Фотография #42

• 35 311
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Моят 40Д беше с китов 28-135 Wink Аз лично много си го харесвам и снимам много с него Peace

# 226
  • Все на втория етаж
Леле като ви чета и се плаша колко много имам да уча. Поръчах си и картата и щом я получа, започвам тренировки.

# 227
Благодаря ви много за информацията  Hug Hug Hug

Аз например си имам едно Канонче Canon PowerShot S3 IS (те в момента са също с такъв и има един Olympus SP 590 UZ) и няма надежда скоро да си купя друг  Tired но пък не спирам да снимам  Wink
И имам въпрос - някой снима ли с такъв като моя и да го е разучил добре  Grinning
Все нещо не мога да му хвана и все на Ауто снимам  ooooh!

П.С. ..и да не забравя - възхищавам се на снимките, които правите  Peace

# 228
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Дидка КОДЖАБАШЕВА, какво искат да снимат тези хора?! Иначе за 40Д вдигам и двтее си ръце по разбираеми причини Mr. Green
На твоя вземи няколко пъти му прочети книжката и много неща ще ти се изяснят. Най- малкото ще разбереш за какво служат и другите режими, а може и да пробваш нещо различно от "зеленото копче" Peace

Още малко се повеселихме днес с Ру

(като вземе да ви писва от него, подскажете ми тактично да попрестана)

# 229
  • София
Аз започнах да снимам една серия с преспапиета. Още им свиквам, защото се оказа много трудно да се фокусират фигурките през течността  newsm78. А и на изкуствена светлина дава много отражения върху стъклото. Това е един опит от снощи, но мисля, че на естествена светлина ще се получи много по-добре.

Момо, честито!   bouquet Желая ти лека и безпроблемна бременност!

# 230
много, много ви благодаря на всички!  Hug

муцуна, да ни писва ли? ставаш все по-добра и по-добра. истинско удоволствие е да гледа кадрите ти човек.
дидка, аз преди снимах с s5. и аз не бях го разучила много, много, но като начало можеш да пробваш да снимаш на Av. така апарата сам си избира скоростта, а ти определяш бледната, ако искаш да пробваш портретче при добри светлинни условия. ако ли пък светлината е по-оскъдна и снимаш деца, дай приоритет на скоростта (S) и можеш да зададеш по-висока скорост. играй си с исото, мести точката на фокуса, такива работи. моят връх бяха снимки в чб режим, които между другото си харесвах, защото с шопа не можех да си ги обърна толкова добре. Simple Smile

# 231
Добро утро  Hug

Муцунка, момо  Hug Hug
момо, аз от 3г. снимам само на Ауто  Joy 

Дидка КОДЖАБАШЕВА, какво искат да снимат тези хора?!

Ходят много често по екскурзии и най-вече снимат забележителности, природа и т.н.  Sunglasses

Снимката ти много ми харесва  Grinning ама модела още повече  Hug
Приятен ден на всички   bouquet

# 232
Муцун, аз лично с трепет очаквам всеки нов портрет на Ру.

# 233
  • Анкх-Морпорк
Муцуна, не ни писва! Давай още сладки Муцунковци  Hug
Цецето, това дето си го захванала, никак не е лесно да се снима, защото в стъклото се отразява всичко. Май трябва да импровизираш палатка с някой бял чаршаф или нещо подобно и вътре да се подава само обектива. Тогава пък изчезва черния фон...
Ако ползваш черен плат за палатка, става сложно осветлението.
Малена, вашите красиви шапки постепенно преминават в коледни. Simple Smile

И сега, се колебая кат една истинска Везна!
Обектив (85мм 1,8) или светкавица? (Не знам каква, ама хем да е хубава, хем да е евтина  Mr. Green - побърках се от четене)
Или... и двете, плюс шоколад Simple Smile

# 234
Здравейте, интересувам се някой може ли да ми даде инфо от къде да  намеря ръководство за канон 40d на български.
Предварително Ви благодаря и успешен ден на всички

# 235
firebird
най-добре е и двете плюс шоколада:)))
Аз наскоро си взех 85-ца и съм доволен, макар че още имам проблеми с фокусирането на отворена бленда:)))
А за светкавица догодина, че сега мисля за един широкоъгълен.
А на теб пожелавам ДЯдо коледа да донесе и двете.
Поздрави

# 236
# 237
Lois .
благодарности:)
Поздрави и успешен ден

# 238
Момо, честито   bouquet

# 239
  • Все на втория етаж
Пак аз... Embarassed

Някой да е ходил на курс при Ник Чалдъков?

http://photostudiox.com/bg/courses.html

Мисля да запиша един, защото в домашни условия с двете беснеещи деца, едва ли ще успея да се съсредоточа, а само книжката няма да ми е достатъчна. В нета има много информация, но по- лесно научавам когато някой ми обяснява показвайки. Някоя мама да дава уроци  Laughing , ще си плащам, разбира се. Също така, ако има скоро ходили на курс и доволни, моля да ме насочат. за София става дума.

Приятен ден!

п.п. Муцуна, снимките са ти невероятни. Има корички да ям докато стигна нивото ви, възхищавам се на всички.

Общи условия

Активация на акаунт