Отговори
# 720
Ина, сетих се , че е така заради думата протеза.
Думата силикон просто ми напомни предаването Sad

# 721
Много гадно наистина.Аз и сутринта гледах при Ани Цолова пак се коментираше ooooh!

# 722
Абе това двудневно разстройство с гадене много ми напомня моите симптоми за бременност newsm78

И аз гледах предаването. И аз се шашнах особено на онази, дето вика, че приятелката й щяла да й подари старите си подплънки, като й сложели новите #Crazy

лично мнение, никога не лягам под ножа отново......ако не се налага. Всички знаете какво е #Crazy
Просто идея си нямат явно какво е.....Кой ме не харесва, да не ме гледа Crossing Arms Mr. Green

А пък много се зачудих на Азис защо му е този увеличен член newsm78 #Crazy, че....нали не го ползва newsm78

# 723
 Ехе-е-ей, МАЦКИ, как я карате?
Просто_майка бързо възстановяване!    bouquetОбикновено след прекарана операция или по-сериозно заболяване се получава така,но ще се съвземеш! newsm10Просто трябва време на организма "да се адаптира" след прекарания стрес!
  Хубави и щастливи емоции! smile3503

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 18:19 от mariyanavi

# 724
  Аз си купувам "сутиени с цици"-както им казвам-просто с по-големи подплънки! smile3532

# 725
 Аз си купувам "сутиени с цици"-както им казвам-просто с по-големи подплънки! smile3532
и аз тъй Mr. Green

# 726
  • София
Аз си купува сутиени за малки  цици едно време.
Сега си купувам цици и сутиени  hahaha
Ама па са и скъпи, бах ги у циците  newsm78

# 727
# 728
 smile3532 ама сте едни закачалки аз пък с лупа си ги търся...добре, че поне не заприличаха на стар вълнен чораш Joy след т.нар. кърмене...то при нас както всичко друго си беше имитация Joy Ама силиконка не ставам...една операция мис тига, пък и тея много болели ...тъй че ще минавам не очила с голям диоптър, или поне Георги  Joy

# 729
Меч, не бе душата чист вирус си беше. При мен така няма да станат нещата - за инвитро съм си. Wink

# 730
Меч, не бе душата чист вирус си беше. При мен така няма да станат нещата - за инвитро съм си. Wink
аз пък се надявам до последно Crossing Arms Hug

Ще си основем клуб на "палатките", на "яйцата на очи" и на "лежалите на цимент" Mr. Green

# 731
  • у дома...
Мече, от известно време се чудя, ама сега се реших да те питам - като ти гледам датите на голямото и малко мече, как ги уцелихте с мъжът ти кажи речи на една дата да са?  Laughing Hug

# 732
С много сложи изчисления явно   Joy

Благодаря ви за надеждата момичета, но просто вече ме е страх от поредната извънматочна  Rolling Eyes

# 733
Ми, няма нищо интересно, съвпадение май.
Голямата е непланирана, роди се 6 дни преди термин. Малката е планирана, исках зимно бебе пак, но не сме гледали месеците. Трябваше да се роди чак на 9 ноември - скорпионче Mr. Green, ама ....
Бях на задържане в болницата 5 дни. На 17-и трябваше да ме изпишат. Предната вечер на 16-и мъж ми и детето дойдоха в болницата да ме черпят с торта за рождения ден. Тръгнаха си вечерта, аз тъкмо се захлупих с одеялото и цоп- пукна ми се мехура. Това стана в 23.30 пак на 16-и Laughing , но малката се роди на 17-и в 5.30 сутринта. На никой не бях звъняла, какво да ги притеснявам, няма какво да правят пред болницата , особено пък с детето. Най-смешното е , че си поспах после и към 9 сутринта му звънкам на мъжа ми, той нали чака да ме пускат от задържането. вика ми "добро утро" и какви чанти да вземел , та да ми съберат багажа и аз му честитя втората щерка Joy....Той почти ми затвори телефона! Mr. Green Мълчи, мълчи, аз си викам"Алооооо, Алооооо" , той по едно време се обажда - "ама това е много гадна шега....", доде го убедя , че съм сериозна ooooh! Mr. Green

Та така, затова са през ден - малката скокна 20 и няколко дни по-рано

Радостинка, да нямаш някъде стеснение на тръбата?

# 734
При последната цветна снимка - силно нагъната и пропусклива.Ама там течноста минава под налягане, та нагъването не пречи толкова.

Общи условия

Активация на акаунт