Концерти 2010!!!

• 79 550
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 825
жестоко беше, и ние и децата се размазахме от кеф

# 826
Жестоко беше, направо невероятно. Аз и две познати бяхме front of stage right, влязохме към 19:30, беше много спокойно все още. Отидохме най-отпред, на оградата. Звук, ефекти- всичко беше страхотно. Запознахме се с някакви португалци, които ходят на всеки концерт на групата от това турне, били са на 7, сега и на останалите 5 ще ходят. Казаха, че до сега този е бил най-добрият от седемте. Снимах като луда, но фотото ми милото не е от най-добрите, та качеството ще компенсирам с количество. Концерта ми хареса повече от на Металика, може би заради по-доброто ми местоположение, а и не ми се схвана кръста от дископатията както на предното мероприятие Crazy

# 827
  • София
Живея в Стрелбище и бях учудена колко ясно чувах AC/DC на отворен прозорец.   Rolling Eyes Радвам се, че чета тук добри отзиви за саунда, защото според мен хората на стадиона би следвало да бъдат с разкъсани диафрагми от този силен звук.  Joy Дъщеря ми (на 13) си куфя на балкона досами края, че дори и фойерверките е видяла. И тя беше много доволна от концерта!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 09:47 от mimiska

# 828
  • София
Концертът беше страхотен, но публиката направо ме шокира със своята пасивност и липса на ентусиазъм. Направо се чудя колко добро сърце имаха музикантите, за да излязат на бис. Организацията, пък,  беше под всякаква критика- не бяха сметнали времето за проверка и висяхме почти час на някаква опашка, а след това на втора, защото за front of stage имаше още една проверка. конкурент ги чух от опашката, но очевидно не подгряха, а утрепаха публиката. АС/ DC се самоподгряха, но не съвсем успешно. Раздадоха се до край, но публиката не кипеше от особен ентусиазъм. До сцената се предполагаше, че ще има по- запалени фенове, а много хора около мен се прозяваха. Много любопитно. като си спомня какво беше на Металика в Пловдив и направо се чудя къде са отишли тези хора.

# 829
Живея в Стрелбище и бях учудена колко ясно чувах ACDC на отворен прозорец.   Rolling Eyes Радвам се, че чета тук добри отзиви за саунда, защото според мен хората на стадиона би следвало да бъдат с разкъсани диафрагми от този силен звук.  Joy Дъщеря ми (на 13) си куфя на балкона досами края, че дори и фойерверките е видяла. И тя беше много доволна от концерта!  Mr. Green
Laughing а и сте нависоко, та със сигурност са се виждали фойерверките!   Peace
Всичко беше чудесно, освен организацията по влизането, но не съм съгласна, че публиката е била пасивна - десетки мексикански вълни обиколиха стадиона, вижте по снимките - пълно е със светещи рогца!

В сравнение с миналогодишния концерт в Атина, вчера ми се стори по-кратко, а и Ангъс не се въргаляше толкова много по земята, не свири със зъби и т.н. както в Гърция.

# 830
     СНИМКИ 

Ето снимки от мен.

Публиката около мен беше добра, само 3-4 ма стояха пасивно и блееха в далечината.

# 831
Страхотен концерт. Накараха ме да се върна 25, че и повече години назад. Велики са.  Hug Скачах, пях, ръкоплясках, правихме мексиканска вълна, както вече споменаха, и се чувствах супер. Доволна съм от концерта. Това за мен бе една сбъдната мечта.
И аз не съм съгласна, че публиката беше пасивна. По моите критерии си беше ОК. От организацията също нямам оплаквания. Отидохме към 20.00 ч. и в 20.30 бяхме на стадиона. На излизане беше по-трудно.

# 832
  • София
Живея в Стрелбище и бях учудена колко ясно чувах ACDC на отворен прозорец.   Rolling Eyes Радвам се, че чета тук добри отзиви за саунда, защото според мен хората на стадиона би следвало да бъдат с разкъсани диафрагми от този силен звук.  Joy Дъщеря ми (на 13) си куфя на балкона досами края, че дори и фойерверките е видяла. И тя беше много доволна от концерта!  Mr. Green
Laughing а и сте нависоко, та със сигурност са се виждали фойерверките!   Peace
Всичко беше чудесно, освен организацията по влизането, но не съм съгласна, че публиката е била пасивна - десетки мексикански вълни обиколиха стадиона, вижте по снимките - пълно е със светещи рогца!
Рогцата и вълните са ок, но след всяко парче имаше кратки аплодисменти и след тях тишина.  След биса всички направо си тръгнаха без да викнат и веднъж. Ето затова концертът беше по- кратък. Не съм била на този в Белград, но ми казаха, че е бил с час по- дълъг. Имаше някакво оживление две- три парчета преди края, но като цяло публиката беше доста тиха. За мен, разбира се, не съм независим експерт по активност на публиката. Wink

# 833
Бояна- AC/DC не излизат на бис. Португалецът, с който се заговорих, който обикаля с тях на всичките им концерти ме предупреди- " Колкото и да викате, да знаеш, че след последната си обявена песен няма да излязат пак".

# 834
Публиката беше страхотна, явно сме били на различни концерти:) този беше по-добър от Атина, със сигурност не са излизали два пъти на бис никъде

# 835
     СНИМКИ 

Ето снимки от мен.

Публиката около мен беше добра, само 3-4 ма стояха пасивно и блееха в далечината.

Снимките са от front of stage right, нали? Че напоследък нещо се замислям за това left и right, че ако съм се объркала за Sonisphere, да си сменям билетите Овреме...

# 836
  • София
Бояна- AC/DC не излизат на бис. Португалецът, с който се заговорих, който обикаля с тях на всичките им концерти ме предупреди- " Колкото и да викате, да знаеш, че след последната си обявена песен няма да излязат пак".
Тук излязоха на бис, който като всеки друг беше предвиден, но пак си оставаше бис. Както и да е. Споделих впечатление, а и то е, че публиката беше по- пасивна от очакването, а не че е напълно убита. Имаше атмосфера, но очаквах повече от феновете. Музикантите бяха велики... Heart Eyes

# 837
  • София
Беше уникално преживяване. Това беше най-хубавия концерт на който съм била.
А и първия голям концерт на който заведохме дъщеря си, на която много й хареса. За съжаление си тръгнахме към 11,00 ч., защото дребната много се измори. Но въпреки това беше невероятно изживяване.

# 838
  • Габрово
Мечо Пух, мерси за снимките ... сега още повече ме е яд  Confused.

# 839
  • Варна
Някой осмели ли се да носи камера? С фотоапаратите имаше ли проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт