Концерти 2010!!!

• 79 546
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 810
  • Sofia
Имате ли представа към колко часа  ще излязат AC/DC на сцената?

# 811
21.00
Поне това е официалното инфо. Кацат в 19.00.

# 812
А аз питах сто пъти и никой не казва, ще мога ли да вляза след 8.30 на стадиона?

# 813
  • Варна
Аз пък да ви кажа някъде бях чула, че фото и камери непрофесионални са разрешени и, че ще има безжичен интернет с мощен сигнал, за да може да се качват снимки и клипове още по време на концертите (говоря и за днишния и за София Рокс). Много се надявам това да е вярно, защото искам да взема и фото и камера (и двете не са професионални). Обаче пък на всички концерти по билетите има някакви надписи за забранени предмети, та там пише, че не са разрешени...ох обърках се  Crazy... весело изтрещяване довечера на всички, аз чакам 22 и 23 Юни  Mr. Green

# 814
Можеш да влезеш ако искаш и в 22.30.
Няма да се затварят никакви врати. Както и можеш да си тръгнеш когато искаш. На концерта във Виена миналата година имаше огромни надписи, които обясняваха, че ако си тръгнеш до 15 минута, заради това че шума не ти понася ти връщат парите. Laughing

# 815
Eййй толко много простак на рок ронцерт не съм виждала никога, честно. А съм била на ужасно много. Дали щото за първи път бях сред тълпата на ливадата или публиката на децето си е такава  newsm78 .  Добре, че младежа в последния момент се отказа да идва, не ми се мисли за горките деца и техните родители, които бяха в мелето.
Иначе концерта го биваше, много ефектен, много държеливи чичковците. Чудя се колко народ имаше.. над 100 хил. според мен.

# 816
  • София
Около 40. хил. души, все пак стадионът ни не Ноу Камп. Долу около сцената беше доволно широко, имам чувството, че не бяха продадени всички билети. Безобразна организация на входовете, накрая изпуснаха положението и проверяваха само билетите.
Концертът беше страхотен и компенсира неуредиците.
Еййй, не се спряха тези хора    Heart Eyes

# 817
40 друг път, само седалките са повече. Аз имам чувството, че бяха продадени много повече от колкото беше редно да бъдат продадени.

# 818
  • Някъде в търсене ............
Не мога да ви опиша усещането, размазана съм от тотално удоволствие  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu Нямаше никакво блъскане , а бяхме във фен зоната и вс. беше супер

# 819
  • София
Концертът много ми хареса. На този фон Металика от втория път бледнееше. Официално продадените билети към следобяда бяха за 60 хил., но може и къмто 70 да са били, защото целият терен беше пълен. Стартът на групата е от преди аз да се родя, а зрителите бяха от най-различни възрасти и всички се кефеха.
Супер беше, прибирайки се да гледам доволните хора и коментари. Оставиха у мен надеждата, че чалгата не ни е завладяла напълно. Беше ми ученическа мечта да видя групата наживо и направо засуках мустак от задоволство.

# 820
  • софия
Уникално,разкошно,неповторимо.Гледката прекрасна,звукът също!Голяма забава с "мексиканските вълни" и с музиката на старчетата.Прегракнах и още ми трепери под лъжичката.Сега си чакам следващата порция на 22 юни Mr. Green

# 821
И аз съм много доволна - звук, картина, всичко.
Не знам по какви концерти ходите, но според мен при всеки следващ организацията е все по-добра - отворени всички входове, указателни табели, мърчъндайз, бира, хвана и тоалетни - навсякъде.
Официално са продадени 58000 билета (толкова имат право за този стадион), по новините са казали - 60000.
Бяхме във фензоната и дори аз с моите 1,60 м. виждах (не ми се случва често  ooooh!).
Бях абсолютно незапозната как са минали концертите в Белград и Атина миналата година и сега се впечатлих от сцената и цялата "постановка". А звукът беше зашеметяващ.

Но всеки път изумявам на мащабните метъл концерти какви екземпляри изпълзяват от дупките си  Joy

# 822
Ерика, мерси за сетлистите   bouquet

видях, че си написала "неофициални," ама възможно ли е по толкова пачета да забие всяка група?  newsm78 доста хора около мен се отказаха от Сонисфиър, щото примерно Рамщайн щели да излезнат само с 4-5 парчета... аз естествено се надам на повече  Peace предполагам тепърва ще се изясняват нещата...

радвам се за "почитателите на рогатия" снощи Mr. Green

# 823
  • някъде ... тук ...
Ние влязохме точно на почивката след Конкурентите - лесно, спокойно и без бутане докато стигнем терена, после вече - кой до къде може и иска. Лошото беше, че не се усетихме да вземем вода/бира преди да се нагъчкаме. Пресъхнахме целия концерт - да се придвижиш до бирата и се върнеш - половината концерт минал. За другия път ще знам Crazy
Иначе - супер доволна, и от шоуто, от песните, от звука, от качеството на картината по екраните  superuu

# 824
  • София
На този фон Металика от втория път бледнееше.
Да, но и до сега, първата Металика, откъм саунд ми е абсолютен фаворит. Очаквах, че ДиСи ще ги бият, но не би. Определено очакванията ми за саунда бяха доста по-големи. Дори на Сабат саунда беше по-добър от вчерашния.

Не, че не съм доволна от концерта! Жестоката работа беше! Запълнена съм с приятни емоции и енергия до... 22 юни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт