Концерти 2010!!!

• 79 566
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 870
  • sofia
Стигнах до компа днес и ви из4етох Mr. Green

От не до там богатата ми концертна дейност Twisted Evil,но не и  скромна Mr. Greenмога да кажа с ръка на сърцето ,4е ТОВА Е КОНЦЕРТА НА ЖИВОТА МИ !

Това бе ме4тата ми от години и съм най-щастливият 4овек.ПОве4е от този живот нищо не искам и "стъпването ми на луната" снощи съвпадна с о4акванията.Аз съм доволна от живота и ве4е вси4ко останало ,свързано с музиката няма да е толкова ЖЕЛАНО.

Мечтата ми се сбъдна,това е Hug

Ние влязохме около 17.00 на терена в зоната Front of stage ляво ,поседнахме до огражденията по дългата страна на сцената и времето мина в шеги и зака4ки,бира и разходки по терена Twisted EvilНа първа линия ,с по4ти идеална видимост,без много гъ4каница.Около нас имаше и млади и стари ,и деца......Пазехме си пространството около нас и така остана до края PeaceИмаше пияни,заляни,всякакви.До мен през цялото време куфя един дядо на около 65-70 г. и на мен ми беше супер кефско да го наблюдавам.Даже младежите до мен го придърпаха към тях и купона беше мноооооооооого як.

Влязохме много спокойно,нямам оплаквания.Излязохме бавно,както предполагам пове4ето от вас.Не мога да сравнявам с други концерти,не искам.КИС е едно,ДС друго,Форинър трето,Металика съвсем друго.........Това бях моите банди,моите мигове ,моите ме4ти и аз съм хепи.
Няма да коментирам ДС  и концерта.Само едно ще кажа-уникална банда,музика и усещане.ИСКАМ ПАК!

Ме4о Пух,за Аеросмит не знам още.Искам да отида и на Елтън Джон,и на Аеросмит,но ще видим.......МОже пък да до4акам вторите и тук,в София.ДАНО.
Нямам снимки от снощи,но като гледам в нета има достатъ4но Peace

# 871
  • София
И за мен ТОВА БЕШЕ КОНЦЕРТЪТ .... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така не съм се разбивала никога, още нямам глас и цялата съм за оправяне, но ..това са рисковете на концерта на живо  Twisted Evil Twisted Evil
Около мен само фенове, много мотивирани всички знаеха текстовете , ревеше се с цяло гърло, от което допълнително настръхвах , саунда еееебаси тръпката  #Onfire #Onfire #Onfire Цялата ми символика оживя , момичетата до мен пуснаха китайски фенери, след това пеперудените ята и всичко , което съпровождаше сценария на концерта, просто беше приказно  Hug Hug Hug
Тук е мястото да благодаря на Джули , тя ми осигури билета  Heart Eyes Heart Eyes Peace Peace
Айде точиме се за Металика иииии.... хой, хой , хой,   хой  Peace

# 872
Да ви кажа една смешка относно китайските фенери, които пускаха. Та моят 11-годишен хубавец тази сутрин ми казва: Мамо, ти видя ли снощи на концерта над стадиона се появи НЛО? Погледнах го въпросително, а той продължи - Едно голямо светещо в жълто петно имаше в небето.  Joy Умрях от смях! А после спокойно му обясних, че пускаха китайски фенери и най-вероятно е видял някой, който се е издигнал много високо в небето  Mr. Green.

# 873
Качих вълната на феновете, от началните настроения на стадиона  Sunglasses Heart Eyes  http://www.youtube.com/watch?v=r_2LiTREn3k, по-късно ще кача и песни   Grinning искам паааааак newsm44

# 874
Търся си 2 билета за Soniphere, и за двата дни - блок 13. Мъжът ми решил, че няма да се намери кой да гледа децата и купил само за приятелите си...

# 875
AC/DC are officially back in Europe for the last leg of the tour …  Sofia, Bulgaria.

Това е репорт в официалния им сай за концерта у нас Heart Eyes + снимки

The Bulgarian crowd was very warm; we could tell we were back in Europe. Brian seemed to love it and decided to cheer up the crowd by waving a Bulgarian flag during Dirty Deeds.  superuu

# 876
  • софия
радвам се за всички вас, които сте били на концерта. за съжаление аз не бях, но знам каква тръпка е. още ми държи влага от металика. сега ги чакам пак  Simple Smile. и мнооого ми се ходи в бургас на serj tankian, дано да намеря с кой да отида, че мъжа ми не ще  Sad

# 877
  • София
Още един великан си отиде! Тази година е черна!

Ronnie James Dio (10.07.1942 - 16.05.2010)
RIP Ronnie, you were one of the greatest!

Извинявайте, може би ви засенчвам еуфорията от ДиСи, но мисля, че тук е най-подходящо да го почетем...

# 878
 Cry
Това е един от гласовете, които съм слушала на концерт като малка, татко ме заведе.  Cry
Flowers Rose

# 879

Извинявайте, може би ви засенчвам еуфорията от ДиСи, но мисля, че тук е най-подходящо да го почетем...
Е, стига бе! Точно днес си говорихме с мъжа ми за него, че се надяваме да пребори болестта, а то...  Flowers Rose Нека почива в мир!  Flowers Rose

# 880
  • Ænima/Albuquerque
Да почива в мир!
Колко жалко! Flowers Rose

# 881

М..а му, направо ме разрева.  Cry
М...а му.

# 882
  • Ænima/Albuquerque
Момичета,надявам се да съм права,но из интернет днес върлува тази "новина" и никъде няма официална информация за това нещастие.

# 883
На официалната му страница?
Официалната фейсбук страница...

Поне аз там видях току-що Sad

# 884

Общи условия

Активация на акаунт