За упражненията на Кегел

• 16 368
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Правих и правя много редовно, само дето не са ефикасни при мен
Въпреки това съветвам и препоръчвам да се правят

Защо мислиш, че не са ефикасни?

# 16
Правя ги от време на време, но не заради бременност, раждане или след това. Peace

# 17
Защото не предотвратиха усложнението, което получих и за което са предназначени
Все пак, без тях, положението щеше да е в пъти по- зле, така че ги препоръчвам  Peace

# 18
  • Пловдив
След раждането почнах да ги правя, по съвет на акушерката. Преди това не бях чувала за тях.

# 19
  • София
Ами аз правех по време на бременността, но се наложи да родя секцио, така че не разбрах имат ли ефект точно в тази област. Но по принцип е добре да се правят.

# 20
Гледам да е всеки ден, за да мога да кихам колкото си искам.

# 21
Правех и продължавам да правя, но не толкова редовно, колкото ми се иска  Забравям  Embarassed
Не знам, дали са ефективни, след раждането имах десетина шева, но си ги правя за спорта  Wink поне не вредят  Wink

# 22
Бях чела за тях, като забременях, но не ги правех от чист мързел.

# 23
Не, гласувах с 5 опция.

# 24
  • В друго измерение
Моя отговор го няма. Аз ги правих след раждането, когато споделих с гинеколожката ми, че като се движа ми се ходи по малка нужда. Почнах да ги правя и се въстанових почти веднага.

# 25
Аз също ги правя-ще видим дали има ефект,ще споделя опит по-късно.Моята акушерка ми каза че трябва да се правят цял живот и от най-ранна възраст

# 26
Знам за тях,но не съм ги правила.

# 27
Знам за тях-не съм ги правила.

# 28
Аз съм 4-ти отговор - не съм ги чувала досега, но мисля, че са полезни.

# 29
правя ги но не редовно,може би последните два месеца на бременността си настоявах повече

Общи условия

Активация на акаунт