Фотография #42

• 35 255
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • На плажа
Момичета,имам нужда от помощ.Трябва ми хубава програма за правене на фотоалбум.Аз имам една ,но се оказа,че не мога да сваля албума и да го дам за отпечатване ,понеже програмата е чешка и има услуга за принтиране,единствено в Чехия,а ми трябва спешно.     Praynig Praynig Praynig

# 601
Jaly много е хубав портрета. Радвам се, че са го оценили.

# 602
шоши, благодаря, ама ме е  яд че нещо не ми излиза псведонима и сега не мога да го променя  Confused
изкарах го  голям на хартия, супер стои....  хихи  каква съм скромна....

така и така не снимам нищо тия седмици, но мъчих нещо старо и го пускам, че ще ме забравите Laughing

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 23:17 от Jaly

# 603
Да, критериите за оценка са много различни в различните сайтове. Във фликър има типаж снимки, които се харесват, във ФФ - друг вид, в 1х.com е съвсем различно...Предполагам, че zoombox се опитват да наподобят последния сайт. Само че аз не мога да ъплоудна снимка - все ме връща на позиция пак да избирам файл, а не качвам по-големи от размерите, които са посочили.  newsm78 Не ме пускат още на входа.  Mr. Green

Джали този летния кадър е супер!!! Дълбочината на бокето е много красива. Щях да те питам за светкавицата, ама май батериите ми не са в ред. Трябва да купувам нови.

# 604
фрий,  светката ти сигурно ще  я разучиш по-бързо от мен, аз  снимам само на един режим и карам по усет...... така и не намирам време  да изчета упътването Embarassed

За сайтовете си права, ама и  няма значение, пускам просто за сверка на часовника.... бокето ми е гордостта, имаше хора и пейки там и си играх един ден да ги махам Joy

# 605
А, светката мисля само в bounce режим да я ползвам...Ако и ти така я щракаш, сподели.

Ето още един бг-форум за фотография с цедилка: Графила. Тук постват одобрените. А "Представянето" за одобрение е тук: http://www.graphilla.com/viewforum.php?f=20

Там не съм се пробвала. Повече четох критики за графики и илюстрации, че ми беше интересно. А го открих след един коментар във ФФ, на един индивид, който се заяждаше с друг, че видите ли, той вече имал право да поства в Графила, та какво си мисли онзи другият... hahaha И се зачудих кой е тоз страшен сайт с голямата секира... Simple Smile

# 606
Фрий, знам го тоя сайт,  даже го следях доста време, но прецених, че  ми е висока летвата... за сега:)))... много от тези, които публикуват там са профита...
Снимам на М режима основно Embarassed, сега ще ме амбицираш да си изчета ръковдоството....

# 607
  • София
И аз да се похваля с нова светка. Толкова ми е неясна, че нямам идея какво да ви питам (дори и за bounce режим не съм чувала Embarassed). Ще се напъна тези дни да прочета ръководството... Изщраках няколко кадъра, струва ми се, че резултатът е добър (моля, да не се обръща внимание на замазаните къдрици Mr. Green):

http://www.flickr.com/photos/lexi1974/4229277444/
Free Soul , много ти благодаря за разясненията!
Jaly, прекрасна е! Цветовете, бокето, дълбочината, композицията...  Не ми се отваря линка към "цедката" обаче, а ще ми е интересно да видя.
tina1801, има тема за Фото книги:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=442565.0 Предполагам там ще ти отговорят.
vesi_127, не мога да видя снимките ти във Фликера: "This page is private" Вторта е много сладка, първата също ми харесва (само да имаше още малко въздух зад дечко)
шоши, честита ти придобивка!  

# 608
Ами не знам защо не се вижда линка, но и няма значение де, аз само се пошегувах.... една качена снимка, не е голяма  работа Grinning
Лекси има силна сянка под брадичката, но ще я разучиш... голям кеф е да си имаш нещо ново!

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 22:31 от Jaly

# 609
И аз наглеждам чат=пат Графила, щото една стара дружка пуска там неща, ама тя е висока топка. Някои от тия там са страшни!

Ще има ли нов проект, че аз много се бях запалила по Коледния, ама по средата се разболях много и не усях да го довърша. Ще ми се да докарам поне един такъв до края.

# 610
  • Ах, морето
vesi_127, не мога да видя снимките ти във Фликера: "This page is private" Вторта е много сладка, първата също ми харесва (само да имаше още малко въздух зад дечко)

Ами не съм указала линка като хората. Ето адреса на страницата: http://www.flickr.com/photos/45006884@N05/

Аз също получих снощи новогодишния си подарък. Мъжът ми ме изненада приятно със Speedlite 430, но и аз още не съм я разучила.

# 611
И аз минах през "цетката" zoombox  Laughing

http://www.zoombox.eu/picture.php?id=223

# 612
Не съм се и съмнявала.  Wink

Аз нещо затъпях с тоя зуумбокс. Не мога да кача файл и това си е. Избирам си снимка с разрешените размери, категория, заглавие и натискам най-отдолу "Изпрати". И ме връща пак на полето UPLOAD - че нямало избран файл.  newsm78 Има ли бутон "UPLOAD", различен от бутон "ИЗПРАТИ" най-отдолу? Като чета разясненията за качване на файл, споменават такъв ъплоуд (След качване на снимка/видео натиснете Upload за да изпратите файла.............Изберете цвета на рамката с която ще се показва вашата снимка. За да завършите процеса на качване на снимка/видео натиснете "Изпрати".) А аз не виждам да има активна такава връзка, само надпис UPLOAD срещу полето за качване.

Лекси, щях да ти кажа и аз за сянката. Директно ли светкаш с нея или отразено? BOUNCE е когато светката е отразена, не е нищо специално.

# 613
  • Варна
;] Съжелявам, че е доста дълъг поста!
Приятно ми е : ) Аз съм Анелия, на 14 от Варна  Peace

# 614
  • USA
Здравейте.
Благодаря ви за отговорите относно бебето и светкавицата Hug.Нищо не казвате за двете ми снимки,те са всъщност първите ми.Искаше ми се да чуя критики.
Не знам от къде да започна да уча,толкова много информация ooooh!,но все отнякъде.Чак ви се чудя как сте успели да се научите на всички тези тънкости smile3501.

Весело посрещане на Новата Година.

http://www.flickr.com/photos/maimun77/

Общи условия

Активация на акаунт