Коледни подаръци на подфорум "ГОБЛЕНИ"

• 17 329
  • 153
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Вчера пратих подаръка за моето другарче.Да чака Кърджали  Laughing.
Надявам  се да съм уцелила вкуса и и да и хареса. Praynig Simple Smile

# 76
вече нямам търпение да го получа   Heart Eyes ! със сигурност ще ми хареса , защото това е ще е първия ми подарък за любимото ми хоби  Hug !
 и аз днес ще изпратя моя подарък. една софиянка да очаква пратка по куриер   surpriseuu

# 77
  • София
Аз вече започвам да се притеснявам.  Sad Изпратих подаръка на 10.12, а моето приятелче още не се е обадило. Като четох, май е още рано да ходя до пощата за проследяване на пратката.  newsm78

# 78
получих получих! много съм щастлива !
наде благодаряяяя  Hug Hug Hug !
всичко много ми харесва !

хвал , хвал  Heart Eyes

и да допълня -ходих до една куриерска фирма да изпратя и моя подарък, но ако получатела не си е вкъщи връщат пратката. така че по пощата го изпратих. в четвъртък някой от софия трябва да се похвали. дано да зарадвам жертвичката ми.много ми беше трудно какво да купя .

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 14:09 от веси 78

# 79
  • Пловдив
Аз вече започвам да се притеснявам.  Sad Изпратих подаръка на 10.12, а моето приятелче още не се е обадило. Като четох, май е още рано да ходя до пощата за проследяване на пратката.  newsm78

А аз на 05,12 и чакам ли чакам да се обади, но................ Sad

# 80
  • пак там
И моето другарче още не се е обадило, че си го е получило... newsm78

# 81
  • София
Did_tag, а ти ходи ли до пощата да питаш? Аз мисля утре, така и така ми е до детската кухня,да отида и да видя какво може да се направи.  Лошото е, че купих плика от тях и ме видяха какво слагам вътре.  #Cussing out Дано не са се полакомили.

# 82
ако си го пуснала препоръчан и да се лакомят файда няма, трябва да го доставят
аз да кажа, че днес и моят подарък тръгна по трасето

# 83
  • София

Re: Коледни подаръци на подфорум "ГОБЛЕНИ"
« #40 Сряда, 09 Декември 2009, 18:23 »
   Отговори с цитат
И аз да се похваля .
Благодаря на Рися !Страхотен е. Излъчва такова спокойствие.
Не мога да го снимам сега ,нищо не се вижда.Ще го пусна в събота или неделя.Съжалявам ама съм до тъмно на работа.
И пак Благодаря!!!

Извинявам се ама се заплеснах и забравих да покажа подаръка който получих.Съжалявам!Съжалявам! smile3518 WearyНо и Вие май четете през редовете.
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=2090
Ето моя подарък отдавна получен

Ако някой има нужда от помощ да свирка.Ще помагам.

# 84
  • София
ако си го пуснала препоръчан и да се лакомят файда няма, трябва да го доставят
аз да кажа, че днес и моят подарък тръгна по трасето
Да, препоръчан го пратих. (Една позната ме предупреди, точно преди да го пусна, че нейния препоръчан пакет-вътре с лична карта, се е изгубил и аз затова така го преживявам  Cry )
Лилия Проданова, благодаря за предложението.  Hug Ако се наложи ще пиша на лични.

# 85
  • пак там

Re: Коледни подаръци на подфорум "ГОБЛЕНИ"
« #40 Сряда, 09 Декември 2009, 18:23 »
   Отговори с цитат
И аз да се похваля .
Благодаря на Рися !Страхотен е. Излъчва такова спокойствие.
Не мога да го снимам сега ,нищо не се вижда.Ще го пусна в събота или неделя.Съжалявам ама съм до тъмно на работа.
И пак Благодаря!!!

Извинявам се ама се заплеснах и забравих да покажа подаръка който получих.Съжалявам!Съжалявам! smile3518 WearyНо и Вие май четете през редовете.
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=2090
Ето моя подарък отдавна получен

Ако някой има нужда от помощ да свирка.Ще помагам.

ЛилияHug Много се радвам, че ти хареса, избирах между 4 гобленчета на различни фирми и не бях сигурна, че ще ти е на сърце (избрах този, който на мен най-много ми хареса  Embarassed)

# 86
ИМАМ СИ ПОДАРЪК!!! newsm44 newsm44 newsm44

КРК_КР мнооооого ти благодаря!  newsm51 newsm51 newsm51

Ще си го ушия с голям кеф и то съвсем скоро!  smile3521

Hug Hug Hug

И още една картичка получих току що  Party

Сисачеее   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 12:03 от Здравка79

# 87
аууу здравче, супер е Simple Smile

# 88
Момичета, здравейте Simple Smile
Големи красоти са във вашия форум!  newsm03
Направо златни ръце имате.

Молба за съвет:
Моята майка шие гоблени и сега довършва Гетсиманската градина (или още Апостолската градина), обаче има проблем с легендата за трите фигури. Можете ли да ме посъветвате откъде мога да намеря такава легенда или ако някоя от вас я има, може ли да снима и да ми изпрати тази част с фигурите - много ще съм благодарна, а и майка ми много ще се зарадва  newsm03

Благодаря предварително за бързия отговор  Simple Smile

# 89
  • София
Момичета, здравейте Simple Smile
Големи красоти са във вашия форум!  newsm03
Направо златни ръце имате.

Молба за съвет:
Моята майка шие гоблени и сега довършва Гетсиманската градина (или още Апостолската градина), обаче има проблем с легендата за трите фигури. Можете ли да ме посъветвате откъде мога да намеря такава легенда или ако някоя от вас я има, може ли да снима и да ми изпрати тази част с фигурите - много ще съм благодарна, а и майка ми много ще се зарадва  newsm03

Благодаря предварително за бързия отговор  Simple Smile

Понеже видях че никой не ти е отговорил.В тази тема пише ме само за  коледните подаръци ето в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446683720  трябва трябва да питаш

Общи условия

Активация на акаунт