Концерти 2010!!!

• 79 555
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 840
  • София
 Grinning Аз пък не отидох. Вчера 490790487605 човека ме питаха как така не съм на стадиона.
Но за сметка на това пък на балкона от вкъщи се чуваше всичко и фойеверки даже гледах.  Blush Мечо Пух, мерси за снимките. Само да те питам: в колко часа си влезнала вчера, че си била съвсем на оградата?  Crazy А относно хората, по това, което се виждаше по новините вчера и днес от снимките (чакам качени клипове) и по официалните данни - към 60 хил. човека. Като сложите обаче и децата по 10 год, за които билети не са купувани - смятайте вие.

ето и тук има снимки: http://www.katehizis.com/pictures/acdc_sofia_2010.php?id=136

# 841
Бояна, и аз останах със същото впечатление. Чичкото с паркенсона и този с пневмонията се раздадоха наистина яко, особено втория (поради липса на сравнение, както е при Ламката го определям под номер едно). Публиката и на мен ми стоеше пасивна. Сигурно заради това този на Металика в София ми допадна повече. Аз също бях от дръвцетата, но ми беше приятно и се кефех тихо.

# 842
Концерта беше страхотен, но както след всяко такова събитие в БГ, неможе да се размине без инциденти за съжаление. Имаше бити (и то пред погледа на собственото му дете), след това цяла нощ в Пирогов се правеха шевове, но този пъти ще има и съдени......... ще го гониме до дупка, няма милост  Crossing Arms

# 843
  • София
ice, ще разкажеш ли малко повече!?

# 844
На мен ми дойде прекалено емоционална (публиката) там долу. Колко пъти ме ковнаха по канчето неволно..
А една препила отрепка налетя да се бие с мъжа ми, щото май не понася бели якички. Скочи ми и на мен, но тълпата ме избута та отнесох само едно дърпане и няколко епитета  Mr. Green . Видях и много мутроподобни елементи, по едно време се зачудих на какъв точно концерт съм отишла.

Сега прочетох поста на айс.  Това е, което помрачи и моето преживяване, толкова проста и агресивна публика не съм срещала. 
Надявам се бития да не е твоя мъж.

# 845
Концерта беше велик, а публиката прекрасна. Като сравнявам с миналогодишния концерт в Атина, усещам, че там точно това ми липсваше. Бисове извън предвидените, никой не прави. Колата ги чака до сцената и минути след като изпеят последната песен от предвидените бисове, се качват и изчезват -колкото и да се дере публиката. Влизането и излизането беше тегаво, но може би защото пространството около стадиона е притеснено.

# 846
  • Belgium
Аз съм доволна от организацията - влязохме около 18.30 без никакво чакане, бяхме във фен зоната от ляво. Публиката не беше нито пасивна, нито проста.

До нас  имаше  група гърци, които не спряха да скачат и пеят  Laughing
AC/DC винаги завършват с For those about to rock, we salute you и не излизат на бис.

Концертът за мене беше много добър, Ангъс Йънг изкара нечовешко соло, звукът беше на ниво, както и сцената и ефектите. Но недоволни винаги ще има.

И освен това ходих на концерта с Еовин  Laughing

# 847
BirdsFlu  - да, снимките са от front of stage right.

Бoяна- и аз имах предвид, че това си беше обявен бис.  Peace

Dragon's Bride  - към 19:30 влязохме, и аз много се учудих, че по това време беше празно почти. Само на съвсем първа линия залепени до оградата си бяха заели местата хората, и тези  по дължината на сцената. Изобщо не очаквах толкова добри места, на Металика отидохме по същото време и бяхме доста назад( пак front of stage).

ice - много неприятно Confused  Покрай нас изкараха 3-4 ма пияни, и още 2-3 ма припаднали, но иначе инциденти нямаше в нашата зона.

# 848
  • Ænima/Albuquerque
Ох,момичета завидях ви,нищо че не съм фенка на ДиСи.
Благодаря,че внесохте емоция в деня ми!  bouquet  bouquet  bouquet

# 849
BirdsFlu  - да, снимките са от front of stage right.

Много ти благодаря, направо ме успокои  Peace

# 850
  • София

Концертът за мене беше много добър, Ангъс Йънг изкара нечовешко соло...

Страхотно беше! И концертът като цяло, а за това соло... нямам думи   superuu

# 851
Яд ме е, че не можах да снимам стриптийза на Ангъс, а пък като изкараха надуваемата мацка, ми свършиха батериите, докато ги сменя в тая блъсканица, и те я прибраха Crazy

....... Ангъс Йънг изкара нечовешко соло......

Най-точното определение Peace

# 852
Концертът беше страхотен, всичко беше на ниво, освен паузите, които правеха след песните, знам, че така не трябва и малко в организацията при влизане и излизане  за тези , които бяхме седящи. Ние си избрахме седящите места точно, за да избегнем блъсканицата и близкия допир с пияни хора. Около нас имаше група рокери, но всичко беше супер, като започна концертът всички вперихме погледи и така докрая. Аз бях от лудо крещящите и снимащите с камера, нищо не ми провериха (само погледнаха), а на баща ми му изхвърлиха чадъра  Laughing, ако се справя с youtube ще кача клиповете  Peace
Много бързо мина всичко, искам още, а и на завършването не мислите ли, че трябваше да се поклонят или поне нещо повече от това, което направиха, изпариха се за нула време, само знамето развя за секунда  Thinking

# 853
Яд ме е, че не можах да снимам стриптийза на Ангъс, а пък като изкараха надуваемата мацка, ми свършиха батериите, докато ги сменя в тая блъсканица, и те я прибраха Crazy

Аз го снимах и като свьрши видях, че не сьм натиснала за запис, а си е стояло на стенд бай  ooooh! ooooh! ooooh! (за стриптийза)

# 854
След като прочетох доста коментар за вчерашния концерт, да си кажа и моето мнение:

За мен това беше втори концерт на АСДС след Виена миналата година.
1.По отношение на организацията - Не беше кошмарна, но не беше и супер. Трябва да се има предвид, че локацията на стадиона и входовете му не са измислени въобще като за 60000 човека публика, за разлика например от Ернст Хапел във Виена. Охраната когато ние влязохме - към 20.00 въобще не проверяваше, беше се образувало доста струпване на хора. Имаше естествено хора на местата ни седнали, което го имаше и във Виена. За разлика от София - във Виена нямаше никакви проблеми с тоалетни и бира. Всичко се вършеше за 5 минути. Тук бирата ми отне 25.
Оценка за организацията 7.5 от 10
2. Феновете - Имаше пияни, имаше любопитни, имаше и такива на които мястото им не беше на стадиона имаше и откровени простаци. За мен в това отношение - никакви изненади. Все пак това са 60000 човека и е нормално да има всякакви индивиди. Определено публиката беше доста по гореща от Виена. Стадиона толкова пълен не съм го виждал.
Оценка 8 от 10
3.Сет лист, ефекти, сцена, звук и т.н.
Нищо неочаквано, което е и емблемата на АСДС. Те не са от групите, които искат да изненадват феновете, а точно обратното - правят това което могат най-добре и за което публиката е добре подготвена. Звукът от моята позиция бе добър.
Оценка 9 от 10
4.АСДС - Определено доста по свежи от миналата година. Все пак при нас бяха след месец почивка, което явно се е отразило положително. Браян определено направи доста неща, които не направи във Виена. Там нито веднъж не навлезна по платформата, освен да се засили за да дръне камбаната. Нямаше и развяване на австриския флаг например  - а в София два пъти.
Солото на Ангъс определено беше доста по добро отколкото миналата година и имаше доста добра заигравка с публиката, което във Виена напълно отсъстваше. Според мен се раздадоха на МАХ.
Оценка 11 от 10

Като цяло да обощя - миналата година отидох във Виена да ги видя и чуя. Вчера бях решил да направя доста снимки и клипове, понеже бях с настройката, че това съм го гледал. Отказах се по средата на Rock and Roll Train (първата песен) и реших, че този път трябва да го преживея.
НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА РЕШЕНИЕТО СИ! ШОУТО БЕ СУПЕР ИСТИНСКО! ИСКАМ ПАК!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт