Фотография #42

• 35 304
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Момо, едно бастунче да си гризка от тези червено белите на фона на коледните лампички и е готов.

# 181
ето няколко снимки със светкавицата, просто проба
същинската проба върху Андрей, очаквайте скоро  Mr. Green

# 182
momo, и дъщеря ми не иска да си сложи такава шапка Sad  Снимах я с рогца, но не ми е много Коледно. Може би ако е край елхата или край коледна украса, ще е по така, но тя не иска да застава и там когато я снимам. Изобщо коледните снимки са "мисия невъзможна" при нас. Обаче има още време и аз не губя надежда  Mr. Green

Малена, много хубави снимки на бебе Андрей! Много е фотогеничен пу-пу  Heart Eyes Да им е жив и здрав !

Цецето , интересни снимки!

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 09:21 от шоши

# 183
О, тя и Анна не искаше шапка, обаче аз я поносих малко, за да й се прииска, почти във всичко ме имитира и проработи, независимо колко идиотски съм изглеждала с бебешка шапка на върха на главата hahaha

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 10:20 от Дуци

# 184
Malena, много са добре снимките с новата светка, бебока е супер сладък, май има жълтеница още?
И моите два модела се излагат много- "не искам шапка", "не искам рога"( за второто ги разбирам, от малки знаят, че е кофти  да си с рога на главата Joy, а основната ми фенка напълно отказа снощи сесията... бях се приготвила, хола беше като фотостудио, ама нъц

# 185
Хих, Дуци, ще взема и аз да пробвам така  Joy

# 186
  • Все на втория етаж
Снимките на Андрей са много хубави.

# 187
на всичко отгоре вече купувам дрехи на децата само ако стават с тях хубави снимки и предварително обмислям кое с кое ще подхожда и каква сесия да заформя.....

Това все едно аз съм го писала  Mr. Green Mr. Green

# 188
Малена, помисли за някакъв разсейвател за светката. Бало чадърче, нещо? Много силни сенки прави, а и на бебо със сигурност не му е хубаво да го блескаш право в очите.

Някой питаше за резсейвател за он-камера флаш - eто го: http://www.dynaphos.com/product.php?c=19&sc=0&id=342, но да си призная, само за репортерско снимане става. Да, разсейва светлината, но първо че меренето се губи, второ....абе не ми харесва на мен.  Видях едни други, като малки софтбоксчета, които се нанизват само на главата на светката, но още не съм разбрала от къде са....

# 189
От мен пак почти провалена сесия - хич не искат да позират тия деца ooooh!

# 190
# 191
Не забравяйте, че днес е последният срок за конкурса "Малкият свят на капките"
http://www.flickr.com/groups/539533@N22/discuss/72157622854070778/
след което започва гласуването Hug

# 192
Момичета, имам бързо въпросче, моля за помощ. Снимах в Роу, камерата го кръщава .cr2, обаче фотошоп cs3  не иска да ми гоотвори, защото " it's not the right kind of document". Някой има ли идея защо е така? Мноооого благодарности Simple Smile  Hug

# 193
  • Анкх-Морпорк
Една разходка от мен: http://www.flickr.com/photos/27903201@N05/

# 194
танзен, ЦС3 има допълнителен плъгин за отваpяне на pо файлове. имаш ли го?
можеш да ги отваpяш и обpаботваш с канонския софтуеp, ДПП. това ползвам. като ги конвеpтиpам, във ФШ с маски ги доопpавям ако има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт