За упражненията на Кегел

• 16 367
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Знам за тях, но все забравям да ги правя  Blush С предната бременност не съм ги правила и вероятно затова сега и не си поставям за цел да ги правя  Rolling Eyes

# 31
Правя ги, не знаех, че си имат име Simple Smile

# 32
Знам за тях, но не ги правя.

# 33
  • гр. София
Правех всеки ден през деветия месец.

# 34
По време на бременността ги правех редовно, използвах всяка удобна възможност за това. Сега рядко се сещам да ги правя, но се случва. Мисля, че са доста полезни.

# 35
Знам за тях,но не ги правя.

# 36
  • ул. "Мечтание"
Научих за тези упражнения доста преди да забременея и от тогава си ги правя редовно.  Peace Смятам, че са много ефективни.

# 37
Правех ги всеки ден, докато бях бременна. Сега не се сещам  Blush

# 38
Много интересно! Ще следя!   bouquet

# 39
  • Варна
Знам за тях, но не

# 40
  • София
След раждането почнах да ги правя, по съвет на акушерката. Преди това не бях чувала за тях.
И при мен беше така, само че по съвет на гинеколога. Правих ги 10 мес. Преди след раждането едва устисквах, като ми се ходеше по малка нужда, а сега нямам никакви проблеми. 

# 41
и през бременността и сега продължавам да ги правя, но не съм много редовна определно  Thinking

# 42
Научих за тези упражнения доста преди да забременея и от тогава си ги правя редовно.  Peace Смятам, че са много ефективни.
И пр мен е така,знам за тях от над 15 години и си ги правя периодично!

# 43
Правих всеки ден. Накрая родих със секцио  Confused

# 44
Правих всеки ден. Накрая родих със секцио  Confused
И аз така,но те не са само за след-родилна грижа,а и за по-добър сексуален живот:)!

Общи условия

Активация на акаунт