Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 12

• 26 510
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София
13.12.2009
Поздравления, току що спечели този търг :
Животно : Чинчила, пол : мъжки, цена: 1500000 LOL !

13.12.2009
Поздравления, току що спечели този търг :
Животно : Чинчила, пол : мъжки, цена: 1700000 LOL !

bowuu утре си чакам златото за фермата  newsm44

# 91
  • Sofia
Тези Чинчили корекомски ли са, какви са тези цени?  Laughing
И аз си спечелих 20 търга до сега, имам още 20 обаче.  Crazy

# 92
  • София
Корекомски ?  Предишните ги взех едната за 3 700 000, другата и тя там някъде  ooooh!
Тези ми се виждат без пари направо  Laughing

# 93
  Получих и златния медал за джунглата  Party останаха дългосрочните
  Последния ветеринар от вчера беше със  доста дълго зелено наблюдение и червени грижи и днес само 27 болни, предишния беше с 2 зелени линии, ама къси и разболя около 100 животни, даже и разпространени. Продължавам да търся добър, че наближавам нивото без болни.

# 94
  • Бургас
аз да се оплача,че...пак съм на рекламните кампании/15/- hahaha ама отначало,понеже вчера забравих да пусна Joy

# 95
  • София
ох, милата...ти с моят номер...

# 96
Аууу подредила съм се на първия си търг  bowuu

# 97
За да дойдат Флориан и Саша,какви животни трябва да имам в зоопарка?

# 98
За да дойдат Флориан и Саша,какви животни трябва да имам в зоопарка?

Розов пеликан и обикновена боа Peace

# 99
Благодаря Simple Smile

# 100
И аз съм втори ден на нивото с 15-те реклами. Дано да не забравя някой ден.  Praynig

Да се похваля, че вече имам 5 болни, благодарение на sisilia. Махнах нелегалните с общи и намалих гледачите. Очаквах и да се покачат посетителите, но пак са по-малко от преди.

# 101
  • Sofia
Иви, много ти е сладко джуджето.  Grinning

# 102
Иви, много ти е сладко джуджето.  Grinning

Мерси  Blush

# 103
  • София
Привет и от мен.
Аз си вися още на нивото с медалите, вчера си купих двойка видри и взех бронз за джунглата. Днес пак съм се наредила и ще видим.... Най-накрая ми долетя една мъжка чапла, ама каква файда, като ми трябват още 3  ooooh!

Ламма, браво на тебе! Я кажи как са линиите на директора? За да не се покачат и посетителите, може би комуникациите са му малко  newsm78 Имай впредвид и че моите посетители са толкова със всекидневни реклами и сърца на паркингите и касите  Peace

Да питам аз: като продадеш изчезващо новородено на черния и те хванат, полилавява ли линията и може ли да се оправят нещата със изчезващо, продадено на Уаф, или пак става дума за 2 милиона?
И още : по колко двойки животни ви дава да сложите в клетка, без да мига че са нещастни? На мен от 7-мата двойка нататък много им пада щастието и линията посинява.

Иви, ма верно много сладко джудженце  Heart Eyes

# 104
  • Sofia
Изчезващото само с милиони се оправя било то новородено или дърто такова.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт