Фотография #42

• 35 252
  • 750
  •   1
Отговори
# 525

еххх, явно щедрите дядоци приключиха с техниката. /надеждата ще ме крепи до края на януари, до рождения ми ден/ Mr. Green
Честито на печелившите!
Люба, прекрасен подарък за коледа, мен ме направиха леля за 1 път на 14г, така че знам колко е хубаво! Да ви е жива и здрава!

от мен и от Малена:

# 526
  • Анкх-Морпорк
Най-накрая и от мен нещо коледно - тоз път не е с пиле Simple Smile
Спокойни и щастливи празници на всички!

http://www.flickr.com/photos/27903201@N05/4208472049/

И един музикален позрав, много любителски заснет със сапунерка, обаче се оказа с изненадващо приличен звук.
Пускам го от пусти сантименти. Предупреждение: Калина да не гледа.
В нощта на i … 77;да

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 19:35 от firebird

# 527
и от мен честито на печелившите от Дядо Коледовото раздаване! Аз само с едно таблетче мога да се похваля  Joy

И да ви пусна и аз една картичка  Wink

# 528

еххх, явно щедрите дядоци приключиха с техниката. /надеждата ще ме крепи до края на януари, до рождения ми ден/ Mr. Green
Честито на печелившите!

Недей да униваш  Grinning Моят "дядо" пък каза да не се надявам на нищо в края на януари (и аз тогава имам рожден ден Simple Smile), така че има справедливост донякъде Simple Smile

Весела, топла и светла Коледа на всички и от мен!

http://www.flickr.com/photos/42545662@N04/4209709234/

# 529
  • София
 Laughing Я и аз имам Рожден ден на 31-ви януари и тайничко се надявам на една светкавичка (дядото се отчете предсрочно с един 70-300)
От мен малко коледни напъни с пожелание за весела и красива Коледа:

http://www.flickr.com/photos/lexi1974/

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 00:43 от Лекси

# 530
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Чудни са ви коледните кадри, просто прекрасни Simple Smile
Мишолина, честита ви мома Hug! Чудна е, много да ви радва Heart Eyes!
Луиза, срам ме е да те коментирам, ама чудно ми е теб как срам не те хвана вече... Локвища се образуват Crazy
Биляна, чудна картичка, Малена много темпераментна Peace Flutter
firebird, много ме изуми с този кадър, много не в твой стил и в същото време много "firebird  кадър" Crazy
Асол, Лекси, страхотничко бокенце, аз правих някакви несполучливи опити да "бокирам" елхата днес, но няма да оспамвам темата с  кофти кадри след вашите Joy
Имам и един кичозен кадър на Ру и Ал, който дори разпечатихме за картички, по които бабите съм сигурна, че ще припадат месеци наред, но също не мисля, че е достоен за тази тема, та ще ви го спестя Mr. Green

Весела Коледа Hug!

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 01:54 от Муцуна

# 531
Весела Коледа и от мен! Нека се сбъднат всичките ви желания !

# 532
Весели и светли празници и от мен!   Hug

# 533
Весели празници на всички, догодина все по- вдъхновяващи снимки! Начинаещите да станат добри, добрите - още по-добри, а най-добрите да не избягат, за да се учим от тях! Wink 

# 534
Весела Коледа, мили момичета! Пожелавам на всички ви много щастие, топлина и възможност за развитие в посоката, която сте си избрали!

# 535
# 536
Весело посрещане на празниците и от мен момичета! 
Много здраве и много любов да имате в живота си!

# 537

Честито Рождество!
Много бавно напредвам аз с моя Никон, но то е защото изобщо не чета ръководството и се опитвам да карам по интуиция... срамота, ама засега сме така... Не се стърпях да си покажа един от първите опити, и съвсем съзнателно го оставям такъв малък...  Embarassed .
Сладките са мое производство и на баткото, който е на 3г.
Снимате прекрасно момичета, радвам се да ви гледам произведенията и се надявам поне малко умения и талант да закача от вас!  Heart Eyes

# 538
И от мен честито Рождество!
Облак, ние с теб сме от групата "начинаещи с d90 Simple Smile"
Ето и малко тиквеник от мен към твоите курабийки Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/42545662@N04/4212879860/

# 539
  • в гората
Честита Коледа на всички! Много светлина в душите и в обективите! Wink
Бъдете щастливи и здрави, момичета!

Нямам картичка, но тия дни ще спретна със закъснение:)

Временно се премествам в темата за хлебопекарните Joy (дядо Коледа явно е решил, че са ми достатъчно обективите;), очаквайте ме да се завърна с 10 кила отгоре и със снимки на хляб, мноооого хляб:)

Общи условия

Активация на акаунт