Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви проблеми споделят жените във форума?
Какви са някои от пожеланията, изразени във форума?
Какви са някои от притесненията, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви проблеми споделят жените във форума?
-
Какви са някои от пожеланията, изразени във форума?
-
Какви са някои от притесненията, които се обсъждат във форума?
-
Какви са недостатъците на стъклените бутилки и има ли други недостатъци?
-
Какви са предимствата на стъклените бутилки?

Гледа ме и на УЗ, таткото мигаше щастлив като ни каза, че се очертава с дълги крака ма той си е висок та си е в реда на нещата май-май. Тежи към 2500 г, пулс 149, главата върви все още напред и отговаря на 36 г.с., а аз май съм в 33 сега. Абе като цяло всичко е добре
Интересното е, че не ми взеха пари на рецепцията като се засилих да плащам, звъняха горе на Илиева колко дължа за прегледа ама тя не вдигаше и така и си тръгнахме без да платим, но предполагам следващия път като се запътя на преглед, което ще е в началото на януари ще си вземат дължимото 
За сега само записче от мен

Бях забравила, колко е приятно за детето да "твори" . Въобще не се месих и я украсиха ,с каквото намериха в кутията - т.е. желанието ми за 2 цветна украса отиде та се не-видя
. Сложихме и от
Формата не се е деформирала, но сега като я опитах разбрах ,че малко съм прекалила с брашното.
Ако решите да ги ядете - ги направете една идея по-розови, за елха и украса по-бели.