Фотография #42

• 35 299
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
tanzen, трябва да си инсталираш нещо екстра към фотошопа, потърси на страницата на адобето
Защо не пробваш и с канонската програма, от там можеш да експортнеш във фотошоп катро тиф файл

# 196
  • София
Момичета, имам бързо въпросче, моля за помощ. Снимах в Роу, камерата го кръщава .cr2, обаче фотошоп cs3  не иска да ми гоотвори, защото " it's not the right kind of document". Някой има ли идея защо е така? Мноооого благодарности Simple Smile  Hug
До колкото си спомням от сайта на adobe може да си свалиш плъгин за роу-формат.

# 197

Защо не пробваш и с канонската програма, от там можеш да експортнеш във фотошоп катро тиф файл
Да, аз така съм го правила, а дори не знаех, че иначе не става.

# 198
Сamera Raw  е плъгина

# 199
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Тензен, от камера роу се нуждаеш, влез в сайта на адоби и виж за твоята камера кой точно "модел" камера рой ще върши работа Peace Като го инсталираш само цъкаш на цр2 файла и директно ти го отваря, правиш си там, к'вито корекции искаш и цъкаш ОПЕН, за да ти отвори джипега вече в шопа, където си продължаваш работата Peace Аз определено не харесах канонския софт, но е полезен за конвертиране на много кадри наведнъж.

И малко хумор от нас с Ру Mr. Green

# 200
Момичета, толкова много ви благодаря, не съм запомнила за отделната програма, явно ще трябва още да почета  Hug Hug Hug
п.п Ру е мноооого красив

# 201
Наде, прекрасно ти е клипчето!!! Hug А снимката на Ру е чудесна! Отново.

tanzen
, аз имам Adobe Bridge и с него ги отварям, в камера Роу и Фотошоп. Още не съм го разучила, но е доста полезна програма.  Peace

Птичке, чудесна патица!

Лени, снимката в подписа ти е велика. Няма я във Фликър обаче...

# 202
Асол, мерси  Blush - тя е от миналата година и е в стария ми профил
http://www.flickr.com/photos/minevi/page4/

Муце, много яки снимки правиш на Румен, тази е супер.

# 203
айде и от мен още едно клише  Laughing

Лени, на мен тази ми е една от любимите ми твои Simple Smile

# 204
nigella, много хубаво клише! завиждам ти за него, да знаеш. аз още не съм се отказала, обаче Simple Smile.
исках да се похваля, че съм бременна, но чаках да го направя със снимка. още е много рано, но учудващо ми се личи. също така имам малко проблеми и все още имам голям риск от спонтанен аборт, но природата си знае работата. в момента се чувствам добре и нещата изглеждат добре. цък

# 205
momo, прекрасна новина! надявам се всичко да бъде наред и чакам с нетърпение бременните ти селфове Heart Eyes
лека и красива бременност!

# 206
Момо, ЧЕСТИТО!!!  Hug
С двечки е много хубаво Wink...

# 207
nigella, много хубаво клише! завиждам ти за него, да знаеш. аз още не съм се отказала, обаче Simple Smile.
исках да се похваля, че съм бременна, но чаках да го направя със снимка. още е много рано, но учудващо ми се личи. също така имам малко проблеми и все още имам голям риск от спонтанен аборт, но природата си знае работата. в момента се чувствам добре и нещата изглеждат добре. цък
momo толкова се радвам Hug ще си бременеем заедно;) стискам палци всичко да е наред  bouquetвсичките ми бременности са били с голям риск, някои от тях завършиха трагично, но въпреки всички децата са на лице;)жените са силни същества, искрено се надявам това бебе да се роди живо и здраво  bouquetс теб сме Hug newsm30 preggo

# 208
 momo, честито! Прекрасна новина!

# 209
  • София
Момо, поздравления! Лека и безпролемна бременност Grinning

Снощи се пробвах да снимам част от украсата. Моля за критика Grinning

http://www.flickr.com/photos/tchara/4164274696/

Общи условия

Активация на акаунт