - както дойде, и това е. Т.е. с квадратния можеш да затъмняваш повече или по-малко, а с кръглия - нямаш контрол над ситуацията. От марките не разбирам, а и туй горното - щото съм чукча-читател, а не щото съм снимала с такъв.

По повод парите - моля ви се, нека темата да бъде - как да изхарчим по-малко пари Simple Smile
Макар че като изпратя списъка си на Дядо Коледа, като нищо ще вземе да ми отговори "А нещо друго не искаш ли???"  Mr. Green
Айде и вие сега, кремче и парфюмче за 200 лв, ама като изпръскаш парфюма, какво... Изпарява се в буквалния смисъл.
А обективите не се изпаряват и ако човек спре да снима (което е малко вероятно) може да се продадат.

# 156
Офффффф така се ядосвам, имам идеи за коледни снимки с децата, а нямам широк терен изчистен от мебели Close набавих всичко необходимо , но терена липсва Thinkingнаснимах малко, но в оскъдно и неподходящо пространство и сега се налага да замазвам с текстури Cry(((((((((май ще трябва да си направя едно студио и да си снимам на воля Hugтова ще е решението Laughing

# 157
Eеееее
Ели, хората скромно обектив, светкавица. Ти направо на студио  Heart Eyes

Лени аз имах квадратни преди сто години като тинейджърка. Не беше хич удобно. Не можеш да си прибереш апарата с филтъра, понеже стърчи.

# 158
На мен пък мъжа ми сам предложи да ми отдели в офиса една част за студио(то както е тръгнало с нашата професия, може офиса да стане галерия с експонати от миналото)- но аз му казах че е луд! тази идея хич не ме блазни.
от каккто купих светкавицата - никакъв мерак да снимам ни с нея, ни без нея. след като украсих и осветих къщата с лампички ме налегна романтика и мързел. Лек има ли?

# 159
Аз пък предлагам на моя мъж да ми отдели една стена някъде само за мен Laughing
Не смятам, че има нищо лошо да се отдаде човек на романтика и мързел, особено като са заслужени Wink

# 160
Май че започна да ме обхваща Коледното настроение. Не е кой знае какво, но го снимах с желание  Mr. Green  Може ли да го включа в Коледния проект въпреки, че бях казала, че се отказвам  Embarassed

# 161
Eли, ти изби рибата в океана, хоратата едва-едва помечтават за някое обективче, а  ти  бам-  студио Joy
Лени, от филтри нямам идея, аз съм си сложила Hoya, само на дългия нямам, че не ми се даваха 100 лв и нагоре....
Малена, мързелувай си, аз за това се отказах от проекта, ми нямам ежедневен мерак за снимане, а насила не става просто...
шоши, кой ще те спре:)

# 162
  • София
Дуци, на мен ми отделиха. Обаче пък ми е малка и тъмна Laughing И поисках статив, сега светкавица Laughing Май няма угодия за мен. Добре, че не чета в красива мама и нямам много други мераци освен фотографските.
шоши, моного ми харесва фона/бокето. Светещи лампички за елха ли са и има ли някъква особеност при заснемането?

Временно заменям две симпатични, но неспособни да седят мирно хлапета, за какви да е, но обучени да позират. Единственото що-годе годно кадро от днес:

http://www.flickr.com/photos/lexi1974/4160465784/sizes/s/

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 17:15 от Лекси

# 163
Лекси , светлинките от елхата са Simple Smile

# 164
Лоис, досега четох назад, но  не намирам линка, беше показала наскоро дифузер, закичен на апарата, който смяташ да си купуваш, моля те да го пуснеш пак, ако е удобно.
Дядото като не ще нищо фотографско да ми донсесе, може някоя друга добра душа да се намери Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт